Pvp Üzerinden Para Kazanmak ?

Kayıtlı Üye
Pvp Üzerinden Para Kazanmak ?

Pvp üzerinden 3 Ana alım satım sitesi bulunmaktadır, kastığınız Gold Barlarınızı, İtemlerinizi ve Karakterlerinizi bu siteler üzerinden yeni oyuncular veya bulunan mevcut oyunculara satabilirsiniz, karakterlerin genel itibariyle MYKO ve FARM sunucularda değerli olmaları durumundan kaynaklı Bu yöntemi yapmak ve Para kazanmak isteyen kullanıcılar MYKO ve FARM serverları tercih etmektedir.
Farm Server nedir ? için
TIKLAYINIZ.
Myko Server nedir ? için TIKLAYINIZ.

Bu server sistemlerini ise HOMEKO ve PK Server 'lar takip etmektedir. Homeko ve PK Server sistemlerinde fazla bir gelir elde etmek mümkün değildir. Genel itibariyle bir iş halini alan Pvp üzerinden Para kazanma sistemi ile bir çok oyuncu elinde birden fazla bilgisayar bulundurarak elde ettikleri ganimetleri fazla hale getirmeye çalışmaktadır.

3 Ana sitemizi sizler için özetleyelim;

1- Oyunfor Nedir ? için
TIKLAYINIZ.
Sizlere alım-satım imkanı sağlayan ve aldığı komisyon ile size garantör rolünü üstlenen sitelerimizden biridir, alım satım konusunda oranlayarak bir sonraki sitemize geçeceğim fakat bu sitemizde saat 02.00 ila 09.00 arasında satış yapmanız mümkün değildir.
Alım-Satım Kullanım Oranı : 90

2- KlasGame Nedir ? için
TIKLAYINIZ.
Sizlere alım-satım imkanı sağlayan ve aldığı komisyon ile size garantör rolünü üstlenen sitelerimizden biridir, fakat daha çok E-Pin sağlayıcı rölünden kaynaklı olarak alım-satım işlemlerinde 2. sırada bulunduğunu belirtebilirim.
Alım-Satım Kullanım Oranı :70

3- BursaGB Nedir ? için
TIKLAYINIZ.
Sizlere alım-satım imkanı sağlayan ve aldığı komisyon ile size garantör rolünü üstlenen sitelerimizden biridir, asıl amacı alım-satım olan sitemiz zamanla E-Pin sağlayıcı rölünü daha çok benimsemiş olması dolayısıyla son zamanlarda alım-satım için pek tercih edilmemektedir. Fakat hala aktif olarak bu işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
Alım-Satım Kullanım Oranı : 60

Son düzenleme:
Üst Alt
Reklam
Reklam