PNG ve PSD Karakterler Piyasada Bulunmayan Bu Arşiv kaçmaz! (Mgudizayndan Altıntı)

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar Bu seferki arşivi kaçırmamanızı öneririm mutlaka yedekleyin sonra linkler ölmüş demeyin bana.

Bir Görünüm :

bpzc6.jpg

mgudizayndan Alıntı :

Grafik işlerini tamamen bırakmış bulunmaktayım, oyunla ilgili de daha önceden bıraktığımı belirtmiştim, bundan sonra ki uğraşlarım da yani içinde grafik tasarım, internet sitesi yazılım, uygulama ve geliştirme olmayan bir yaşam sürmeyi planlıyorum, grafik işleri uğraşırmıyım nadirde olsa uğraşırım fakat yakın arkadaşlarım yada müşterilerimin işleri olursa uğraşırım onun haricinde uğraşmak istemiyorum artık kendime vakit ayırmak istiyorum. 50 - 60 GB'lık bir arşivi sildim ve silmeye devam ediyorum, Elimde oyunla ilgilenen arkadaşlar için bir kaç PNG ve PSD karakter arşivi var onları silmek istemedim bunun yerine mutlaka onu hak eden insanlar olduğunu düşünüp paylaşmayı istedim umarım işinizi görür. Teşekkür eden veya etmeyen herkese ben teşekkür ederim.

PSD ve PNG Karakter arşiv link :
Burada bulunan gizli verileri görebilmeniz için önce yanıt vermelisiniz.
şifresi : mgudizayn

189 Adet KnightOnline Wallpapers :
Burada bulunan gizli verileri görebilmeniz için önce yanıt vermelisiniz.

Administrator
Yönetici
Yönetici
şu türkçe ve ingilizce ile yazılan kelime/cümle vakasına çözüm bulunmalı :ooo:

Kayıtlı Üye
mgudizayndan öncelikle hazırlayan arkadaşa teşekkürler çok işime yarar herkez yedeklesin tavsiyem

cismeci sanada teşekkürler uğraş var sonuçta saolasın

Kayıtlı Üye
Cevap: PNG ve PSD Karakterler Piyasada Bulunmayan Bu Arşiv kaçmaz! (Mgudizayndan Altıntı)

eywww

Kayıtlı Üye
Cevap: PNG ve PSD Karakterler Piyasada Bulunmayan Bu Arşiv kaçmaz! (Mgudizayndan Altıntı)

Teşekürler

Yeni Üye

Eklemekte fayda var

Kayıtlı Üye

Server Girişinde Kullanılabilirmi ?

Kayıtlı Üye

+++++++++++++++++++++++++++++++++

Kayıtlı Üye

teşekkürler

Yeni Üye

124123421

Üst Alt
Reklam
Reklam