ShanJ -Exclusive Homeko Databasev1 -Krowaz Armor - Usko Cz&Moradon - Blur Effect

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, Adım Ömer Öngen. Knight online ı yaklaşık 10 senedir oynuyorum 17 yaşındayım. Kendimi Knight Online da Db yapmaya adadım diyebilirim. Fikir veren birileri oldukça db yapmaya da devam edicem.

Lafı fazla uzatmak istemiyorum Fiyatı 100 tl dir.

Bana facebooktan ulaşabilirsiniz. (https://www.facebook.com/omer.MF)

TANITIM MOVIE

[video=youtube;700E-0mGP3c]http://www.youtube.com/watch?v=700E-0mGP3c&feature=youtu.be[/video]

**ÖZELLİKLER**

EĞER SKİLL VE STAT SIFIRLAMAK İSTİYORSANIZ TOWNDAKİ NPCDEN ÜCRETSİZ SIFIRLAYABİLİRSİNİZ

Warrior Pendant - Priest Pendant ve Elemental Pendant Hariç TÜM TAKILAR +0 DÜŞMEKTEDİR.

• Userlerin Uğraşmaması için Oto Başlangıç [Level 83 Stat Verili Master ve Skiller açık]

[*] Videoda Okçu Aktiftir yazmakta evet skillerini ekledim yalnız tbllerini ayarlamak size kalmış birşey.

[*] Max lvl 83

[*] Usko Moradon

[*] Usko Cz

[*] Chaos Stone Eklidir.
    ([Javana] - [Samma] - [Barrkk] - [Duke] - [Bishop] - [Bach] - [Lobo] - [Lupus] - [Lycaon] - [Attila] - [Barkirra] - [Acer] - [Shaula] - [Lesath] Droplarını kendinize göre ayarlayınız. Unutmayınız ki Chaos Stone Acme ve Yeni Güncellemesi Gelen Lisanslı Soacs'da çalışmaktadır.)

[*] Blur effect (isteyenlere patch olarak verilecektir yalnız ekran kartınızın güncel olması gerekir hata verebilir.)

[*] Usko gökyüzü (4 renk)

[*] İsteyenlere yeni bir skin vericem sslerde dikkatinizi çeker.

[*] Baslangic itemlerinden scler rogue ve priestin değer kazanması için silinmiştir. İsterseniz vereceğim editör ile ekleyebilirsiniz.

[*] Bowl ortasi ışık eklenmiştir.

[*] Mordaon Town koordinatı uskodaki gibi yapılmıştır.

[*] Priest tekli 960 Heal skilinin verdiği Heal 1920 olarak ayarlanmıştır.

[*] Takılar +0 olarak düşmektedir. İtem Grouplarından bakabilirsiniz.

[*] Moradon dan felankor zone ışınlanmak için 2 gb gerekmektedir. Teleport gateden ışınlanabilirsiniz.

[*] Felankor'ün canı,atağı ve defansı düşürülmüştür.

[*] Felankor'ün drobu : GB % 100 - +8 CS %25 - +0 IRON BELT %50 - +0 ROF %5 olarak ayarlanmıştır.

[*] Yankarakter dupesi yan karakter kapatılarak engellenmiştir.

[*] Türkçe karakter dupesi engellenmiştir. (s,ş,ı,i,o,ö,ü,u...)

[*] Felankor Room'da kalmamak için moradona ışınlanma NPCsi eklendi.

**DROP LISTESI**

## DEFANS ITEMLERI (DD,SPEAR vb.) ##

DD - SPEAR - AXE Gibi Defans İtemlerinin (Kalkanlar da dahil) Dropları: Troll Captain , Titan , Apostle Of Piercing Cold ve Apostle Of Flames dir.

## Exceptional Items & High Class Items ##

DARK KNIGHT - DARK MARE - EVIL WIZARD - FALCON = %30 ve %35 arası

## HIGH CLASS ITEM ##

Tüm Eslanttaki Yaratıklardan Zorluğuna göre : %40 - %45

## Shell & Chitin Armors ##

Ayaklık Shell: Troll

Donluk Shell: Dark Stone

Göğüslük Shell: Chipotera

Kafalık Shell: Troll Berserker

Kolluk Shell: Troll Warrior

## 70 Quest Items ##

Cz deki [70 QUEST] ITEMS Yaratığından : %40

## Krowaz Weapons ## (Şuanda kapalı isterseniz aktive edebilirsiniz)

Czdeki Fire - Man yaratığından

## Krowaz Armors ##

Czdeki Fire - Man yaratığından : %10

## UPGRADE ##

ITEM UPGRADE

+5 e kadar %100

+6 %90

+6 dan +7 ye %50

+7 den +8 e %32

TAKI UPGRADE

0 dan +1 e %25

Bunların yanı Sıra sizlere verilecek olanlar​

• Full patch
  • Server Files Map

Kod:
Yorum Yapmadan Önce Alım & Satım kurallarını okuyunuz.

Kayıtlı Üye
Cevap: ShanJ -Exclusive Homeko Databasev1 -Krowaz Armor - Usko Cz&Moradon - Blur Effect

Güzel Database Eline Sağlık Hayırlı Satışlar Alan Pişman Olmaz :)

Kayıtlı Üye
Cevap: ShanJ -Exclusive Homeko Databasev1 -Krowaz Armor - Usko Cz&Moradon - Blur Effect

Sağolun, yorumunuz için teşekkürler.

Kayıtlı Üye

hayırlı satışlar ömer :)

Kayıtlı Üye

Sağolasın reis :)

Kayıtlı Üye

KENDİ FİKİRİMİ BELİRTİYORUM : Database klasik homeko üstüne AVCI editörle herkezin ekleyebileceği 3-5 mob drob eklemişsin birkaçda tbl ve krowaz sistemi görevli değil :) Ayrıca blurda paylaşılmışdı forumda :) BKZ http://ko-fox.com/client-paylasimlari/2829-1299-1397-1534-18xx-hd-effects-client-eklentisi.html Kısacası 150 TL yi insanlar hangi extra özellik için vericek ?

Kayıtlı Üye

KENDİ FİKİRİMİ BELİRTİYORUM : Database klasik homeko üstüne AVCI editörle herkezin ekleyebileceği 3-5 mob drob eklemişsin birkaçda tbl ve krowaz sistemi görevli değil :) Ayrıca blurda paylaşılmışdı forumda :) BKZ http://ko-fox.com/client-paylasimlari/2829-1299-1397-1534-18xx-hd-effects-client-eklentisi.html Kısacası 150 TL yi insanlar hangi extra özellik için vericek ?

Fikrine saygım sonsuz ama böyle yorumlar atarak alacak insanları da caydırman hiç hoş değil , kuramayan insanlar var bende satıyorum basit bir db olduğunu bende biliyorum.

- Fiyatın pahalı olduğunu düşünerek düz 100 tl ye çektim.

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

Çok basit db olmuş müdür.Arkadaşın dediği gibi bir kaç editörle yapılacak şeyler bunlar evt editleyip 1 2 npc yapıp renklilik katabilirdin fiyat 100tl çok.Alan arkadaslara hayırlı olsun...

Kayıtlı Üye

Yazmayım dedim ama zorla yazdıracaksın birazdan okuyacakların için üzgünüm ama yaşıtım olarak baya bir pasif kalmışsın db konusunda neyse uzatmadan gelelim şu konuya.

1-Warrior Pendant - Priest Pendant ve Elemental Pendant Hariç TÜM TAKILAR +0 DÜŞMEKTEDİR.

Nedenini söyliyim sana o kadar yeteneksiz ve bilgisiz olduğun için wp - pp - ep yi kaldırıp düzgünce eklemek aklına gelmedi neden çünkü kopyalayacağın bir db bulamadın veya uğraşıpda tbl den bakıp eklemedin.

2-Usko moradon sen mi yaptın hayır? Tabikide hayır twostars sağolsun.

3-Usko cz sen mi yaptın hayır? Tabikide hayır Özkan sağolsun

4-Chaos stone bunu eklerken çok mu zorlandın? soacs acme alan herkese bunun sql kodu veriliyor zaten bu perhiz ne lahana turşusu.

5-Bowl ortası yeşil ışık hahahaha = Özkanözdemir QQ

6-Mordaon Town koordinatı uskodaki gibi yapılmıştır. çok zormuş kardeş.

7-Priest tekli 960 Heal skilinin verdiği Heal 1920 olarak ayarlanmıştır. çok zormuş be kardeş.

8-Takılar +0 olarak düşmektedir. İtem Grouplarından bakabilirsiniz. baştada dediğim gibi wp ep pp yi sıfırdan eklemeyi bilmediğin gibi sana bu tablo hakkında ufak bir bilgi vereyim newbie.Heros valor un ngiveitem i genelde 0 dır çoğu db de sendede öyledir büyük ihtimal ngiveitem i 161 olarak değiştir hadi bu kıyağımıda unutma.

9-Moradon dan felankor zone ışınlanmak için 2 gb gerekmektedir. Teleport gateden ışınlanabilirsiniz. WARP editörle smd yi açıp 51 zonesine 200m karşılığında ışınlamak pek zor olmasa gerek.Hani bunda kontrol hani clan leader girişi hani komple clanı içeriye sokma neyse senden bunu beklemem yanlış olurdu.

10-Yankarakter dupesi yan karakter kapatılarak engellenmiştir. ko-cuce since 2009

11-Türkçe karakter dupesi engellenmiştir. (s,ş,ı,i,o,ö,ü,u...) ko-cuce since 2009

12-Felankor Room'da kalmamak için moradona ışınlanma NPCsi eklendi. . LOAD_USER_DATA prosedürüne kontrolü eklersen bunada gerek kalmaz neyse bunuda öğrenmiş oldun kıyağımı unutma

Üzgünüm gerçekler acıdır acıtır. Hadi iyi günler.

Kayıtlı Üye

:D la bebe sen cok mu ıyı bılıosn bayılıyorıum su mallardaki akıl verme sevdasına ya :D :D :D çok ıyı bılıosan kendın yap çamur atma kımsenın ısıne yavru herşeye cok zor cok kolay yazmışsın senı gorelım bı heralde sen kanat ile usko rebırthı yapmıssındır

Kayıtlı Üye

:D la bebe sen cok mu ıyı bılıosn bayılıyorıum su mallardaki akıl verme sevdasına ya :D :D :D çok ıyı bılıosan kendın yap çamur atma kımsenın ısıne yavru herşeye cok zor cok kolay yazmışsın senı gorelım bı heralde sen kanat ile usko rebırthı yapmıssındır

Lale daha +0 wp ep pp eklemeyi üşenen adama ne akıl vericem bi bok bildiğin yok boş boş konu aç anca.

Kayıtlı Üye

Lale daha +0 wp ep pp eklemeyi üşenen adama ne akıl vericem bi bok bildiğin yok boş boş konu aç anca.

bi Özkan Özer klasiği ile daha karışılaşıyoruz .

üyelik tarihi bu ay. Biri sırf bu konuya yorum atmak için üyelik açmış . (ko-fox yönetimine : bu kişiye ip ban atılması dileğiyle )

db nin üzerine tek kod eklenmesi editlenmesi bile istediği ücreti biçmesine sebeptir .Çok bilgin var ise sen daha iyisini yap sende sat . Ufak bir örnek vereyim : destek item eklemekte tek tık ama 100 tl kafan basıyomu şimdi .

Size kalmamıştır bu konunn bu kadar eleştirilmesi .Konu gayet normaldir forum yöneticileri tarafından onaylanmıştır zatn.

Kayıtlı Üye

bi Özkan Özer klasiği ile daha karışılaşıyoruz .

üyelik tarihi bu ay. Biri sırf bu konuya yorum atmak için üyelik açmış . (ko-fox yönetimine : bu kişiye ip ban atılması dileğiyle )

db nin üzerine tek kod eklenmesi editlenmesi bile istediği ücreti biçmesine sebeptir .Çok bilgin var ise sen daha iyisini yap sende sat . Ufak bir örnek vereyim : destek item eklemekte tek tık ama 100 tl kafan basıyomu şimdi .

Size kalmamıştır bu konunn bu kadar eleştirilmesi .Konu gayet normaldir forum yöneticileri tarafından onaylanmıştır zatn.

görürsem söylerim

Kayıtlı Üye

bebenin teki bu ya 15 yaşında millete laf atmaktan başka bildiği yok söyler söyler 1 şeyi adam gibi yapamaz , parası olmadığı için server açamıyor açanı kötülüyor yapanı kötülüyor klasik mahalle karısı.

Kayıtlı Üye

bebenin teki bu ya 15 yaşında millete laf atmaktan başka bildiği yok söyler söyler 1 şeyi adam gibi yapamaz , parası olmadığı için server açamıyor açanı kötülüyor yapanı kötülüyor klasik mahalle karısı.

yav he he by

Kayıtlı Üye

Hayırlı Satışlar Kardeşim Sen Kimsenin Yorumuna Bakma Kimse Bu Yolda Prof Olcak Diye Bişey Yoktur. Herkez Elinden Geldiğince Yapıyor Sende İyi İş Cıkarmıssın Tebrik Ederim Arkadaş Cok Biliyor + Cok Biliyorsa Yapar Databaseni Koyar Paylaşıma (Oda Onun Ayıbı Olur) Diycek Başka Birşey Bulamıyorum Zaten Arkadaşa Sen Canını Sıkma Tekrardan Hayırlı Satışlar. ArizaDatabase - CaNeR

Kayıtlı Üye

iyi satıslar

Kayıtlı Üye

Teşekkür ederim. Forumda böyle insanlara ihtiyacımız var...

Üst Alt
Reklam
Reklam