Under the castle <Closed beta>

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Vfor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kayıtlı Üye
Kapali betaya katilabilme firsatini yakaladim, Betanin betasi diyebilirsiniz buna, usko icinde bir beta olucaktir ilerde...

Beklemeye deger bir patch oldugnu dusunyorum, yeni armorlarla birlite silahlarda olucak, ne yaziki hala moradondayim, emc'nin degisip degismedigni bilmyorum.

Yeni characteri gozum aramadi degil :) heycanla giris yaptim fakat bu betaya dahil edilmedi.

Yeni gelicek armorlar hakinda suan icin bilgim yok(bonuslar def veya statlar)

[video=youtube;RvWMIXClDvQ]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RvWMIXClDvQ[/video]

hwbi50.jpg

Kayıtlı Üye
Bu itemler felan hepsi şuan koreko da var diye biliyorum senin bu koyduğun görüntüler hangi oyundan usko koreko japko ya da başka bi oyun mu?

Che

Kayıtlı Üye
Cevap: Under the castle <Closed beta>

cok guzel olucak bu yenı seyler bnce

Kayıtlı Üye

Bu arada yeni server Knight Online USKO içinde bir server olacaktir

Yeni Üye

Yenı patchlerı calarız artık napak :D

Karakter açılışındaki gösterdiği itemler KRKO'da mevcut kullanılan itemlerdir. Yenilik olarak videoda gördüğüm kadarıyla UİF içeriğini World of warcraft şeklinde çekmişler sonunda, Fakat ne yaparla yapsınlar birşey değiştirmez... Bende Bu patch en fazla 1 ay üstünde güzel durulur :D saten 1299'a uyarlamakda zamanla hepsi olur. Fark ettiğim başka bir şey ise KRKO'da gördüm Blur effect'ini en üst seviyede tutmuşlar buda Bilgisayarı kötü olanlar için ne yazıkki KO oyununu unutsunlar, Aşırı kasma yapacaktır...

Kayıtlı Üye
Korea ko da 2 adet client bulunur bunlar ; pc donanımı iyi olanlar için ve pc donanımı yetersiz kalanlar içindir yani oyunu oynamaya donanımı yetmicek kimse yoktur sanırım şuan.1gb ram 256mb ekran kartı olan bi pc ile ben koreako yu sorunsuz oynayabildğimi hatırlıyorum :))

Cevap: Re: Under the castle <Closed beta>

Korea ko da 2 adet client bulunur bunlar ; pc donanımı iyi olanlar için ve pc donanımı yetersiz kalanlar içindir yani oyunu oynamaya donanımı yetmicek kimse yoktur sanırım şuan.1gb ram 256mb ekran kartı olan bi pc ile ben koreako yu sorunsuz oynayabildğimi hatırlıyorum :))

Korece yazıldığı için ben yüksek olanını indirdim o zaman :D

Yeni Üye

hacı bana biri uskoda z e basıtıgmızda canavarın canını gosterıyor ya onıun gibi 1299 a bi skin arıyorum werecek warsa sımdıden tesekurler

Üst Alt
Reklam
Reklam