UgurKELES - Logoswar'ın wallhack' açanlara Göz Yumması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Srad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yeni Üye
evet sayın arkadaşlar ben size olayı kısaca anlatayım

bdw ye tıkladım ve girdim buraya kadar herşey normal...Fakat karus arkadaşlardan birtanesi bizim basemizin duvarına 3 kere çıkıp içeri kadar girince hali ile kurallar çerçevesi nihayetinde bunun yasak olduğunu diğer oyuncu arkadaşlardan da öğrendim. Hali ile bu durumu sitenin sahibi olan ama yönetimin ''Y'' sinden anlamayan,herkesin kendisine küfür ettiği halde ben bugüne kadar bir defa dahi efendiliğimi bozmadığım halde beni haksız yere banlamıştır.Şimdi burdan şunu sormak istiyorum siz değerli kardeşlerime...Karşı ırkın base'kısmına çıkmak yasak olduğu halde ve benim wall hack zannederek bunu sormam hadi diyelim ki hata...yada bug varsa...bu insanlara ne tür yaptırım da bulunduğunu sormam suç mu ? şimdi aşşağıya ekran görüntülerini de sizlere sunuyorum kendiniz okuyup karar verin lütfen

Ekli dosyalar

• adolf.jpg
    adolf.jpg
    245.8 KB · Görüntüleme: 30
  • adolf2.jpg
    adolf2.jpg
    236.2 KB · Görüntüleme: 28
  • adolf3.jpg
    adolf3.jpg
    251.5 KB · Görüntüleme: 28
  • UguruKeLes1.jpg
    UguruKeLes1.jpg
    299 KB · Görüntüleme: 26
  • UguruKeLes2.jpg
    UguruKeLes2.jpg
    300.5 KB · Görüntüleme: 24
  • UguruKeLes3.jpg
    UguruKeLes3.jpg
    302.2 KB · Görüntüleme: 25
  • UguruKeLes4.jpg
    UguruKeLes4.jpg
    302.7 KB · Görüntüleme: 27
Yeni Üye
Böyle bir rezillik yok insanlar emek harcıyorlar vakitlerini geçiriyorlar ortada bir sebep yokken insanları bu şekilde kayırmak. Konustugu dil bile yanlış. İnsanları oyundan soğutmaktan başka bir şey değil. O çıkan adam kesin vermiştir parayı oynuyordur. Sus payı.

Yeni Üye
demekki kendi de kullanıyor satıyor bu velet.konusma tarzına bak.it herif ekmek yiyor birde seref yoksunu.boylemi konusulur amk evladı.bul kopar kafasını.samsunda bu it.o kadar emek ver para ver böyle bebelerin egolarıyla ugraş.şerefsiz işte

Yeni Üye
yaz cimere.haksız para kazanımı diye.kc cektiysen son teklif e yaz.ver mahkemeyede.nitelikli dolandırıcılıktan.bunlar bu dilden anlar.ugrasmıyor kimse.ugrasıcan bak aslanı kediyi görücek döl israfı şerefsiz.

Yeni Üye
Bu tarz ibneler anca klavyeden aslan kesilirler anasi bacisi milletin agzindan inmez kespes ceker dogruluguna birsey soyledigin zaman ban atar cunku el altindan satiyor oc

Yeni Üye
logoswar öyle maelsef dostum benim ban yetkim vardı en son uğur dahil 30 40 kişiyi banladım çıktım 2 3 hafta olmuştur :D

Üst Alt
Reklam
Reklam