Rüya içerisinde güçsüzleşme ve ses çıkartamamak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Vakana
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Administrator
Yönetici
Yönetici
merak ettiğim şey birşey yapmaya, söylemeye çalışırken güçsüz kalıp kendinizi yerde buldunuzmu bağırmaya, seslenmeye çalışırken boğazınızdan ses çıkmaz hale geldinizmi, sanki biri sizi etkiliyor gibi.

bunu küçükken yaşıyordum (hep aynı rüyayı görüyordum) ve geçenlerde yine oldu daha detaylı ve uzun bir rüyaydı, neye bağlı olduğunu çözmek istiyorum yaşayan var mı bu olayı

Kayıtlı Üye
Halk arasında Karagura ( Karabasan ) olarak adlandırılan durum Uyurken kısa süreli kalp ritmi bozukluğu 1 kere başıma gelmişti

Kayıtlı Üye
Aynı problemi uzun süre yaşadım doktora gittiğimde düzensiz uykudan kaynaklandığını söyledi

bi süreliğine felç geçiriyormussun tabi bu kalıcıda oluyormuş ama genelde düzensiz uyku uyulduğunda zihin açık ama beyin bedene hükmedemiyormuş uyku felci dedi bir çok kişide karabasan dedi ama zannetmiyorum doktorun bana açıkladığı daha inandırıcıydı

Administrator
Yönetici
Yönetici
uyanınca olan birşey değil ama benim dediğim şey rüya içerisinde olan birşey, karabasan dedikleri uyanınca tutulma hareket edememe olayı oda birden uyanınca oluyor fiziksel bir problem

rüya icerisinde oluyor ve aşırı derece detaylı bir sekilde rüya gördüm en son cok rahatsız ediciydi karabasan dedikleri gibi degil boyle birden yorgunluk cokuyor sesin cıkmıyor bagıramıyorsun gibi

Kayıtlı Üye
uyanınca olan birşey değil ama benim dediğim şey rüya içerisinde olan birşey, karabasan dedikleri uyanınca tutulma hareket edememe olayı oda birden uyanınca oluyor fiziksel bir problem

rüya icerisinde oluyor ve aşırı derece detaylı bir sekilde rüya gördüm en son cok rahatsız ediciydi karabasan dedikleri gibi degil boyle birden yorgunluk cokuyor sesin cıkmıyor bagıramıyorsun gibi

1886 sourceleri paylaş gecer:P heuehuehuehueh

1

111Mutay

Guest
Uykulanırı bir düzene sokarsan eminim düzelir Tamer. 1886 ile uğraşırken kendini kaybedip uykundan olma, düzenin bozulmuş senin :)

Administrator
Yönetici
Yönetici
ya herşeyin bi açıklaması vardırda sadece bağlantısı sebebi ne onu cozmeye calısıyodum rüya tabircisi gibi :D

Tamer sana sunu anlatayim, arada banada olur ve hic olmasını istemem anlattıgın durumun.

Rüyanda korkarsin, varlık disi , üç harfli , karabasan gibi seyler görürsün. ( suan anlatamiyorum sen anlamissindir rüyani bende yasiyorum arada sırada :) ) dua etmeye kalkarsin edemezsin , anne diyecegin olur sesin cikmaz gibi durumlar ve uyandiginda ter icindesin vucudun buz kesmis olur. biraz arastirma yaparsan o uykudan uyanamayanlar oluyor yada uyandıgında kafayi tırlatmıs sekilde olanlarda var :)

Ayrı bir konu uyurken kilitli kapilari acarak baska yerlere götürülen bile olmus. Bunu üç harflilerin yaptigi konusuluyor.

Biraz saçma gelebilir ama kurandada geciyor , arastirma yaparsaniz hak verirsiniz.

Yaslilara , Büyüklerinize soracak olursaniz ben boyle rüya gördüm diye size verecekleri 2 cevap vardır.

1) " Yattigin yerde kırıntılar vardir. ekmek felanmi yedin. "

2) " Yatarken okuda yat evladım. " :)

Kayıtlı Üye
kardeş üç hafli deme direk cin de banada oluyor..Mesela Uyurken bir yerde dolaşıyorum köprüden geçerken cinler etrafımda davul filan çalıyolar bu bana hep oluyor anlamadım gitti.

bu rüyayı 1-2 kere gördüm uyanınca aniden tokat yediğimi hatırlıyorum.

bana gündüz rüyamda uyurken tuvalete gidiyorum tuvalletten cıktıktan prizi söküyorum annem geliyor napıyon oğlum diyor ama ben hala prizi sökmekle uğraşıyorum bu nedir bilen warsa yorum atsın az kalsın elektrik çarpıyodu.

Kayıtlı Üye
kardeş üç hafli deme direk cin de banada oluyor..Mesela Uyurken bir yerde dolaşıyorum köprüden geçerken cinler etrafımda davul filan çalıyolar bu bana hep oluyor anlamadım gitti.

bu rüyayı 1-2 kere gördüm uyanınca aniden tokat yediğimi hatırlıyorum.

bana gündüz rüyamda uyurken tuvalete gidiyorum tuvalletten cıktıktan prizi söküyorum annem geliyor napıyon oğlum diyor ama ben hala prizi sökmekle uğraşıyorum bu nedir bilen warsa yorum atsın az kalsın elektrik çarpıyodu.

O nedir hayatın geçeği aklındakilerle yatarsan bilinç altında ne kalırsa veya beyin fonksiyonları neye çekerse seni ona gidersin küçükken bir kaçkez bende elektirik direklerine çıkıp ama normal mahalle arası degil sehirler arası elektirik direkleri vardır onlara çıkıp tellerdeki tutunma yeri vardır oralara tutunup bir nevi yolculuk yapıyordum tutunuyorum o kendiliginden gidiyor ve şehirler arası

geziniyordum inmek istediğimde ise inemiyordum ve ağlayarak terler içinde uyanıyordum ve daha sonraları büyüdükçe hatırladıkca şimdi neden olduğunu anlıyorum küçükken o tellere çıkıp tutunma yerlerine tutunmak isterdim tutunup

ilerdeki direğe gitmek isterdim hayal ederdim ve bu bilinç altında kalır zamanla beyin bunu rüya içinde bana iletirdi şimdilerde anlıyorum demekki kafaya takmıcaksın ve içinde kalmıcak hiç birşey yoksa rüyanda etkisi farklı oluyor Şimdi sorarsanız Rüya görüyonmu Doru düzgün rüya dahi göremiyorum çünki kafama taktıgım hiç bir şey yok hevesim kalan birşey yok yapmak istediğimde yapıyorum ve onu beynimden atıyorum sonuç olarak iş güç derken yorgun yatan beden sadece dinlenmek istediğinden deliksiz yatıyorum açıkcası arkadaşlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt
Reklam
Reklam