- Konu Yazar
merhabalar ko fox ailesi.. sizlere bu aksam sesli chat sitelerindeki ask var mi yok mu sorusu soruyorum?
sizce seslichat sitelerinde gercekten ask yasaniliyor mu? kime sorsam sesli sohbet sitelerinde gercek ask yok diyorlar, benim basima bir kez gelmisti yani nerden baksam 10 yil once sanirsam, ilk kez sesli sitelere giris yapmistim hatta girisi bile yapamadim msn messenger den biri beni ekledi tanismak icin, kiz dunyalar guzeli asik olmamak elde degil, ismi Sibel iskenderunda yasamakta, bir ses tonu vardi ilk onun sesisine asik oldum zaten, her neyse kizla konusuyoruz, kiz beni sesli chat sitelerine davet etti. bende bilmiyorum ya zorlanmaktayim giris yapmak icin
megerse speakychat aktive yuklememisim , yuklemesinide bir türlu beceremedim, hic unutmam siteye gire bilmek icin 3 gun boyunca speakychat aktive yuklemeyi calistim, megerse yuklemisim de panelin ust kisminda aktif etmek icin bir yazi cikiyormus ben onu fark etmemisim
her neyse siteye girdim turkmaster miydi ismi tam hatirlamiyorum sitenin ama hos siteydi penguen paneliydi o zamanlar kaliteli panellerden biriydi , penguenden sonra segital oldu ismi ve iflas
ya ben ask konumu anlatacaktim panellere giris yaptim, sesli chat panelcileri guzel kazaniyorlardi o seneler su an pek kazanclari yok sanirsam, her neyse lafin kisasi ben 10 yil once gercek bir ask yasadim sesli sitelerde ..sonjra zaten kendi sitemi actim ChatSarayi.Com Sesli Chat / Sesli Sohbet Sitesi sesli sohbet sitesini ve kendi sitemde takilmaktayim,
sizlerinde hikayelerini bekliyorum yorum olarak arkadaslar,
sizce seslichat sitelerinde gercekten ask yasaniliyor mu? kime sorsam sesli sohbet sitelerinde gercek ask yok diyorlar, benim basima bir kez gelmisti yani nerden baksam 10 yil once sanirsam, ilk kez sesli sitelere giris yapmistim hatta girisi bile yapamadim msn messenger den biri beni ekledi tanismak icin, kiz dunyalar guzeli asik olmamak elde degil, ismi Sibel iskenderunda yasamakta, bir ses tonu vardi ilk onun sesisine asik oldum zaten, her neyse kizla konusuyoruz, kiz beni sesli chat sitelerine davet etti. bende bilmiyorum ya zorlanmaktayim giris yapmak icin

sizlerinde hikayelerini bekliyorum yorum olarak arkadaslar,