TigerKo Admin bulent. OKUYUNUZ!!!

tigerkogercegi

Yeni Üye
Reaction score
0
Tigerkoda basimdan gecen kucuk bi olayi anlaticam. Elbetteki herkesin gorusu olucaktir. Lafi uzatmadan ben olayi anlatiyim.

Tigerko bilindigi uzere En cok userin bulundugu ve ozu sozu bir olmayan bir admin tarafindan yonetilen bir server.

Gece 5 saati itibari ile serverde IICELIKII isimli char ile Bayramdayi isimli char. Moradonda item show yapiyorlar. Gablar pazarda milletle eglesiyorlar. 

Ben yakaladim Gab I ve cektim. IICELIKII nin kisa sure aglamasinin ardindan adminin her ne kadarda verme o item senindir sonucta pazardan cekmissin demesine ragmen(SSlerde goruyorsunuz) tabikide itemi geri verdim bana duseni yaptim. Bir daha boyle bir hata yapmamasi konusunda da uyardim sahislari. Tabi itemi vermeme ragmen BAYRAMDAYI ve IICELIKII tarafindan tehditlere kufurlere maruz kaldim. Malum bizim insanimiz sever klayve erkekligini.

Sonrasinda IICELIKII bu seferde itemi bana tradeden Verdi (Not:Trade loglar mevcut kesin adminde). Bende admine tekrar danistim oda verme dedi (Admin Pm ss si mevcut) Bende tamam dedim bu item artik benim vermem. Ertesi gun. Adminle tekrar pm den konusuyoruz o item artik senindir diyor vs. Ardindan IICELIKII tehditlerinin yanina su sozleri ekler:

Ben bu admine 3000 TL verdim ben VIP userim istedigimi yaparim istersem seni suan bu serverden silerim goruceksin o item silinicek senden bana geri gelicek ve sen ban yiyeceksin (Adam kahin, veya takmis bulentin boynuna tasmayi diledigi gibi oynatiyor). Ama helal olsun adminin noktasini yakalamis. Bildigin ------ gibi oynatiyor ordan oraya.

Bende admine soyledim bunlari. Adminin soyledigi su:

Bu serverde herkes esittir. O item artik senindir asla silinmez..

Sanki her saniyenin SS sini aliyormusum gibide soruyor SS nerde SS nerde. :D Adminsin lan gir bak loglara. Adminin tanimida yapalimda bulent efendi okursa bi kelime ogrensin 

ADMIN = Admininstrator un kisaltilmisi olup server data bilgi islem gibi teknolojik kavramlari yonetebilen ve yuksek yetkilerle donatilmis en yetkili anlamina gelir. Admin risk durumlarinda kar ve zarari ustlenen sahistir. Genelde bu kisilerin sozleri namus sayilir. Ki Bulentin bu yazilanlarla alakasi yok. Malesef Ozu sozu bir olmayan, karaktersiz bi insana yuklersen boyle bi vasif elbette bunye kaldirmaz :D

Sonuc su:

Ben HARD DISK ban yedim (artik neyse o) umrumdada degil alti ustu Private Server 

Item benim bankadan silindi ve IICELIKII ye geri iade edildi. (Admin sozunu yedi Ben olsam vermem diyordu SS lere bakin)

IICELIKII ve BAYRAMDAYI kisa tabirle admine kendi verdigi sozu pis yedirtti ki adamlara helal olsun megersem adamlar serverin gercek sahibi serverde asil borusu otenlermis boylece ogrenmis olduk. 

MUHAKKAK sizinde vardir Admin bulent denen admincikle ilgili aniniz. Bu konu altinda toplayabilirsiniz… Boylelikle Tigerko basliyacak teamlerde once bi dusunurler. Zaten Ban listine bakarak 3 asagi 5 yukari server ile ilgili bilgi sahibi olursunuz.

Not: Pazardan cekilen item hirsizlik degildir. O pazara birakanin ahmakligidir. Ki okuyacaginiz gibi ben o itemi cektikten sonar geri verdim.

SS LER:

adminonay.jpg hosted at Hızlı Resim Yükle - Hızlı Resim Yükle Resim Upload İnternette Paylaş foto image yükle

Adminin onayi 1. Adam bana verme diyor. 

Adminin Vi pile vipsiz ayni muamele gorur yalaninin SS si

adminonay1.jpg hosted at Hızlı Resim Yükle - Hızlı Resim Yükle Resim Upload İnternette Paylaş foto image yükle

Kendi tukurdugunu nasil yaliyor ama 

Bu SS dede IICELIKII isimli arkadasin admine haykirislari sonucu (Para ile haykirisi sanirsam) adminin bana yazdigi

celikagliyor.jpg hosted at Hızlı Resim Yükle - Hızlı Resim Yükle Resim Upload İnternette Paylaş foto image yükle

Buda son SS miz olsun.. Gabi ilk aldigim zaman admin Bayramdayi ve IICELIKII ile aramizdan gecen konusmalar

gab8.jpg hosted at Hızlı Resim Yükle - Hızlı Resim Yükle Resim Upload İnternette Paylaş foto image yükle

Benden size tavsiye admin Bulentin adini duyarsaniz direk kacin o serverden. Kendisi malesef hem adaletsiz hemde sozunun eri olmayan bi eleman.

Cevap: TigerKo Admin bulent. OKUYUNUZ!!!

Konunun yeri burası değil ilgili serverin forum veya facebook sayfasında paylaşman gerekiyor.

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam