- Reaction score
- 389
Piyasada hep ilkleri paylastım, calınan üstüne konulan dosyalarım bile oldu.
İlk cıktıgında eksik veya sorunlu olan şeylerin eksiklerini sorunlarını giderip paylastım.
Karşılık beklemeden yaptım, başkalarının yaptıgı gibi her şeyi parayla satıp büyük miktarlarda para elde etmedim.
Buna geçim derdin yok diyende oldu baba parası yiyorsun diyende, benim ne yaptıgımı hayatımı kimse bilemez.
Ben paylastıgım hiç bir sey icin pisman degilim son 1860 sourceleri haric,
Yaptığım herşeyinde arkasında oldum bugüne kadar.
Şöyle bi bakalım
Bazı şeyler var aralarında ilk basladıgım zamanlar yaptıgım paylastıgım vs. onları görünce şaşırdım ama o zamanlar bilinmeyen şeylerdi
1351 ilk cıktıgında ilk databaseyi, verilmemis olan evtleri, trade calısan ebenezeri vermistim
degerini bilen
1298 dan ornek alarak cevirdigim asm ler ile birkac sey yapıp paylasmıstım (fix ebenezer) bir kac adet ise akumanın paylastıgı vardı hatırladıgım kadarıyla level ile alakalı
Zoneleri ise en ufak patchine kadar özenle ayırıp npclerinin yerlerini tek tek alıp ekledim
Belki kızanlarda var ama parayla satılanların benzerlerini yapıp paylastım veya satılan dosyaları bi şekilde elime geçirip paylastım, valante teamı vardı o zamanlar komaster databaseleri gibi
Yaptıgım şeylerin sebebini ve kimi etkilediğini bilmeden beni yadırgadılar, birşey diyemem ama ön yargılı olmamak lazım. beni tanımamaları ve duydukları gördükleri şey yüzünden boş yere konusanlar arkamdan atıp tutanlar oldu, bu yüzden belki iyi biri olarak tanınmıyorum fakat pvp gelisiminde en cok emegi gecenlerden birisi oldugumu düsünüyorum, hep ilkleri yaptım ve benim ile devam edenler oldu
1351 server dosyaları 1298 döneminde elime gectiginde ne oldugunu bilmedigim ve oyuna giremedigim icin normal üyelerin göremedigi bir bölümde paylastmıstım fark etmistim farklı dosyalar oldugunu o zamanlar 1298 dan asagısı yoktu piyasada benim elime gecmesi ise büyük bir şanstı, kocuce forumunda cuceloper bolumunu gorebilen üyelige sahip olanlar bakabilir, tarihi 2009 ve konu bi süre öncesine kadar hala duruyordu silinmis oldugunu düsünmüyorum
bunlar simdi ki günlere nasıl geldigini hatırlayan varmı ? hayır
her pvp oyuncusu veya kurucusu en az 1 adet dosyamı kullanıyordur fakat nero kötüdür demesini iyi bilir. bu kisiler aciz, kindar, bencil, çıkarcı, kıskanç kişilerdir.
2009 dan bu yana (hepsi 2009 ve 2010 arası)
birde simdikilere bakalım
Knight Online PvP Tanıtım, Paylaşım, Yardım Platformu
pvp sayesinde programlamaya basladım, bilgisayara karsı kücüklügümden beri bi tutkum var commodore 128 ile basladı
amcamın üzerimde etkisi ile progralama bölümüne gidip javascripte yönelmeyi düsünüyordum pvp ye baslamadan önce, belki ileridede javascript alt yapısını daha iyi ögrenip, bilgilerimi gelistirip o yolda gidebilirim.
iyisiyle kötüsüyle bu günlere geldim, herseye ragmen mutluyum.
İlk cıktıgında eksik veya sorunlu olan şeylerin eksiklerini sorunlarını giderip paylastım.
Karşılık beklemeden yaptım, başkalarının yaptıgı gibi her şeyi parayla satıp büyük miktarlarda para elde etmedim.
Buna geçim derdin yok diyende oldu baba parası yiyorsun diyende, benim ne yaptıgımı hayatımı kimse bilemez.
Ben paylastıgım hiç bir sey icin pisman degilim son 1860 sourceleri haric,
Yaptığım herşeyinde arkasında oldum bugüne kadar.
Şöyle bi bakalım

Bazı şeyler var aralarında ilk basladıgım zamanlar yaptıgım paylastıgım vs. onları görünce şaşırdım ama o zamanlar bilinmeyen şeylerdi
1351 ilk cıktıgında ilk databaseyi, verilmemis olan evtleri, trade calısan ebenezeri vermistim
degerini bilen
1298 dan ornek alarak cevirdigim asm ler ile birkac sey yapıp paylasmıstım (fix ebenezer) bir kac adet ise akumanın paylastıgı vardı hatırladıgım kadarıyla level ile alakalı
Zoneleri ise en ufak patchine kadar özenle ayırıp npclerinin yerlerini tek tek alıp ekledim
Belki kızanlarda var ama parayla satılanların benzerlerini yapıp paylastım veya satılan dosyaları bi şekilde elime geçirip paylastım, valante teamı vardı o zamanlar komaster databaseleri gibi
Yaptıgım şeylerin sebebini ve kimi etkilediğini bilmeden beni yadırgadılar, birşey diyemem ama ön yargılı olmamak lazım. beni tanımamaları ve duydukları gördükleri şey yüzünden boş yere konusanlar arkamdan atıp tutanlar oldu, bu yüzden belki iyi biri olarak tanınmıyorum fakat pvp gelisiminde en cok emegi gecenlerden birisi oldugumu düsünüyorum, hep ilkleri yaptım ve benim ile devam edenler oldu
1351 server dosyaları 1298 döneminde elime gectiginde ne oldugunu bilmedigim ve oyuna giremedigim icin normal üyelerin göremedigi bir bölümde paylastmıstım fark etmistim farklı dosyalar oldugunu o zamanlar 1298 dan asagısı yoktu piyasada benim elime gecmesi ise büyük bir şanstı, kocuce forumunda cuceloper bolumunu gorebilen üyelige sahip olanlar bakabilir, tarihi 2009 ve konu bi süre öncesine kadar hala duruyordu silinmis oldugunu düsünmüyorum
bunlar simdi ki günlere nasıl geldigini hatırlayan varmı ? hayır

her pvp oyuncusu veya kurucusu en az 1 adet dosyamı kullanıyordur fakat nero kötüdür demesini iyi bilir. bu kisiler aciz, kindar, bencil, çıkarcı, kıskanç kişilerdir.
2009 dan bu yana (hepsi 2009 ve 2010 arası)
Kod:
Nero 1534 Source + Server Files
Nero 1860 Server Files (VC++ 6.0 Source)
SexyKO 1310 Database (SQL Server 2008 R2)
SexyKO Panel (Editlenmemiş + Ayrıntılı)
v1.310 | v1.351 ASM Patch arşivim (Güncel)
v1.351 1505 Border Defense War
v1.351 KRKO Moradon (Soccer - Battle Arena)
v1.351 KRKO Moradon & Elmorad & Luferson NATION Flags
v1.351 1505 Moradon (The Resurrection)
v1.351 USKO Font KO.exe by Nero
Nero v1.351 Ebenezer
LogInServer v1.351 Fix (v1.081 Sourcesinden toparlandı.)
v1.351 USKO Moradon SMD & Aujard
VB6 1351&1397 Ebenezer & Client Editor Source
Nero User Editor v1.00 SRC
BossMode (KRKO New Map)
Ardream & CZ & RLB & Bifrost np bitince zoneden atsın (1351, ASM PATCH)
v1351 Luferson ve Elmorad'da Magic Anvil
Moradon Turkey (Osmanlı Moradon) %95 Fix / NPC & SMD & Aujard (1351)
Moradon Turkey (Osmanlı moradon) waterfall fix (ortadaki şelale)
X-Nero mini anti-hile sistemi v1.0 (v1.351)
login opcode değiştirmek (1310)(ASM PATCH)
v1.351 Ebenezer Cryption Delete (ASM)
17xx Usko Moradon NPC / Monster / Patch / SMD
Gelişmiş [Peddler] Hemes Cospre İtem Kırdırma Sistemi
1298 Moradon NPC / Monster / Patch / SMD (1298 Moradona Geri Çevirmek.)
Juraid Mountain Canavar Slotları & NPC Leri / Teleport NPC si vs.
Herhangi bir Zone'yi Süreli yapmak
Nereids Island NPC'leri / Zonesi & Başlangıcı / Patchi vs.. [NERO]
Gelişmiş [Peddler] Hemes Cospre İtem Kırdırma Sistemi
7 adet yeni JPKO itemları / Nero
Chaos Arena NPC'leri NPC yerleri / Zonesi ve Başlangıç Pozisyonu vs.
Ronark Land Base NPCleri Guard Towerleri. / Zonesi ve Başlangıç pozisyonu vs..
Savaşı Kazanan Irkın Karşı Irkın Köyünü Basamaması / Kazanmayan Tarafın Basması Fixed
Nero Launcher Xross
Valkyrie Patch 3.8MB Nero Farkıyla!
Tüm .EVT Komutları & Açıklamaları
X-Nero v5 / MYKO, PWKOXP / 255 Stat, NP Hack vs. Full Fixed
Nero Database v1 Krowaz Dominion - Dark Land - Bi-Frost - Ardream - Felankor Floor - VIP Room - Rebirth Sheller
Nero Database v4 ( Ronark Land Base DB & Gateler Fix )
JPKO 1792 Launcher
Sorunsuz Ardream Database Yapmak İstermisin ?
Usko Ardream Orjinal Monster K_NPCPOS Eksiksiz Ardream MonsterLeri
Gryphon Armor & Bahamut Armor & Hero Armor & Valkyrie Armor & Rebirth Shell Tek Tek!
K2 ve GamersFirst Ofisinden Resimler, GM'ler..
K2 Network ve GamersFirst ekibi (Part 2) Daha iyileri
X-Nero Fix Ebenezer / Pw Koxp Engelli / Stat-Notice-NP-Trade-Saldırı Fix !!
PUS Butonu ile yapılan düpe ve /Save bugu Fix
17xx Rebirth İtemler [ NERDEYSE HEPSI ]
2000, 1500 hp & 350, 300 ac & scroll of dex, hp, mp, int, str sınırsız yapmak
El Morad Luferson Fishery System - Nero
Warehouse Password Change (PHP)
Table Import / Export assistant v1.0
v1.453 Orjinal [Peddler]Hemes Sistemi
v1.351 MAP/.evtler
Nero v1.351 Database
Nero v3 PK Database v1.298 v1.351'e çevrildi!
Sorunsuz Chaotic Generator Fragment / Gem Exchange tablosu
JPKO KRKO Oto Clan sistemi
El Morad Luferson Quest NPC's
v1.351 Ebenezer (/noticeall eklendi.)
Nero v1.351 Server Files (Unpack Nero Ebenezer v2.0 - Fix AIServer[Orjinal v1.351])
Nero v1.351 Ebenezer (v2) Trade Fix.
v1.351 Birkaç ASM Patch (Ko.exe Font offsetleri, seeking party 83 level ayarı vs.)
JPKO Zipang (War Zone)
KRKO New 1843 El Morad Luferson Castle (Balık gölü, mysterious ore madeni)
Nero 1805 1505 NPC Mark's
Chaos guardian transformation scroll
USKO Font v1.298 KnightOnLine.exe (Piyasadaki bugsuz olan tek exe)
Nereids Island Savaş halinde (NPC'leri)
HackShield server
Sohu v1.397 (v1.451) Linux Server Files
Sohu v1.397 (v1.451) Ebenezer, 7F Server killing bug fix
birde simdikilere bakalım
Knight Online PvP Tanıtım, Paylaşım, Yardım Platformu
pvp sayesinde programlamaya basladım, bilgisayara karsı kücüklügümden beri bi tutkum var commodore 128 ile basladı

iyisiyle kötüsüyle bu günlere geldim, herseye ragmen mutluyum.