Çünkü herkesin elinde bulunan pvp clientlerin versiyonu 1.298. PVP oynayacak adam client indirmekle uğraşmak istemiyor, server ip'sini girip oyuna giriş yapmak istiyor. Tabi, 1.299 client ile 1.397 server'a girmek de pek mümkün değil.
Bunu aşmanın 2-3 yolu var elbette. Mesela, 1.299 clientleri 1.397'ye çeviren ufak bi patch hazırlayıp FTP'nize koyarak kullanıcılara dağıtabilirsiniz. Çoğunluk client indirme zahmetine girmek istemiyor çünkü.
İzlenimlerim bunlar, çözüm yollarını düşünürsünüz artık![]()
el_cmd_us ve ka_cmd_us uif'leriydi sanırsam. sağ frameyi de co_taskbar_main_us'tan okuması lazım.
el_cmd_us ve ka_cmd_us uif'leriydi sanırsam. sağ frameyi de co_taskbar_main_us'tan okuması lazım.
Ayrık server list işi kolay. Bilgisayarımı formatlıyorum birazdan, akşama doğru gerekli uifleri bulurum büyük ihtimal.
co_login_intro_sub_us.uif sorunun kaynagı bu server list olayında login server bunu okuyamıyo 1534 ün co_login_intro_sub_us.uif okusa server list olayını çözmüş olduk demekdir
o buton client ile alakalı uif degistirmeniz işe yaramaz clientte o butonun town paketi yollatacagını belirtmeniz lazım, ufak bi bölüm aslında ama clientte eklenicek yer yok.
Pelerin Systemi nasıl oluyo acaba sexyko Client yaparken ben 1 ara yaptım aynı sekıl ama Pelerin acaip cıkıyodu![]()