v1299 Homeko Database Düzenlemesi

Kayıtlı Üye

Alım-satımdaki projenin v2 versionu çalışmaları falan filan..

Ne işe yarar?

Name Change: Ücretsiz Nick değişimi yapabilirsiniz.

Job Change: Kopanel yada PUS'a ihtiyaç duymadan ücretsiz job değişimi yapabilirsiniz.

Nation Change: Kopanel yada PUS'a ihtiyaç duymadan ücretsiz ırk değişimi yapabilirsiniz.

Premium Service: PUS'tan aldığınız premium taşlarını kırdırabilirsiniz.

Cash Service: PUS'tan aldığınız cash taşlarını kırdırabilirsiniz.

70 Quest Item Changer: PUS'tan aldığınız 'QIC' taşı ile 70 Quest itemlerinizi bir başka 70 Quest itemiyle takas edebilirsiniz.

Ne işe yarar?

Event'lardan topladığınız kutuları kırdırabileceğiniz NPC. Klasik mavi ve yeşil kutunun yanına kırmızı ve sarı kutu eklenmiştir.

Bir kaç gün içerisinde konuyu yeniden düzenleyip diğer yenilikleride ekleyeceğim. İyi forumlar..

Kayıtlı Üye
Cevap: v1299 Homeko Database Düzenlemesi

arkadaş ile ben daha önce farklı bir db de çalıştım gerçekten işinin hakkını veriyor.

Kayıtlı Üye

Şu an bir homeko database'i yaratıklar ve yaratık slotları açısından inceliyorum. Çok kötü gerçekten incelediğim database. Özenli olmalı, temiz olmalı bence yaratık konumları.

Benim kendi düşüncem 1299'da Krowaz ve Krowaz itemleri olmamalı. En fazla Juraid Mountain ve itemleri olabilir. Bifrost'u, BDW'yi ve Juraid Mountain'i nasıl en orjinal haline yaklaştırabiliriz? Gem ve Fragment kırdırıldığında farklı farklı %'lerde item düşmesi vs. Bunun üzerine çalışmak daha doğru olur diye düşünüyorum.

Moradon eski Moradon olarak kalmalı, onu doğru buldum.

Kayıtlı Üye

beni yanlış anlama ama bu yaptıkların zaten paylaşılan/satılan homeko db lerde var

bence olmayan bişeyleri eklemek düzenlemek daha iyi olur örnegin değişik bi map yapıp farklı event yaptırabilirsinz veya yep yeni bi savaş haritası olur.

arkadasin dedigi gibi krowaz utc armor silah takı vs. bunları pek istemiyor oyuncular.

ayrıca homeko yapıyorsan myko maradon pek rağbet görmüyor usko maradon tavsiyemdir.

Db deki castle zone yi merak ettim bu nedir?

Kayıtlı Üye

Şu an bir homeko database'i yaratıklar ve yaratık slotları açısından inceliyorum. Çok kötü gerçekten incelediğim database. Özenli olmalı, temiz olmalı bence yaratık konumları.

Benim kendi düşüncem 1299'da Krowaz ve Krowaz itemleri olmamalı. En fazla Juraid Mountain ve itemleri olabilir. Bifrost'u, BDW'yi ve Juraid Mountain'i nasıl en orjinal haline yaklaştırabiliriz? Gem ve Fragment kırdırıldığında farklı farklı %'lerde item düşmesi vs. Bunun üzerine çalışmak daha doğru olur diye düşünüyorum.

Moradon eski Moradon olarak kalmalı, onu doğru buldum.

-Evet piyasadaki dblerde ki monster düzeninden bende rahatsızım elimden geldiğince monster düzenini usko ile 1/1 tuttum.

-Krowaz, UTC vb. itemler ve haritalar ekli değil eklemeyi düşünmüyorum.

-Fragment ve Gem den düşen itemleri düzenledim yüksek %li uniqe atmıyor.

-Moradon için 2 farklı moradon halinde yapacağım isteğe göre kod ile usko moradon-eski moradon şeklinde.

Kayıtlı Üye

beni yanlış anlama ama bu yaptıkların zaten paylaşılan/satılan homeko db lerde var

bence olmayan bişeyleri eklemek düzenlemek daha iyi olur örnegin değişik bi map yapıp farklı event yaptırabilirsinz veya yep yeni bi savaş haritası olur.

arkadasin dedigi gibi krowaz utc armor silah takı vs. bunları pek istemiyor oyuncular.

ayrıca homeko yapıyorsan myko maradon pek rağbet görmüyor usko maradon tavsiyemdir.

Db deki castle zone yi merak ettim bu nedir?

yorumun için teşekkürler şuan henüz yeni başladım işin sonunda ortaya insanların beğeneceği türden bir db çıkmasını umuyorum. Moradon için 2 farklı şekilde ayarlanabilir yapacağım isteğe göre usko-eski değiştirilebilecek şekilde. Krowaz, UTC vb. ekli değil eklemeyi düşünmüyorum.

Castle Zone için şuan düşünme aşamasındayım girişi Castle Key adında bir itemle yaptım bu elle yada Soacs'ın ödül ayarından vermeyi planlıyorum. Map olarak şuanda eski Dark Land haritasını kullandım(değiştirilebilir) içerisine farklı monsterlar ekleyip Questler oluşturmayı düşünüyorum.

Kayıtlı Üye

yorumun için teşekkürler şuan henüz yeni başladım işin sonunda ortaya insanların beğeneceği türden bir db çıkmasını umuyorum. Moradon için 2 farklı şekilde ayarlanabilir yapacağım isteğe göre usko-eski değiştirilebilecek şekilde. Krowaz, UTC vb. ekli değil eklemeyi düşünmüyorum.

Castle Zone için şuan düşünme aşamasındayım girişi Castle Key adında bir itemle yaptım bu elle yada Soacs'ın ödül ayarından vermeyi planlıyorum. Map olarak şuanda eski Dark Land haritasını kullandım(değiştirilebilir) içerisine farklı monsterlar ekleyip Questler oluşturmayı düşünüyorum.

tahmin etmiştim :) bende böyle bişey düşünüyorum ama ben myko editliyorum şuan ve içeride ne ödül versem diye düşünme aşamasındayım

senin yaptıgın gibi key ile de olabilir ama ben sadece csw kazanan clan başkanı tarafından açılan npc yapmayı düşünüyorum

cswnin içindeki delos ejderha npcsi gibi belkide direk ona eklemeye çalışırm :)

zoneye ışınlanması için np vs. bişey istemesi karşılığında clandaki tüm herkesi o zoneye çekmesi yapılabilir.

Ya da 1 tane ücretsiz key verip csw sahip clan sadece 1 kere girmesi de saglanabilir insanın aklına bir sürü şey geliyor :)

yaptıgın işlerde başarılar dilerim

Kayıtlı Üye

tahmin etmiştim :) bende böyle bişey düşünüyorum ama ben myko editliyorum şuan ve içeride ne ödül versem diye düşünme aşamasındayım

senin yaptıgın gibi key ile de olabilir ama ben sadece csw kazanan clan başkanı tarafından açılan npc yapmayı düşünüyorum

cswnin içindeki delos ejderha npcsi gibi belkide direk ona eklemeye çalışırm :)

zoneye ışınlanması için np vs. bişey istemesi karşılığında clandaki tüm herkesi o zoneye çekmesi yapılabilir.

Ya da 1 tane ücretsiz key verip csw sahip clan sadece 1 kere girmesi de saglanabilir insanın aklına bir sürü şey geliyor :)

yaptıgın işlerde başarılar dilerim

umarım güzel şeyler başarırsın sende teşekkür ederim iyi dileklerin için :)

Kayıtlı Üye

bu database editlemeden fazla anlamıyom ama benim elimden gelse söyle bişeylerde yaparım

mesela rival sisteminde np ödulunden baska item ödulu mesela aynı adamı 3 sefer kesince 1adet hera sc versin veya kc versin

Kayıtlı Üye

Konu güncel :)

Kayıtlı Üye

yane oluru war gibi gibi etc etc

Üst Alt
Reklam
Reklam