Sql hatası bir bakarmsınız .

Kayıtlı Üye
2000 mi 2008 mi 2008 se yeniden kurmaktan başka çaren yok diye biliyorum

Yeni Üye
2000 3 kez yeniden kurdum ve kurmayla alakasi yok odbc lerle alakali bu sorun odbc açarken filen oluyor oto odbc yaptim server ai server filen açaerken veriyor bu sefer

Kayıtlı Üye
bu hata sql ye girerkenmi dosyaları açarkenmi ?

Yeni Üye
sql grriekenk değil odbc açarken veriyor :) ODBC İLE ALAKALI BİR SORN .

SQL Server Service Manager Aç , Start / Continue 'ye tıkla ve Refresh Services.... 2-3 kez bas kapat sonra bi daha dene girecektir.

Yeni Üye
MALESEF OLMADI :s DURUDUMDUM ÇALIŞTIRIDM 7-8 KEZ DENEDİM YİNE OLMADIM

kn_online :) doğru adı

Kayıtlı Üye
1. Check your SQL Server Client Network Utility settings.

Open SQL Server Client Network Utility by running Cliconfg.exe from command prompt on your client machine, selected the General tab and make sure that the TCP/IP protocol and named pipes protocols that your SQL Server support are enabled. You can check what the protocols your SQL Server support by running SQL Server Server Network Utility at your server side. Make sure that they are equal and then you can create an alias with the sql server name with a specific protocol like TCP and TCP port in the Client Network Utility. The alias must be the name that you used to connect to your SQL Server instance.

2. If the above does not work, please check if there is any problem of your MDAC with MDAC checker,

Download: Microsoft Data Access Components (MDAC) Utility: Component Checker - Microsoft Download Center - Download Details

3. Make sure that your client operating system has the latest service pack installed.

bu makaleyi anlamıcak ingilizcen yoktur heralde.

+EN Check your SQL Server Client Network Utility settings.

-TR SQL Server Client Network Utility ayarlarını kontrol et.

+EN by running Cliconfg.exe from command prompt on your client machine,

-TR çalıştırdan Cliconfg.exeyi çalıştır.

+EN selected the General tab and make sure that the TCP/IP protocol and named pipes protocols that your SQL Server support are enabled.

- TR soldaki seçeneklerden TCP/IP sqlserver bölümünü enable yani aktifleştir.

gerisinde anlaşılmıcak bişey yok.

iyi çalışmalar.

Yeni Üye
Ben onu enableye aldim :) deneidm . googdan bir çok araştıma yaptım rookie senin atııklarına benzer çıktı enableye almamı söylüyor fakat aldım .) ama olmuyor çıldırcam :D

Kayıtlı Üye
download linkindekini indir.

en son olarak service pack diyor . şuan sisteminiz hangi sp ?

Yeni Üye
sp2 benimki ondan mı ? sp3 olan için indirmişm galiba uyarmıştı yüklerden devam etmek istemriniz die sp2 olan içini bulamaıdmki :d

Kayıtlı Üye
bilgim yok bayadır 2008 kullanıyorum

Kayıtlı Üye
link hizli başlat 1 saatte iner.

Yeni Üye
dbyi backup yaparken TITLE: Microsoft SQL Server Management Studio

------------------------------

An exception occurred while executing a Transact-SQL statement or batch. (Microsoft.SqlServer.ConnectionInfo)

ADDITIONAL INFORMATION:

Cannot open backup device 'C:\DerinHosting HomeKO DB'. Operating system error 5(failed to retrieve text for this error. Reason: 1815).

RESTORE HEADERONLY is terminating abnormally. (Microsoft SQL Server, Error: 3201)

For help, click: http://go.microsoft.com/fwlink?ProdName=Microsoft+SQL+Server&ProdVer=10.50.1352&EvtSrc=MSSQLServer&EvtID=3201&LinkId=20476

BUTTONS:

OK

bu hatayı veriyor vidodakin aynısı yapıyoru ama bu hata var

Üst Alt
Reklam
Reklam