Oracle Game Hakkındaki Düşünceleriniz

Reaction score
113
Web sitesi
www.google.com
Evet son zamanlarda görev duyan kazanan kaybeden bir çok arkadaşımız oldu oyun şuan zaten bitmiş durumda files ve anti cheat sistemindeki anlaşmazlıklardan sonra yönetim Akuma (Ayhan) eline geçti bundan sonraki süreçte ne olur bilemem ama zamanında herkesi uyaran kişisel vardı yapmayın etmeyin diyen o yüzden fazla üzülmüyorum bu durum karşında AKUMA fes etmiş sanırım anlasmayı suan server Ayhanda ama hacklenen charlar hakkında birşey bilmiyorum sanırım onlar güme gitti cunku rollback atmaya kalkarlarsa bi gunde 30 40 gb kasan adamların emekleri gider halletseler bile baska türlü halletmeleri gerek.

En Önemlisi budur Dikkat lı olun

OracleGames Sahibi: XSKIP Acme'nin sahipleri ( Akuma (Ayhan & Şevki ( Longh0rn ) oyunumuza adaletsiz bir şekilde el koymasından dolayı ekibimizin oyun ile bağlarını cebren koparmışlardır bu vesile ile Clan Turnuvası iptal edilmiştir.

Cevap: Oracle Game Hakkındaki Düşünceleriniz

Rollback atmalar çözümü geri getirmez. Roll back attıklarında tl ile satanların itemleride geri gelecek . Soyulanların malesef dbnin böyle devam etmesi falan gerek. AKUMA ' nın oracleyi almasının sebebi hosts sebebidir. Bu tüm serverların iplerini engelleyerek sunucuya patch olarak atmasıdır. USKO dahil tüm popüler serverlerin engellemesidir. Xskip anticheat tek oracleye satış yapmamasından dolayı Oracle Game ile anlaşmazlığa düşmüş yönetimi ellerine almışlardır. Bu kadar basit bunu Arokinin 5 dakikalık paylaşımlarından biliyoruz. Olay şu ki hacklenen karakterler. Bir çok kişi maden bot kullanan kişiler hacklendi diyor. Buna ihtimal var bu aktay bot zed bot bir çok account calındı . Bende orada oynuyordum ama soyulmadı açıkcası. Birde ilk onlinehilede şifrelerin dağıltılması ilginç tarafıydı. Benim ilk aklıma gelen şuydu. Bence AKUMA serveri elinden alır almaz . Oraclenin yönetim ekibi panelden tüm accountları aldı ve dağıttı. Çünkü dağıtılma şekli Alfabetik sıralamaya göre gidiyordu. Neden derseniz çünkü el değiştikten sonra hack olayları çıktığı gibi yeni website ve yeni facebook sayfası açıldı. Birde dağıtımın onlinehileden çıkması da tesadüf ötesi tabi. Biliyorsunuz oraclenin sponsoruydu sözde. Bir de diğer pvp serverlarıya savaştıkları kişilerin şifreleri dağıtması. Serverin topalarması imkansıza yakın gözüküyor bakalım

Oyuncu olarak hala güzel oyuncusu var ancak server sarsılmış durumda bu şifre olaylarından sonra.

bilgım yok

bence akuma nın eline geçmesi çok iyi oldu ne de olsa pvplerin atasıdır. yalnız çarı soyulanlar hacklenenler bıraktılar user düşüşü yaşandı tabi ama akumanın aldığını duysalar belki geri dönebilirler. olması gereken bana göre akumanın 1 hafta reklam yapıp serverı sıfırdan aynı ayarda açması ve wh sh gibi sorunların önünü kapatması

bence akuma nın eline geçmesi çok iyi oldu ne de olsa pvplerin atasıdır. yalnız çarı soyulanlar hacklenenler bıraktılar user düşüşü yaşandı tabi ama akumanın aldığını duysalar belki geri dönebilirler. olması gereken bana göre akumanın 1 hafta reklam yapıp serverı sıfırdan aynı ayarda açması ve wh sh gibi sorunların önünü kapatması

Akuma tahmin ettiğin kişi değil dostum belki server iyi bir yere gelebilir ama önemli olan nereye geldiği değil nasıl geldiği.

Akuma tahmin ettiğin kişi değil dostum belki server iyi bir yere gelebilir ama önemli olan nereye geldiği değil nasıl geldiği.

akuma ile lgili bildiğim tek şey ben database edit işlerine girdiğimde çok faydalı paylaşımları olurdu ondan çok yararlanırdık. 3-4 yıldır bu işleri bırakınca neler değişti bilmiyorum akuma ile ilgili

oracle acıldı gmr patladı şimdi xx acılır oracle patlar :D

Ko-foxko-foxko-fox

ktrtertertert

Onu bunu geçte serbest konuya gizli link koyacak kadar nasıl bir travma yaşadın.

Bu 19xx versiyonlar bi tutunamadı gitti

sacmalıkkkkkkkk

oracle aslında güzel server ama şifre olaylarını çözmeleri lazım

Bir taraftan para verip dosya alıp hevesli bir şekide server açan ve serverini batırmak için elinden geleni yapan userler bir taraftan dosyaları satın aldıgı kısılerın kabadayılık yapıp anlasmayı bozmazı tipik sıradan haraketler insanlar olgunlaşmalı

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam