Sıfırdan 1299 Server Kurulum Eğitimi Almak istiyorum

Yeni Üye
1299 Myko döneminin serverını sıfırdan kurulumunu öğrenmek istiyorum. Konuyu açmadan önce gerek arama motorlarında gerek ilgili forumlarda uzun uzun araştırmalar yaptım. Belli başlı konuları bulabildim fakat aradığım versiyon 1299 olduğundan dolayı hepsi eskide kalmış konular ve linkler olduğu için pek yardımcı olmadı. Yıllardır bu oyunu oynuyorum ve kendim bir database editlemek onu canlandırma projem var. Bu işi araştırma yöntemi ile sıfırdan kuramayacağımı fark ettiğim için buraya bu konuyu açıyorum.

Aradığım kriterler;
  • Versiyon 1299 ile alakalı gerekli ve düzgün çalışan kurulum için gerekli bütün dosyalar
  • Konu hakkında daha önce kurulum, düzenleme ve sorun çözümü yapmış
  • Anlatım gücü kuvvetli ve sonrasında uygun saatler içerisinde destek olabilecek
Yukarıdaki konularda kendine güvenen ve bu eğitimi hakkıyla verebilirim diyen tabir-i caizse eğitmen arıyorum.
Tabi ki bu eğitim ve bilgileri ücreti karşılığında almak istiyorum.
Eğitimi online herhangi bir meeting programı üzerinden ekran paylaşımı ile yapılacak şekilde olmalıdır.

Özet olarak ;
Başlangıçta sadece serverı ayağa kaldırıp içinde oynamalar yapabileceğim temel bilgileri edinmek istiyorum. Zaman ilerledikçe tabi geliştirmeye yönelik eğitimlerde talep edilecektir.

Daha detaylı bilgi için iletişim;
Whatsap : (+90-534-367 48 47)

Herkese iyi forumlar.

Üst Alt
Reklam
Reklam