Server list gelmiyor

undead52

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Oyuna giriyorum server list gelmiyor 2 tane aujard kullandim cözülmedi.tek hata var su anda oda ebenezer acılırken quest failed filan diyor ama calisiyor "all info monster received" yaziyor

Cevap: Server list gelmiyor

Ebenezer ile Aİ bağlantı kuramıyor olabilir. Aujard değil Login değiştir ve exe ile loginin uyumlu olduğuna dikkat et.

myko db ile orjinal 1299 launcher ve server files ile actim bu sefer sürekli yanlis sifre diyor bunu kullanacagim daha iyi oldu güzel en iyi launcher benim icin ama invalid password diyor hep

myst_login diye prosedürü buldum ondan sonra ne yapacagim ?

üyelik acmayi yaptim irk secmede tikandi onuda cozecem herhalde :D

Eğer soacs kullanıyor isen gerekli login prosedürlerini gir sonra login ini kontrol et ve login ile ko.exe uyumlu olsun bir sorunun kalmaz.

hocam daha demin oyuna girdim kasdim oyundan ciktim girdim hesap acmayi denedim invalid password dedi -_- irkda secmistim

yeni bir üyelik acamiyorum oyundan ciktiktan sonra veya baska hesabada giremiyorum ayrica np ve baslangic paralarini nerden ayarliyabilriim ?

oto üyelik yaptim 1 üyelik yapiliyor 1 kere giriyorum ciktiktan sonra invalid password diyor yeniden

yeni bir üyelik acamiyorum oyundan ciktiktan sonra veya baska hesabada giremiyorum ayrica np ve baslangic paralarini nerden ayarliyabilriim ?

oto üyelik yaptim 1 üyelik yapiliyor 1 kere giriyorum ciktiktan sonra invalid password diyor yeniden

login prosedürlerinde sıkıntı var onları kontrol et yada başka bi db dene. userdata da design kısmında loyalty ve gold kısımlarının default değerlerini değiştirirsen başlangıçta o değerlerle başlar charlar.

başka db denedim yine aynısı oluyor userdatada default diye bir kisim bulamadim

ayrıca başka db deniyorum ondada there is an error in the selected server diyor

başka db denedim yine aynısı oluyor userdatada default diye bir kisim bulamadim

ayrıca başka db deniyorum ondada there is an error in the selected server diyor

Kullandigin fileslerle ile db arasinda uyumsuzluk varsa hata verir. USERDATA tablosunu duzenleyeceksin orda sutunlari gorursun gold ve loyalty nin standart degerleri yazar. Mesela baslangicta 25k veriyosa onu gorursun onu degistir.

Bana bir tane sorunsuz login server atabilecek varmi 1299 için ? en eskilerini kullaniyorum ondan herhalde

Yeni server files denedim yeni database yine ayni sorun,ayrıca maradonda ki merdivenlerden yukari cikilmiyor maplarda sikinti olabilir mi ?

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam