Tavsiye..!!

Kayıtlı Üye
Öncelikle Merhaba..Ko-Fox Ailesi..

Fazla Uzatmadan Konuya Deyinmek İstiyorum..Yıllarca Knight Online İle Haşırneşir Oldum..Bi Süre Sonra Pvp-Alemine Giriştim Herkes Yapabiliyosa Ben Neden Yapamıyorum Gibisinden..Ve Baya İlerlettim Server İşleri Beni Pek Sarmadı Aslında Çok İyi İlerleme Sarfettim..Belli Bir Noktaya Kadarda Geldim Kendi Başıma..Derdim Şu Bi Yerden Sonra İş Programlama Ve Yazılımcılıya Dönüşüyor..Gel Gelelim Grafik Be Tasarımada Ayrı Bir Merakım Var Bu Konuda Çalışmalar Yaptım..Güzel İşler Çıkardım..Şimdi İse Bi Bu Konuldarda Professional Olarak Çaba Sarfetmek İstiyorum Sizce Nerden Başlamalıyım..Veya Alt Yapıyı Nasıl Hazırlamalıyım...

Her İki Konuda da Yeterince Bilgi Sahibiyim Ama Biyerden Sonra İnsan Tıkanıyor Yeni Şeyler Üretip Öğrenmek İstiyor Bu Konuda Bana Yardımcı Olabilirmsiniz..

Okuduğunuz Ve İlgi Gösterdiğiniz İçin Şimdiden Teşekkürler.. :) Sağlıcakla...:))

Kayıtlı Üye
Cevap: Tavsiye..!!

Programlama Ve Yazılımcıkla devam etmelısın , kendını bu konuda cok ılerletmelıısn , alt yapın ıyıse kurslarına okulları var gıt öğren ama şu var bunları yapabilmen için ingilizcemin cok ıyı olması lazım.

Tasarım yapabılmen ıcın içici olman lazım :D

Programla ve yazılımcılık ogrenmek ıcın 3-4 senenı feda edeceksın.Basıt bır sey dııl , alt yapı , yabancı diller vsvs ama ben bunu yapacam dıorsan pesını bırakma.

Grafiker olarak sana şunu diyebilirim, Görsellik bir oyunu oyun yapar. Yani yazılım ve vb. şeyleri ne kadar iyi yaparsan yap görsellik olmadığı zaman bir hiç'dir benim gözümde, Yani ilk olarak görselliği öğrenmek veya uygulamaya dökmek için Hayal gücün olması lazım. Ne kadar bilgili olursan ol. Bir Şablonun bir materyalin Nereye koyunca güzel veya şeklinin uydurmasını yapamazsan bunu beyninde tasarlayamazsan yapacağın veya bilgin hiç bi işe yaramaz.. Sana tek diyeceğim seçim yaparken kimsenin zoruyla gitme kendi seçimini kendin yapman ve kendi yolunu kendin belirlemen her zaman sana iyi gelecektir. Çünkü sevdiğin işi seçmiş olursun...

Kayıtlı Üye

Grafiker olarak sana şunu diyebilirim, Görsellik bir oyunu oyun yapar. Yani yazılım ve vb. şeyleri ne kadar iyi yaparsan yap görsellik olmadığı zaman bir hiç'dir benim gözümde, Yani ilk olarak görselliği öğrenmek veya uygulamaya dökmek için Hayal gücün olması lazım. Ne kadar bilgili olursan ol. Bir Şablonun bir materyalin Nereye koyunca güzel veya şeklinin uydurmasını yapamazsan bunu beyninde tasarlayamazsan yapacağın veya bilgin hiç bi işe yaramaz.. Sana tek diyeceğim seçim yaparken kimsenin zoruyla gitme kendi seçimini kendin yapman ve kendi yolunu kendin belirlemen her zaman sana iyi gelecektir. Çünkü sevdiğin işi seçmiş olursun...

Teşekkürler Anladımki İnsan Sevdiği işin Zorda oLsa üstesinden gelebiliyor..

Kayıtlı Üye

kardesim benim sana tavsiyem görsele agırlık ver yada web programlama öğren senin yazılmsal olarak uzmanlasamassın demiyorum yine ogrenirsin ama kendi basına belli bi seviyeye gelmen cok zor bence html den basla php ogren photoshopla hasırnesir ol tavsiyedir :)

Üst Alt
Reklam
Reklam