Server is closed hatası

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar serverımı sabit ip yaptım admin girişinden giriş yapabiliyorum yani localde bir problem yok fakat diğer kullanıcıların girişinde server is closed hatası veriyor yardımlarınızı bekliyorum :korsanh:

Kayıtlı Üye
Uyumsuzluk olduğu kesin ama daha tecrübeli birilerine bildir.

Forumda Online olanlara bak oradan özel mesaj yolla,daha hızlı yardımcı olurlar

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar serverımı sabit ip yaptım admin girişinden giriş yapabiliyorum yani localde bir problem yok fakat diğer kullanıcıların girişinde server is closed hatası veriyor yardımlarınızı bekliyorum :korsanh:

Ebenezerdeki ve login serverdeki ini lere bak

beyler ayni sorun bendede var ipden alakali biseye benzemiyor admin girisi yapinca userler giriyor admin girisi ekleyince ben giriyorum bukesde userler giremiyor suraya bi inleri paylasin user girisi ile

Kayıtlı Üye
AKUMA'nın login serverını kullandım bu sefer de invalid password hatası veriyor :D

vesvas icinde prodesür var dosyanin onu kullan ama yine closed veriyor o baska tansiyon şeker kolostrol kalmadi bende geceden belli ugrasiyom:D

ediz by arkadas kurdu serveri 0 dan ama closed malesef akumanin loginide denedim ayni

Kayıtlı Üye
:) Arkadaşlar dün gece bende biraz uğraştım ama ne yaptıysam Server is closed hatası verdi bilen bi arkadaş yokmu acaba

Kayıtlı Üye
bu sorunu bende yaşıyorum tamer bu konuya bir açıklık getirce be üstat yada bilen' arkadaşlar warsa yardımcı olurlarsa sevinirim.

Administrator
Yönetici
Yönetici
version.ini içerisinde user limiti var onu eklemeyince veriyordu bu hatayı farkettigim kadarıyla birde w7 de alanlar olmus nasıl cözdüklerini bilmiyorum :D

Kayıtlı Üye
Windows7'de bu hatayı alanlar WMWare'yi yükleyip bilgisayarlarına sanal işletim sistemi kurup denesinler.

Kayıtlı Üye
Sizce LOGIN'e şifre koymamış olabilirmi,eger sql 2008 kullanıyorsa.

Üst Alt
Reklam
Reklam