Sedif, sen de kimsin?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Stalker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Patronu beklerken can sikintisinden bir foruma gireyim dedim, kafamda bir kac soru vardi. Sonra sweinteizer'in tanitim konusunu gordum, ben de kendimi tanitayim dedim. Sorular ondan arak, bir kac tanitim konusuna da göndermeler var alinmak yok, aramizda egleniyoruz. Neyse:

Ben de kim miyim? Önce o el inecek...

Adım; 1 metre kadar

Yaşım: 22,3

İkamet; Ana kara

Ultima online ile baslayan online oyun gecmisim, knight online ile sürdü. Egitim dolayisiyla bir cok kez ara verdim.

Fiziki Özelliklerim: Sarisin, mavi gozlu, 1.90, kasli, elmacik kemikleri belirgin

Hobilerim : En Başta Hatunlar yüzmeyi severim, derileri yüzüldükten sonra cok seker görünüyor namissizlar. Ayrica su balerini, fortculuk, penguenlerle dans gibi hobilerim de mevcuttur. Bir de Music (amora'ya selamlar).

Fobilerim : Geyikli tayt giymis türk kizi görmek.

Nelerden Hoşlanmam ? : Hurmanin icerisinden cikan cekirdekten hoslanmam, bir keresinde disimi kiriyordum. Ayrica "orta kapi kaptaaan" diye bögürenleri de sevmem.

En Güzel Yaşadığım Olay : Bir keresinde yan apartmanin tüm zillerine basip kacmistik, ov yeah ne atraksiyondu ama. Ayrica su altinda nefesimi tutup gulu gulu diye baloncuk cikartmak da ilginc deneyimler arasinda.

En sevdiğim insan: baba lannisteri severdim, zicarken oku yiyince gözümden düstü. schopenhauer listemde birincilige yükseldi heralde, tekrardan bir siralama yapmam gerekecek.

En Sevdiğim Hayvan : Köpek. Köpegimin adi da köpek. Onu cagirirken "Köpeeek gel oglum" diyorum. Ne eglenceli bir memleket.

En Nefret Ettiğim Hayvan : Kedi, cok nankör oluyorlar yiaa... Saka saka, en sevmedigim at sinegidir.

En Sevdiğim Yemek : Bavyeranin kuzeyindeki orman meyvelerinden hazirlanmis eksi kek... Dermisim... Biz de pilav kuru yiyip sonra cir cir tabi, neslimiz devam ediyor beyler korkmayin.

En Sevmediğim Yemek : Kizartilmis salatalik... Koreli ex kiz arkadasimin mide bulandirici icatlarindan birisiydi. Dahasi da var ama anlatmiyayim, en mide bulandirici olan buydu...

Okulunu seviyor musun ? Bu benimle okulum arasindaki bir sey, siz napcaniz ki? Sevginin formülünü vermek istemiyorum belkin?

Okul dönemlerinde yaramazmıydın ? : Evet, ögretmen gelmeden önce tahtaya 62'den tavsan cizerek ogretmeni tahtayi silmey mecbur birakirdik.

Cevap: Sedif, sen de kimsin?

Koreli ex kiz arkadasinın arkadaslarıyla tanıstır bizi :) Aramıza hosgeldin..

Koreli ex kiz arkadasinın arkadaslarıyla tanıstır bizi :) Aramıza hosgeldin..

bir seyler ayarlarim da, biz derken? kafile olarak mi geleceksiniz hocam :-D hos bulduk :hi:

Che

Kayıtlı Üye

:D gayet guzel tanıtmıssın hosgeldın karşim

Kayıtlı Üye

hahah ilginc bir tanıtım hoş geldin aramıza :D

Administrator
Yönetici
Yönetici

Bu nasil bu isim :D