- Konu Yazar
Merhaba, arkadaşlar öncelikle sizlere biraz bu projeden bahsedeyim bu "X-Project" de sadece ücretsiz bir eğitim verilecektir ve bu eğitimler ko-fox ailesindeki üyelere ayrıcalıklı olacaktır.Tüm eğitimler bittiğinde sonrasında ekibime katılmak isteyen arkadaşlar belirli ücret karşılığında çalışmaya tabi tutulacaktır lafı fazla uzatmadan kafanıza takılan "X-Project" sistemindeki soruları ben cevaplıyayım.
1.Nasıl Aranıza Katılabilirim?
Aslında herkes bu kategorideki forumdan yararlanabilir fakat özel olarak bana başvurup eğitime tabi tutulan arkadaşlar sınav vb. uygulamalı derslere tabi tutulacaktır.Başvuru için telefon numaram veya skype adresimden iletişime geçebilirsiniz.
2.Sisteminizin işleyişi nasıl olacak?
1.Client
2.Database
3.KoPanel
4.Lua & Evt
Bu dört dalda eğitim için mesleğinizi seçebileceksiniz daha önceden uğraşmış olduğunuz meslekleri seçmeniz sizin için daha kolaylık sağlayacaktır seçtikten sonra o mesleğe uygun derslere tabi tutulacaksınız.
3.Dersler Nasıl Verilecek?
Derslerimiz Videolu,Yazılı,Uygulamalı olarak 3 bölüme ayrılmaktadır bu bölümlerden hepsini süreç süreç göreceksiniz uygulamalı dersleri konunun bitmesiyle sınava tabi tutularak gözlemlenecektir.
a. Yazılı Dersler
Yazılı derslerimizde konuyu detaylı bir biçimde açıklayıcı ve anlayışlı şekilde açıklayarak sizlere bilgilendirme ve sınavlarınıza çalışmak için sunacağım.
b. Videolu Dersler
Yazılı dersler sonrasında videolu derslere geçerek sizin bilgilerinizi pekiştirip dahada iyi anlamınızı sağlamak amaçlı olacaktır ve her mesleğin videolu anlatımı mesleğe özel olarak paylaşılacaktır.
c. Uygulamalı Dersler
Uygulamalı derslerde örnek vericek olursak eğer "Database'de yeni procedür oluşturma" konusunu bitirdik diyelim böyle bir dersimiz varken sonrasında team viewer yoluyla tek tek ders alan arkadaşlarla birlikte izleyip yaptığı hataları görüp veya unuttuğu yerleri sonrasında onlara çalışıp sınava tekrar girmesini sağlayacağız ve bu uygulamalı derslerden her birey puan alacaktır. 100 e kadar.
4.Eğitim Tamamlandıktan Sonra Ne Olacak?
Eğitiminiz tamamlandıktan sonra sizlere bir X-Project diploması verilecektir projemizden eğitim aldığınza dair faxla yollanacaktır farklı illerde olan arkadaşlarımıza ve sonrasında isteyenler projemizin gerçek profesyonel ekibinde yer almaya hak kazanacaktır ki sadece eğitime tabi tutulan arkadaşlar bu projeye giriş yapabilecekler.
Başvuru Gereksinimleri;
1.+18 Yaş Üstü Olmak.
2.Cumartesi & Pazar günleri 4'er saat ayırabilmek uygulamalı derslere.
3.Insanlarla laf dalaşına girme potansiyeline sahip olmamak.
4.Argo vb. Kelimeleri kullanma potansiyeline sahip olmamak.
5.Insanlarla sağlıklı iletişim kurabilmeyi bilmek.
6.Sorunu bulup mantık yürütebilmek.
Başvurusu Kabul Edilenler;
1.CHROME
2.ByErotica
3.Ercan Maviş
4.Gonullu2
5.WowNyro
Tel: 0536 837 36 72
Tel: 0536 837 36 72