Savaşı Counter-Strike oynamak sanan bir avuç cahil sürüsü ülkeyi misillemeye, kızıştırmaya ve ateşlemeye devam ediyor. Atılan topun arkasında Suriye değil Amerika var. Amaçları Türkiye'yi Suriye'ye düşürüp Maşa olarak kullanmak. Uçak düşürme olayında da Amerikanın parmağı vardı, ilk girişimleri başarısız oldu. Şimdi ise yine aynı hain planın bir basamağı olarak Suriye tarafından top mermisi fırlatıldı.
Savaş çıkarsa ne olur?
Bu savaş sadece Türkiye - Suriye'nin savaşı olmaz, emin olun. Rusya, Çin ve İran; Amerika'nın planlarından haberdar ve uzun süredir Türkiye'nin bu konudaki tutumu yüzünden ters gidiyorlar. İşin içine emperyalist batı ülkeleri dahil olur, doğu ülkeleri dahil olur, nükleer karışır, kimyasal karışır, biyolojik karışır..
Amerika'nın amacı ortadoğu'da tehdit olarak gördüğü esad yönetimini devirip iran'a giden yolu açmaktır. Bu kirli planı için de AKP hükumetini maşa olarak kullanmaktadır ki zaten AKP hukümeti Amerika'nın desteğiyle iktidara gelmiştir.
Savaş öyle oyunlarda gördüğünüz kadar basit değil beyler. Her gün yüzlerce hatta binlerce şehit haberi duymayı mı istiyorsunuz ? Yoksa istanbul'a atılacak nükleer bomba sonucu ölen milyonları mı? Rusya geçenlerde nükleer saldırı yaparsa, hangi şehirlere yapacağını belirten bir liste yayımladı. İlk sırada kim var tahmin edin.
Kaldı ki iran da bu olaya seyirci kalmayacak. Yani işin özü; savaş çıkarsa çok canlar yanacak..
Bazı embesiller hala provakasyon yapıp halkı kışkırtmaya devam ediyorlar, ki bu ********ler genellikle Atatürk düşmanı şeriatçi tipler.
Klavye delikanlıları yazıyor ordan yok suriyeye gireli yok dalalım yok keselim yok edelim.. Savaş durumunda erken askerlik olayından haberi yok tabi bunların. Gidin de cephede siksinler o klavyeye basan parmaklarınızı. Eline süpürge versen tutamayacak klavye delikanlıları, cephede savaşacakmış. Hayatında kavgaya bile karışmamış ana kuzusu evlatlar savaşa gitmeye başladığında anlayacaklar savaşın gerçekte ne demek olduğunu.
Özet: Suriye ile çıkacak herhangi bir savaş, 3. dünya savaşını tetikler.
Yurtta sulh, cihanda sulh.
Bu olay bu forumda tartışılacak bişey değil, ağzı olan konuşuyor. Hiç bir şey bilmeyen asosyal mahlukatlar forumda gezen çoluk çocuğun beynini kemirecek derecede saçma sapan yorumlar yapıyor. Olayın bizi alakadar eden tek yanı, Şanlıurfada yaşayan insanların canının her an tehlikede olduğu için devletimizin bi önlem aldığıdır. Bizim devletimiz savaş çıkarma amacı için uğraşan bi "George W. Bush" yönetimindeki amerika değildir. AKParti'nin tek amacı Şanlıurfada onlara güvenip oy veren insanların can güvenliğini sağlamak ve Suriye'ye gerekli dersi vermektir.
PENTAGRAM, yorumunu okumadım bile.
Edit: Rusya,Çin mevzusuna girince; bizim atalarımız yıllarca Çin'e haddini bildirdi, eğer Çin ve Rusya Suriye'nin ardına geçecek olsaydı iç karışıklarını çözmesini sağlardı öncelikle; ama Rusya'nın ve Çin'in işe karışması Amerika,Almanya,Fransa gibi NATO üyeleri için işin içine eğlence katacaktır.
Senin sorununda bu okumadığın için bu durumdasın ne Sen eski sen sin nede Çin eski çin Ama senin durumunda güzel bi dünya yaşıyosun öyle işte mutlusundur huzurlusundurAmerika,Almanya,Fransa Götü yemez Rusya'ya kafa tutmaya
"Bu olay bu forumda tartışılacak bişey değil, ağzı olan konuşuyor. Hiç bir şey bilmeyen asosyal mahlukatlar forumda gezen çoluk çocuğun beynini kemirecek derecede saçma sapan yorumlar yapıyor.
AKParti'nin tek amacı Şanlıurfada onlara güvenip oy veren insanların can güvenliğini sağlamak ve Suriye'ye gerekli dersi vermektir.
Bu olay bu forumda tartışılacak bişey değil, ağzı olan konuşuyor. Hiç bir şey bilmeyen asosyal mahlukatlar forumda gezen çoluk çocuğun beynini kemirecek derecede saçma sapan yorumlar yapıyor. Olayın bizi alakadar eden tek yanı, Şanlıurfada yaşayan insanların canının her an tehlikede olduğu için devletimizin bi önlem aldığıdır. Bizim devletimiz savaş çıkarma amacı için uğraşan bi "George W. Bush" yönetimindeki amerika değildir. AKParti'nin tek amacı Şanlıurfada onlara güvenip oy veren insanların can güvenliğini sağlamak ve Suriye'ye gerekli dersi vermektir.
PENTAGRAM, yorumunu okumadım bile.
Edit: Rusya,Çin mevzusuna girince; bizim atalarımız yıllarca Çin'e haddini bildirdi, eğer Çin ve Rusya Suriye'nin ardına geçecek olsaydı iç karışıklarını çözmesini sağlardı öncelikle; ama Rusya'nın ve Çin'in işe karışması Amerika,Almanya,Fransa gibi NATO üyeleri için işin içine eğlence katacaktır.
Git biraz politika oku andaval. Ataların çin'e haddini bildirdi, doğrudur. O zamanlar er meydanında kılıçlar konuşuyordu, MERTLİK konuşuyordu, yiğitlik konuşuyordu. Şimdi ise atom bombaları, kimyasal silahlar, biyolojik silahlar konuşuyor. Söyle bakalım sivri zeka; senin neyin var elinde? Ne bir nükleerin, ne bir uçak fabrikan, ne de adam akıllı ağır sanayin var. Devir kılıç kalkan devri olsa, haklısın. Bir Türk 10 düşmana bedeldir. Ama düşmanın senin başkentine nükleeri attıktan sonra kılını bile kıpırdatamazsın. Ekonomin çöker, hükumet çöker, ülke çöker.
Lafla peynir gemisi yürümüyor, eğri oturup doğru konuşacaksın. Suriye'yi deviremeyiz demiyorum ben zaten. Çıkacak olan savaş Türkiye - Suriye savaşı değil, 3. dünya savaşı olur. Tüm dünya ülkeleri fitili ateşlenmeye hazır bomba gibi beklemekte. Bu olay da savaşı tetikleyecek son hamle olur. Ve en fazla zararı da yine Ulusumuz görür.
5 tane vatandaşımız yaşanan olayda hayatını kaybetti. Ben demiyorum ki sessiz kalınsın, ben demiyorum ki göz yumulsun. Ben diyorum ki başka çözüm bulunsun. 5 kişi için yüzbinleri feda etmenin manası nedir?
NATO yanındaymış, Amerika yanındaymış... bırak Allah'ını seversen. Hiç bir halttan haberin yok. Tarih ve siyaset bilgin lisede öğrendiğinden ibaret. Git az araştır gerçekleri öğren. Bir sabah uyandığında yaşadığın yerin yarısının harabeye döndüğünü gördüğünde anlarsın savaşın ne demek olduğunu.