Saymalı Görev Sistemini Npc'ye Aktarmak

hoobstank

Kayıtlı Üye
Reaction score
1
Merahaba

Saymalı görev sistemini npc'den alınabilir sekilde yapmak istiyorum fakat bu konu hakkında bir bilgim yok e log_olympıc_account 8 quest no seklinde yapılıyor ama bunu nasıl kullanıcam bu konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim

Cevap: Saymalı Görev Sistemini Npc'ye Aktarmak

Örneğin 50 adet taş toplicaksın npcye bunu rob item numarası ve 50 olarak yaparsan 50 tane taştan getiren görevi tamamlar

Yanıtınız için teşekkürler fakat benim dediğim saymalı quest sistemini npc'ye enterge etmek ben kodlamayı yaptım fakat görevi almıyor bu konu hakkında yardımcı olabilecek varsa sevinirim

Örneğin 50 adet taş toplicaksın npcye bunu rob item numarası ve 50 olarak yaparsan 50 tane taştan getiren görevi tamamlar

Dostum sen yalnış yerlere gitmişsin :D Şimdi gelelim senin konuna ise @hoobstank E LOG_OLYMPIC_ACCOUNT 1 1 ; mesala görevi kontrol etmeni sağlar if ile kontrolunu salarsın görev daha önce aldınmı yada alındıysa görev devam ediyor bitti ise @nret 1 e eşit olması lazımki devreye E CHECK_OLYMPIC_ACCOUNT 1 2 girsin burdaki 1 görev yapılmadı yada devam ediyor gibi bi mesaj yollar 2 ise görev bitmiştir ve ödül verdirsin ama asıl olay check_olympic_accounta gercekleştirmen lazm kontrolleri. biraz karışık anlatmış gibi oldum ama k.bakma yapılmaya gelince yaparım ama anlatımda problem var :D

Merhabalar,

Bu konu biraz eski ama benim şu an ihtiyacım oldu. Konu ile ilgili daha net bir bilgi varmı acaba?

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam