Skill Sorunları V2083

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar vers.2083 45 skili blizzard skili atınca karakterin kafa üstündede skil dönüyor bu sorunu cözemedim yardımcı olabilecek varmı

Client degiştirdim DÜZELMEDİ

MAGIC_TYPE tablolarını degiştirdim DÜZELMEDİ

Kayıtlı Üye
Yanlış anlamadıysam skili attığın zaman alan gibi değil de tekli gibi çalışıyor. Source üzerinden müdahale etmen lazım type3, type4 ve genel kontrolleri kontrol et.

Kayıtlı Üye
Yanlış anlamadıysam skili attığın zaman alan gibi değil de tekli gibi çalışıyor. Source üzerinden müdahale etmen lazım type3, type4 ve genel kontrolleri kontrol et.

tam hangi yolu izlemem lazım type3 type4 sourcede cok var sourcede hangi dosyaya girmem lazım söyleyebilirmisiniz

Bu işte bi yanlışlık yok zaten uskodada böyle mage hangi skill i atarsa atsın skilli attığı zaman efekti karakterin üstünde döner tekrar, yani hem skilli basarken hemde bastıktan sonra döner skill efekti.

Kayıtlı Üye
Bu işte bi yanlışlık yok zaten uskodada böyle mage hangi skill i atarsa atsın skilli attığı zaman efekti karakterin üstünde döner tekrar, yani hem skilli basarken hemde bastıktan sonra döner skill efekti.

uskoda böyle bir sistem yok uskoyu yeni birakmış biri olarak konuşuyorum :)

Kayıtlı Üye
Dediğin olay client tabanlı ve uskodada o şekilde hem using anında skill e bastığında efekti döner hemde nova vs yere düşerken çıkar efekti.

üstat benım bu sorunum client ve db içeriğinde kaynaklı bu tür olay degil SOURCE'den kaynaklı ve ne yazıkkı satırı bulup cözemiyorum senın dedigin olayda uskoda mevcut degil şuanki sürümde öyle bir sistem yok he öyle bir sistem şöyle yok nova atarken 45 60 70 skilleri kullanırken yok 54 57 75 80 skıllerini kullanırken var :)

Kayıtlı Üye
Nasıl hangi skili atarsan at döner. Alan atarken mage nin kafasında dönmüyor zaten niye dönsün alan skilini attığın yerde çıkar efekti. Üst versiyonlar hakkında bi bilgim yok ama AOE kısımlarını inceleyip karşılaştırarak birşeyler bulabilirsin.

Kayıtlı Üye
Nasıl hangi skili atarsan at döner. Alan atarken mage nin kafasında dönmüyor zaten niye dönsün alan skilini attığın yerde çıkar efekti. Üst versiyonlar hakkında bi bilgim yok ama AOE kısımlarını inceleyip karşılaştırarak birşeyler bulabilirsin.

BANA TAM DOSYA YOLU UZANTISI SOYLER GİBİ SOYLERMİSİN AOE Derken tam anlamıyorum src bilgim okadar iyi degil malesef :(

Kayıtlı Üye
Kardeşi ben sana cevao vermişdim MagicInstanse.cpp diyorum yok melankor yardım etti diyorsun neden çözemiyorsun mi ??

Üst Alt
Reklam
Reklam