- Konu Yazar
Öncelikle Selamun Aleyküm Beyler. Bakıyorum Forumda Çok Çalışıyorsunuz Dosya Paylaşıyorsunuz bu dosyaları uploadlarken eminim zorlanıyorsunuz. Upload Yada Download'a İhtiyacı Olan Arkadaşlarımıza Bedava VPS Veriyorum Anlatım Aşağıdadır.
ÖNEMLİ NOT : BOOT OLARAK KULLANILAMAZ 30 DAKİKADA BİR OTOMATİK OLARAK ATIYOR.
AlwaysOnPC: Run Chrome, Fire***, Flash, Java, Open Office Suite & More on iPad, iPhone or Android! Buraya Giriyoruz
2- Sağ Üstte Sing Up var Oraya Tıklıyoruz ve Üye Oluyoruz,Formu Dolduruyoruz Ardından Yukarı connet diye birşey geliyor karşıdan yükleme gibi birşey onu kabul ediyoruz ve masaüstüne AlwaysOnPc Geliyor Tıklıyoruz Email Adresimizi ve Şifremizi Yazıyoruz ve Giriş Yapıyoruz.
Buda Resimi :
-1)İlk olarak Linuxta .exe uzantılı dosyaları açmak için kullanacağımız bir program var onu indirmemiz gerekiyor.Programın adı Wine.
Programın orjinal sitesi :
Wine İndir - Windows Programlarını Linux'ta Çalıştırma Aracı (Linux) - Tamindir
ÖNEMLİ NOT : BOOT OLARAK KULLANILAMAZ 30 DAKİKADA BİR OTOMATİK OLARAK ATIYOR.
AlwaysOnPC: Run Chrome, Fire***, Flash, Java, Open Office Suite & More on iPad, iPhone or Android! Buraya Giriyoruz
2- Sağ Üstte Sing Up var Oraya Tıklıyoruz ve Üye Oluyoruz,Formu Dolduruyoruz Ardından Yukarı connet diye birşey geliyor karşıdan yükleme gibi birşey onu kabul ediyoruz ve masaüstüne AlwaysOnPc Geliyor Tıklıyoruz Email Adresimizi ve Şifremizi Yazıyoruz ve Giriş Yapıyoruz.
Buda Resimi :

-1)İlk olarak Linuxta .exe uzantılı dosyaları açmak için kullanacağımız bir program var onu indirmemiz gerekiyor.Programın adı Wine.
Programın orjinal sitesi :
Wine İndir - Windows Programlarını Linux'ta Çalıştırma Aracı (Linux) - Tamindir
PAYLAŞILDIYSA ÖZÜR DİLERİM
TEŞEKKÜR EDERSENİZ SEVİNİRİM