UTC ARMOR ve SİLAHLARI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xmmtx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kayıtlı Üye
Değerli Ko-fox kullanıcıları,

bildiğiniz gibi USKO'ya eldeki oyuncuları tutmak için sürekli yenilik geliyor ve bir çok yeni item ekleniyor..

bunlardan biri de UNDER THE CASTLE haritası ve ona ait itemlerdi...

aradan bir çok zaman geçmesine rağmen 1-2 yerde sadece item görünümleri eklenebildi. şu ana kadar gördüğüm kadarıyla hiç bir yerde orijinal fx'leri kullanılarak piyasaya sürülmüş UTC itemleri yok. özellikle v1299'larda yeni çıkan itemleri eklemek bayağı bir emek istiyor. bende acizane bu işle uğraşarak sonunda uygun şekilleriyle ve orijinal fx dosyalarını kullanarak gerçeğine %90 oranda benzeyen silahları 1299'a eklemeyi başardım. (diğer versiyonlar içinde mevcuttur.)

Bu yeni ve şekil bakımından daha class itemlerle server'ınıza renk, heyecan ve yeni bir hareket getirmek isterseniz özel mesaj atmanız yeterli...

oradan facebook ya da telefon gibi iletişim araçlarına geçebilir, ücret konusunu konuşabiliriz.

bu eklediğim itemlerin dışında server'ınızda görmek istediğiniz daha farklı itemler varsa onlarıda konuşabilir ve daha farklı ihtiyaçlarınızı karşılayabiliriz...

Geçelim Resim ve Videolara...

:::::UTC SİLAHLARI:::::

Dışarıdan Görünümleri:

wOY35D.jpg

Item özellikleri:

x9M975.jpg

Görünümleri kadar özellikleri de diğer itemlere fark atacak bu silahlar ile pk'nın zevkini, rekabetin seviyesini artırabilirsiniz...

:::::UTC ile GELEN YENİ TAKILAR:::::

KZvAaG.jpg

Ring Of the Felankor'a rakip olacak yeni yüzükler, iron set i aratmayan yeni belt ve necklaceler oyuncularınız arasında yeni item arayışlarını hızlandıracak, server'ınızdaki canlılığı artıracaktır...

KROWAZ ARMOR VE UTC ARMORLARIN DÜZENLENMİŞ HALİ:

eyYA9L.jpg

w1123j.jpg

eyX370.png

xEZRa9.png

Bu prestijli armorlara sahip olarak serverınızdaki oyuncu sayısına oyuncu ekleyebilir, bu itemleri kullanabileceğiniz yeni etkinlikler, evt'lar yaparak server'ınıza hareket getirebilirsiniz...

NOT:
Item'lerin verdiği bonuslarda istediğiniz değişiklikler varsa uygun hale getirilip öyle teslim edilir... Database'nize ekleme, sorun olursa sorunları giderme gibi konularda hiç tereddütünüz olmasın. Kurulum ve sorunsuz teslimat emeğimizin bize yüklediği yüktür...

ByMmT farkıyla...

By MmT

Cevap: UTC ARMOR ve SİLAHLARI

Konunuz onaylanmıştır. Alım-satım içerigi tasımadıgı için konu KO PROJELER Bölümüne taşınmıştır

İyi çalısmalar guzele benzıor

Kayıtlı Üye

belirtmeyi unutmuşum... Silahlar v1299 a göre uyarlanmıştır...

Kayıtlı Üye

Güzel calısma paylasmayı dusunuyormusunuz

Kayıtlı Üye

Utc haritası ve takıları da bitmek üzere... Sonuca vardığımız zaman utc'nin getirdiği tüm yenilikleri pvp ye uyarlayıp daha çekişmeli ve eğlenceli bir ortam sağlayacağımızı umut ediyoruz...

Silahları paylaşanı görmüştüm ancak yanma efektlerini ilk kez görüyorum. iyi çalışmalar

Kayıtlı Üye

UTC armorlar piyasada var zaten... ancak silah ve takı yok bildiğim kadarıyla... bende silah ve takı olayını hallettim. utc map i de çözdük sadece yaratıkları kaldı... kapsamlı bir şey olacak inş...

Kayıtlı Üye

bu arada hakkını yemek gibi olmasın... utc map ve yaratıklarla çok değerli bir abim uğraşıyor...

Kayıtlı Üye

olabilir... Ancak ev degistirdim.. Bu ara net im yok... Net baglanınca ayarlarız...

Kayıtlı Üye

Çalışmamızın son hali " Alım-Satım" bölümünde paylaşılmıştır. Detaylı incelemek isteyen oradan konumuz onaylandığında takibe devam edebilir...

Üst Alt
Reklam
Reklam