Sanal-Meydan.com Yeni Oyun,Film Mekanı Aradığınız Herşey Bizde.. [En Kaliteli Destek]

Yeni Üye
Site Adı : Sanal-Meydan Bilişim Teknolojileri

Site adresi : http://sanal-meydan.com

Site içeriği / Hizmet verdiği alan : Oyun,Film,Webmaster,Photoshop , Oyunlar Hakkına Destek Ve Daha fazlası.

Merhaba Arkadaşlar Ben Crewx Sanal-Meydan.com'dan Selam olsun.

Siteyi oyun ve film konusunda üstün bir şekil olarak sizler için açtık. Sunucumuz 3 yıllık peşin alınmıştır. Kesintisiz hız ile birlikte sizlerle.İstediğiniz Filmi Sitemizden indirebilirsiniz.

Oyunları indirebilirsiniz.

Hiçbir sitede olmayan destek hattı şu şekildedir.

İstediğiniz oyunu veya filmi veya dosyayı kendi tarafımızca upload edilir ve sizlere sunulur. Bu ozellik Hiçbir sitede yoktur. Sadece sizlerin yararlanması için kurulmuştur.

Sitemize Tüm Arkadaşları Bekliyoruz.

Sanal-Meydan.com // Crewx.

İyi Forumlar.

Paylaş

Administrator
Yönetici
Yönetici
Cevap: Sanal-Meydan.com Yeni Oyun,Film Mekanı Aradığınız Herşey Bizde.. [En Kaliteli Destek]

Alihan Kardeşim Başarilar , En Sevdiğim Oyunlari İndirdim Sayende Başarilar ... Yeni oyunlar Bekliyorum Güvenilirdir Tafsiye ediyorum :)

Yeni Üye
Cevap: Sanal-Meydan.com Yeni Oyun,Film Mekanı Aradığınız Herşey Bizde.. [En Kaliteli Destek]

teşekkürler kardeşim :) Görüğünüz Gibi Ali Yaman Onaylı Başka söze gerek yok...

Che

Kayıtlı Üye

Basarılı ıyı forumlar

Yeni Üye

sağolun :)

Kayıtlı Üye

teşekkürler r

Üst Alt
Reklam
Reklam