Semele Telekomünikasyom'dan uygun fiyatlı Sanal Sunucular

rabomen

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Öncelikle herkese merhaba.

Arkadaşlar ben firma sahibi,çalışanı ya da tanıdığı değilim.Müşteriyim.

Konuyu neden ben açıyorum o zaman hemen söyleyim

-Forumda birçok kişi birçok konuda internet ortamı gerektiren çalışmalar yapıyo.

Kimi Knight Online Pvp sürümleri üzerinde çalışıyo kimisi eventler la kimisi paneller üzerinde

kimi site kimi güvenlikle ilgi yani birçok kişi bu işlerle uğraşıyo.

Ancak biz bu işle uğraşırken(yeni başlayanlar ya da tam olarak sistemli çalışamayanlar) genelde

kendi bilgisayarımızı kullanıyoruz.Bununda bazı dezavantajları oluyo.Mesela bi işin çıkıyo projeyi yarım bırakıyosun

ya da en basitinden elektrik kesiliyo belki o kadar uğraştığın şey boşa gidiyo.Ya da yaptığın şeyleri denemen gerekiyo

belki doğru yaptığın bi işlem kendi bilgisayarında çalıştığın için beklenmedik hatlar veriyo(en basitinden port)

Ve öteki yandan sunucuda çalışmak gerçekten faydalı.Neden çünkü sunucu hep açık bişey test ediyosun mesela

kapatmaman gerekiyo dosyaları kendi bilgisayarında bu mümkün değil

Ya da dosya lazım oluyo inmesini bekliyon 1 saat orda hız problemi yok

Ya da serveri test etceksin olmuyo istediğin gibi

Bu sebeplerden dolayı sunucu kiralamak orda çalışmak daha mantıklı ve iyi bir seçim

Firmanın değişik paketleri mevcut benim size önerim TEST amaçlı dosyaları geliştirmek amaçlı olarak kullanacaksanız

SANAL SUNUCU paketlerinden almanız.Çünkü birazdan yazacağım fiyatlar gerçekten çok uygun.

Ama bunlardan önce şunu belirtmeliyim firmada sanal sunucu kategorisindeki paketlerde sunucular paylaşımlı cpu lar ortak kullanılıyo

Arada bi anlık sıçramalarda biraz kasma yapıyo.Ama düzeliyo 5-6 sn içinde.Onun dışında herhangi bir sorun yok.

Ayrıca çalışanlar gerçekten 7/24 çalışıyolar.Ben bkaç bişey yaptırmıştım hem gece hem de gündüz 20 dk civarında

geri dönüş yapıyolar.

Paketler ise şu şekilde

--Benim tavsiyem 2 gb ram li olan.Ben o paketten aldım sql 2014 kurdum.Bi sorun oluşturmuyo.Yani kasma felan yapmıyo

server filesler açıkken.Ancak ben ssd olarak almadım dosyarların açışında az bişey bekliyorum.

Siz ne kadar yerin size yeteceğini düşünün eğer o alan yeterli olur derseniz ssd alın.

ÖNEMLİ NOT:Firma herhangi bir KnightOnline sürümüyle ilgili kurulum yapmamakta sadece yer sağlayıcı olarak

hizmet vermekte.

Firma Bilgileri:

Telekomünikasyon Faaliyet Belge No:441

Semele Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret LTD ŞTİ

İletişim=İletişim

Firma Sitesi=Semele Telekomünikasyom

Paketler Site Adresi=Paketler

Önerilen Paket

2GB DDR3 RAM 30GBSSD YADA 100GB RAİD10 ALAN LİMİTSİZ TRAFİK

AYLIK 20TL+KDV (23-24 Oluyo kdv siyle)

Paketler

4gJLDY.png