Panel Türkçe Karakter Hataları ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayıtlı Üye
Merhaba Bazı Kopaneller'de Sekilli Clan ve Nick İsmi Yazınca Karısık Cıkıyor Ornek: �Pr�gressiveTrance� ' Sekilli Harfleri Nasıl ekleriz ? veya burdan karısık cıkan clan isimlerine bakabilirsiniz

Hisar KO

Kayıtlı Üye
oyle ama bunun benimkinden farkı yok ama USKO ORLANDO panel kullanıyorum genellikle o panellerde oluyor boyle karakter sorunları eger cozebilen varsa yapariz

Kayıtlı Üye
"Windows-1254" karakter setini kullan ve dosyalarını bu karakter setine göre düzenleyip kayıt et.

Şuana kadar paylaşılan panellerin maalesef %99'unda bu karakter hatası var oysa "windows-1254" karakter seti SQL Server 2000 ile uyumludur. Hem Türkçe hemde diğer karakterleriniz sorunsuz görüntülenir. Kendim zamanında deneyip bulmuştum yaptığım tüm panellerde de kullanmak nasip oldu :)

"Windows-1254" karakter setini kullan ve dosyalarını bu karakter setine göre düzenleyip kayıt et.

Şuana kadar paylaşılan panellerin maalesef %99'unda bu karakter hatası var oysa "windows-1254" karakter seti SQL Server 2000 ile uyumludur. Hem Türkçe hemde diğer karakterleriniz sorunsuz görüntülenir. Kendim zamanında deneyip bulmuştum yaptığım tüm panellerde de kullanmak nasip oldu :)

Yanlış bilgi veriyorsun windows-1254 hepsiyle uyumlu değildir.

iso-8859-9 en kolay çözüm yoludur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt
Reklam
Reklam