v1534 AVCIKO Hangi buglar var ? "bug çözülür".

Kayıtlı Üye
arkadaşlar var olan bugları yazarsanız elimden geldiğince çözümlerini sunucam birlikte çözmeye çalışıcagız.

şimdiden teşekkürler.

Kayıtlı Üye
arkadaşlar var olan bugları yazarsanız elimden geldiğince çözümlerini sunucam birlikte çözmeye çalışıcagız.

şimdiden teşekkürler.

oto günceleme... quest al ver. savaş skill cz alt tab aciliyo ama kesince np gelmiyo sag tarafa np gelmiyo ft cart curt hic bi yazi yok :D

Kayıtlı Üye
maplaride unutma :)

mesela dodo yada laibada gate var ışınlanacak map yok :)

Yeni Üye
LUNAR WAR SORUNLU GATE ÇALIŞMIYO HP BUG LU SC BASINCA CANI DOLDURAMIYON !

L-W DE İN. SUNDİRES HARİÇ NP VEREN YOK !

+30 DA RBHT UPGRADE MEVCUT =)

WALKERİ LERİ KIRDIRAMIYORSUN!

CZ DE RANK SİSTEMİ SIRALAMA ÇALIŞMIYOR

cİTN VE SHEL GÖREWLERİNİ YAPIYOR AMA VERMİYOR! EXP LERE BAKMADIM YEŞİL KUTU DA AYNI

GEMİ ŞAVAŞ ALANINDA 1 TANE BİLE NPC BULUNMAMAKTA (KODUNU BİLMİYORUM)

KÖPEK NPC Sİ AÇLIMIYOR !

ŞAVAŞLAR KAPANMIYOR....

ŞUANLIK BULDUKLARIN BUNLAR DAHA ÜZERİNDE DURUYORUM!

Kayıtlı Üye
82 de kalma olayı cozulcek

kordinat kayması cözülcek (start position)

gorunmezlik skilltypesi düzeltilcek

userlookchange helmet ve pauldron tamamlandı pathos glove eklenicek

kayıt olan transformation scroll calıstıgında blinking süresi bittiginde kalkıyor ortadan bu yüzden blinking geçici olarak kaldırıldı

letter sistemi tamamlandı !!!!!!! item yollayınca silinmesi düzeltilcek !!!!!

gm mor yazı yazma aktif edildi ama baska bi sekilde mor geciyor sanırım baska bi olay var

itemin countable olayı geri eklendi atak/dex scrollerinde vs. basarken failed veriyor > skiller komple degistirilecek

town atınca basılı olan ts baskasında gorunmuyor

trade üstünde calısılcak

aynı clanda olup lvl diff olma sorunu ortadan kaldırılcak

merchant tamamlandı !!!!!!!!!! item satın alma eklenicek !!!!!!!!!!!!!! merchanta sag tıklayınca acılmıyor bakılcak

merchant acık iken atak yapılabiliyor ve sag tıklandıgında merchant acılmıyor

Kayıtlı Üye
82 de kalma olayı cozulcek

kordinat kayması cözülcek (start position)

gorunmezlik skilltypesi düzeltilcek

userlookchange helmet ve pauldron tamamlandı pathos glove eklenicek

kayıt olan transformation scroll calıstıgında blinking süresi bittiginde kalkıyor ortadan bu yüzden blinking geçici olarak kaldırıldı

letter sistemi tamamlandı !!!!!!! item yollayınca silinmesi düzeltilcek !!!!!

gm mor yazı yazma aktif edildi ama baska bi sekilde mor geciyor sanırım baska bi olay var

itemin countable olayı geri eklendi atak/dex scrollerinde vs. basarken failed veriyor > skiller komple degistirilecek

town atınca basılı olan ts baskasında gorunmuyor

trade üstünde calısılcak

aynı clanda olup lvl diff olma sorunu ortadan kaldırılcak

merchant tamamlandı !!!!!!!!!! item satın alma eklenicek !!!!!!!!!!!!!! merchanta sag tıklayınca acılmıyor bakılcak

merchant acık iken atak yapılabiliyor ve sag tıklandıgında merchant acılmıyor

bu söylediklerin [MENTION=1]Nero[/MENTION] nun paylaşmış olduğu 1886 güncel sourcelerle alakalı. Ne alaka 1534? kopyala yapıştır yapmışsın

Kayıtlı Üye
bu söylediklerin [MENTION=1]Nero[/MENTION] nun paylaşmış olduğu 1886 güncel sourcelerle alakalı. Ne alaka 1534? kopyala yapıştır yapmışsın

büyük ihtimal bu bugların olabileceğini düşündüm ve kopyala yapıstır yaptım. tahminime gore hepsini kontrol edip bugları bulabilir diye düşünmüştüm.. saygılar.

Kayıtlı Üye
server files kurulumu server açılma hakkında bi sorun yok fakat girmeye çalıştıgım zaman knight online çalışmayı durdurdu hatası alıyorum şimdiden saol

Kayıtlı Üye
Bendeki sorunda 83 lwle kasdar kasıyorum.

fakat 70 skilide dahil 83 e kadar skiller oyunda K kısmında görünmüyor ve Master Problem .s

Kayıtlı Üye
Bendeki sorunda 83 lwle kasdar kasıyorum.

fakat 70 skilide dahil 83 e kadar skiller oyunda K kısmında görünmüyor ve Master Problem .s

client olarak usko client kullanılacakmış, kingofknight'tan 1534'e kadar patchleri al at, sorun çözülüyormuş.

(denemedim, deniyorum)

Kayıtlı Üye
Kingoftan KnightOnLineSetup_1506 kullanıyorum hocam.İçine demek birde patch mi atmam gerekyior görmem için..hocam sende denesende bi yardımcı olsan.

gbk

Yeni Üye
ben kurdum o dosyaları fakat, avcı'nın verdiği exe ile girmeye çalıştığımda visual programına geçiş yapıyordu ve exeyi açmıyordu, bende visual'i kaldırdım ama bu seferde hiç açmadı exeiyi ne yapabilirim?

Kayıtlı Üye
avcısoft fileslerde ebenezer bugtrap hatası veriyo oyunda cz de lesath shaula filan keserken ebenezerconsole.exe den kaynaklanıyo diye düşünüyorum ama bi bilgisi olan var mı acaba ?

Kayıtlı Üye
Party ile np gelmiyor

Üst Alt
Reklam
Reklam