SQL 2014 ACİL YARDIMMM...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sladin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kayıtlı Üye
Karakteri açıyorum. Girerken "Cannot Select the character" hatası veriyor. Fakat bu hata LongTurk'ün paylaşmış olduguyla ilgili değil. O Buga giren karakterle alakalı çözüm sunmuş. Bu hata karakteri olusturduktan sonra veriyor.

Error Log içi ise şöyle -->

[ ODBC Error - 30.4.2017 19:52:13 ] ] Source: SQLBindParameter Error: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver]Geçersiz duyarlılık değeri Description: Failed to bind parameter.

Acil Çözüm sunabilecek biri var mı ? Nereye baktıysam çözüm bulamadım.

Kayıtlı Üye
Cevap: SQL 2014 ACİL YARDIMMM...

Yabancı bi forumda çözüm verilmiş ama ingilizcem olmadığı için bilmiyorum ne anlatmak istediğini :D

Şunu çeviriverin bi zahmet belki çözülür sorunum.

Hi Martin, thanks for your help. Setting the custom EDT length from 4000 to "Memo" has fixed the problem.

Surprisingly, while adding a string column to a table with length above 1000 chars results in an "Illegal property value" error, AX is perfectly happy when I define a string EDT with 4000 and then drag-drop it on to a table - during synchronization AX even creates a proper NVARCHAR(4000) data type in SQL.

Kayıtlı Üye

Prosedürlerde sıkıntı olabilir. Load_char_info vs gibi prosedürleri gözden geçir.

Kayıtlı Üye

Prosedürle yada tablo ile alakası yok. Error Log kopyalayıp yapıstırdım buraya.

EDİT : Problem source içindeymiş. Yardım için Özkan ÖZDEMİR' e teşekkürler :)

Kayıtlı Üye

sourcen sıkıntılı versionlar uyuşmuyor exe versinlarında uyuşmuyor database ve uyumlu exe bulup dene sorunun hallolur iyi çalışmalar

Üst Alt
Reklam
Reklam