unable to load the version list!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan umut82
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

umut82

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Connected to database server.

ERROR Unable to load the version list.

Devam etmek için bir tuşa basın . . . buhatanın çözümü nedir?? iyi formlar

Cevap: unable to load the version list!!!

anladığım kadarıyla loginserverı açmaya çalışıyosun win7ve8 de sıkıntı oluyor sağ tıkla özellikler>uyumluluk en üst ve en alt kutucukları doldur.tekrar dene vbüyük ihtimal çalışır diğerlerinde aynısını uygula aı server,ebenezer,aujard

odbc ayarlarını C:/windows/syswow64/odbcad32.exe den yap

odbc ile alakası yok hatanın nasıl destek verıyorsunuz bilmiyosanız yazmayın hiç bişey, sorun uyumluluk sorunudur windows xp sp3 veya sp2 yapın düzelecektir sorun

@X-Laz kardeşim aynı sorun bizdede vardı işletim sistemi win 7-8 64 bit olanlarda bu hatayı veriyordu c windonws dan ayarlayınca odbc yi sorun düzeliyordu, bişi bildimizden yazıyoruz milletin işine yarar belki diye alternatif yol söylüyoruz, kafamıza göre yazıyoruz değil ya , hataları karısdırmısım sadece. http://ko-fox.com/cozulen-konular/14266-yardim-server-files-hata-acil-resimli.html

o bahsettiğin hata odbcnın yalnış yerden açılmasıyla alakalı 64 bit işletim sistemlerin exesi farklı yerde bulunuyor insanlarda standarta uyup 32 bit için açılması gereken yerden acıyorlar fakat unable to load the version list hatası uyumluluk nedenıyle verır. @BabyCharLeS

odbc de bağlantı kurulamadı hatası alırsın version hatası uyumluluktan olur çözümüde yazdım :hi:

kurmasını bilen varsa bi yardımcı olabilirmi acaba bana

ERROR: Unable to load the version list. hatası alıyorum şimdi de

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam