Sweinteizer ` Kimdir ?

Yeni Üye
Merhabalar..

Adım; Ensar

Yaşım: 19

İkamet; İstanbul

Knight Online'yi Pvp'de öğrendim Usko'da bir geçmişim yok.. 11 yaşından beri Knight online diye bir aşkım var :)

Fiziki Özelliklerim: Esmer, uzun saçlı, yeşil ve mavi gözlü, 1.75 boyundayım..

Hobilerim : En Başta Hatunlar :P yüzmeyi, bilardo oynamayı, Akrostiş şiir yazmayı ve aklıma gelmeyen bir çok faaliyeti zamanım yettiği kadar yapıyorum..

Fobilerim : Kan ve hastaneden nefret ederim. Kapalı yerlerde fazla kalma korkum var. Yükseklikten Oldukca Korkarım [ 3 Katlı Bir Binanın üstünden asla bakamam ]

Nelerden Hoşlanmam ? : Yalan söylemensinden, Çocuklara kötü davranan insanlardan, birşey yaparken yarım bırakmaktan, İstanbul trafiğinden ve SEVİYORUM DİYİPTE TERKEDENLERDEN..

En Güzel Yaşadığım Olay : Sigaraya başlamam [Farklı bir anısı var :)]

En sevdiğim insan: herkesin olduğu gibi annem..

En Sevdiğim Hayvan : Köpek

En Nefret Ettiğim Hayvan : Sinek

En Sevdiğim Yemek : Köfte

En Sevmediğim Yemek : Yemeklerden nefret Etmem ve diskinmem Rabbimin verdiği kadar yerim esirgemem. Bugün bunları yıyorsam ben, bir parça ekmek bulamayan insanları düşünerek yiyorum. Yeri geliyor düşündükçe iştahım kaçıyor. Rabbimin verdiğine şükrediyorum.

Okulunu seviyor musun ? Okul ve derslerle pek alakam yoktu ve bu yüzden okulumu bırakmak zorunda kaldım. Ailemi sıkıntıya yani boşa masrafa sokmak ıstemedım. Pişman mısın diye sorarsanız çok pişmanım..

Okul dönemlerinde yaramazmıydın ? : Hangimiz Değildik ki ama beni soracak olursanız çok yaramazdım

Evet buda benim hikayem arkadaşlar :) Şu zamanlarda en zoruma giden aşk acısıdır, Allah kimsenin başına vermesin. İyi forumlar​

Kayıtlı Üye
Cevap: Sweinteizer ` Kimdir ?

Yakışıklılık timsali gibi maşallah. Hoşgeldin..

yeşil ve mavi gözlü olman ilginç.. Aramıza hosgeldin.

Kayıtlı Üye

Hoşgeldin benim yeni gördüğüm yeni katılan bir arkadaş m.o bende alican

Kayıtlı Üye

h.geldin ko fox'a

Administrator
Yönetici
Yönetici

Aramızda hoşgeldin ensar bende emrah m.oldum

Üst Alt