MYKO SERVERLAR iÇiN UPGRADE EDiLMEYEN CRAFTED CHITINLER ( +4 OZELLIGINDEDIR )

Kendi serverime görevleriyle birlikte upgrade edilmeyen +4 chitin değerinde bir item ekledim belki kullanmak isteyen olur diye sizinle paylaşıyorum. Herbir parçası için colony zonede bulunan herhangi monsterdan düşen bir itemle quest ekleyip sadece +60 levellerin yapmasını sağlayabilirsiniz. Güle güle kullanın.

Burada bulunan gizli verileri görebilmeniz için önce yanıt vermelisiniz.

Cevap: MYKO SERVERLAR iÇiN UPGRADE EDiLMEYEN CRAFTED CHITINLER ( +4 OZELLIGINDEDIR )

saolasın teşekkürler

Kayıtlı Üye
Cevap: MYKO SERVERLAR iÇiN UPGRADE EDiLMEYEN CRAFTED CHITINLER ( +4 OZELLIGINDEDIR )

teşekkürler

cok saol
Kendi serverime görevleriyle birlikte upgrade edilmeyen +4 chitin değerinde bir item ekledim belki kullanmak isteyen olur diye sizinle paylaşıyorum. Herbir parçası için colony zonede bulunan herhangi monsterdan düşen bir itemle quest ekleyip sadece +60 levellerin yapmasını sağlayabilirsiniz. Güle güle kullanın.

***Hidden content cannot be quoted.***

Kayıtlı Üye

teşekkürler güncel.

Kayıtlı Üye

teşekkürler

Yeni Üye
Wow, dieser nicht aufrüstbare +4-Chitin-Gegenstand klingt wirklich gut! Insbesondere die Drops von Monstern der Stufe +60 in den begrenzten Koloniegebieten machen die Herausforderung interessanter. Wenn Sie beim Ausführen von Aufgaben auf dem Server das Gefühl haben, dass das Signal etwas verzögert ist, kann jammermfg.com/de die Netzwerkumgebung effektiv optimieren und für ein reibungsloseres Erlebnis sorgen. Viel Spaß!

Üst Alt
Reklam
Reklam