Usko notİce

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar geliştirmeye son hızla devam ediyorum :D

Oyuna girdiğimizde bizi karşılayan notice yi değiştirdim ve uskoya yakın yapmaya çalıştım ( çalışma devam etmektedir) Karus için olanına henüz başlamadım yapınca onunda ss ini paylaşıcam.

Umarım beğenirsiniz iyi forumlar :)

Not : SADECE OYUNA İLK GİRİŞTE ÇIKAR VE SİZİ KARŞILAR :)usko gibi

Not 2 : ESC YADA BUTONA TIKLAYARAK KAPANIR :)yine usko gibi

SS:

Cevap: Usko notİce

sürekli yeni konu açıp durma mümkünse kirletme bölümü skin geliştiriyorsan ana konu altında devam et

Kayıtlı Üye

sürekli yeni konu açıp durma mümkünse kirletme bölümü skin geliştiriyorsan ana konu altında devam et

1.Pardonda yönetici felanmısında müdalede bulunuyorsun bu konu hakkında başlığı geliştirme değilde, öylesine bir ss olarak yazsaydımda bu yorumunu atabilcekmiydin

2.diğer konulardada olumsuz yorumların var bence bu huyunu değiştirmelisin dostum takdir etmeyi öğrenirsen herkesin katkısıyla ortaya çok farklı şeyler çıkabilir.

3.hem bu bölümden benim paylaşımlarımı takip edip hemde sert bir yorum atman, kimse sana zorla takip ettirmiyor bir başkası olsa uğraşmaz yorum bile atmazdı, bu kadar kıskanılcak birşey yok ortada.

4.yöneticilerden herhangi bir geri dönüş olmadığından sen bence burnunuda fazla yöneticilik işlere bulaştırma, ne bilim başlangıc itemlerini düzenle vs öyle eğlen yani :)

5.senin gibi burnu büyükler yüzünden ko-fox bir user ini daha kaybetti forumda aynı konular dönüp duruyor zaten bence sen beni değilde, yenilik olarak ne yapabilirimi düşün yoksa bu gidişle aynı forumu farklı yorumlarla takip edip durursun.

6.bundan sonra geliştirme işlemini sadece kendime mensup tutucam zaten merak etme fotoğraf bile görmessin bir daha hiç biryerde :)

7.diğer konularıda sildim bence daha çok kirledi şimdi forum ama artık sen yöneticin söyleyip kaldırtırsın herhalde :)

8.herkese iyi forumlar. ko-fox bitmiştir :)

1.Pardonda yönetici felanmısında müdalede bulunuyorsun bu konu hakkında başlığı geliştirme değilde, öylesine bir ss olarak yazsaydımda bu yorumunu atabilcekmiydin

2.diğer konulardada olumsuz yorumların var bence bu huyunu değiştirmelisin dostum takdir etmeyi öğrenirsen herkesin katkısıyla ortaya çok farklı şeyler çıkabilir.

3.hem bu bölümden benim paylaşımlarımı takip edip hemde sert bir yorum atman, kimse sana zorla takip ettirmiyor bir başkası olsa uğraşmaz yorum bile atmazdı, bu kadar kıskanılcak birşey yok ortada.

4.yöneticilerden herhangi bir geri dönüş olmadığından sen bence burnunuda fazla yöneticilik işlere bulaştırma, ne bilim başlangıc itemlerini düzenle vs öyle eğlen yani :)

5.senin gibi burnu büyükler yüzünden ko-fox bir user ini daha kaybetti forumda aynı konular dönüp duruyor zaten bence sen beni değilde, yenilik olarak ne yapabilirimi düşün yoksa bu gidişle aynı forumu farklı yorumlarla takip edip durursun.

6.bundan sonra geliştirme işlemini sadece kendime mensup tutucam zaten merak etme fotoğraf bile görmessin bir daha hiç biryerde :)

7.diğer konularıda sildim bence daha çok kirledi şimdi forum ama artık sen yöneticin söyleyip kaldırtırsın herhalde :)

8.herkese iyi forumlar. ko-fox bitmiştir :)

Bu forumda yapılan yanlışlıkları bildirmek için yönetici olman gerekmiyor. Daha önceden aynı içerikli konu açmışsın skin editliyorsun , aynı konu altında pekala yaptıklarını paylaşabilirsin. Ben kimseye olumsuz yorum yapmam sen istiyorsunki herkes seni övsün , yapıcı eleştiriye açık değilsin bu yönünü geliştir. Ayrıca ben forumun tümünü takip ederim sadece istediğim bölümleri değil. Yeni server açana iyi dileklerimi iletirim yeni proje yapana tavsiye mi veririm çünkü ben yapabildiklerimin tamamını bu forum sayesinde öğrendim buradakilere yardım etmek benim borcumdur.

-Forumu mu bırakıyorsun ? 1 hafta sonra aradığın şeyi aradığın yer yine bu forum olacaktır.

-Umurumda mı ? Tabiki değil.

Üst Alt
Reklam
Reklam