arkadaşlar var olan bugları yazarsanız elimden geldiğince çözümlerini sunucam birlikte çözmeye çalışıcagız.
şimdiden teşekkürler.
82 de kalma olayı cozulcek
kordinat kayması cözülcek (start position)
gorunmezlik skilltypesi düzeltilcek
userlookchange helmet ve pauldron tamamlandı pathos glove eklenicek
kayıt olan transformation scroll calıstıgında blinking süresi bittiginde kalkıyor ortadan bu yüzden blinking geçici olarak kaldırıldı
letter sistemi tamamlandı !!!!!!! item yollayınca silinmesi düzeltilcek !!!!!
gm mor yazı yazma aktif edildi ama baska bi sekilde mor geciyor sanırım baska bi olay var
itemin countable olayı geri eklendi atak/dex scrollerinde vs. basarken failed veriyor > skiller komple degistirilecek
town atınca basılı olan ts baskasında gorunmuyor
trade üstünde calısılcak
aynı clanda olup lvl diff olma sorunu ortadan kaldırılcak
merchant tamamlandı !!!!!!!!!! item satın alma eklenicek !!!!!!!!!!!!!! merchanta sag tıklayınca acılmıyor bakılcak
merchant acık iken atak yapılabiliyor ve sag tıklandıgında merchant acılmıyor
bu söylediklerin [MENTION=1]Nero[/MENTION] nun paylaşmış olduğu 1886 güncel sourcelerle alakalı. Ne alaka 1534? kopyala yapıştır yapmışsın
Bendeki sorunda 83 lwle kasdar kasıyorum.
fakat 70 skilide dahil 83 e kadar skiller oyunda K kısmında görünmüyor ve Master Problem .s
Kingoftan KnightOnLineSetup_1506 kullanıyorum hocam.İçine demek birde patch mi atmam gerekyior görmem için..hocam sende denesende bi yardımcı olsan.
ben kurdum o dosyaları fakat, avcı'nın verdiği exe ile girmeye çalıştığımda visual programına geçiş yapıyordu ve exeyi açmıyordu, bende visual'i kaldırdım ama bu seferde hiç açmadı exeiyi ne yapabilirim?
usko 1534'e kadar patchleri yükle, sonra bundakileri kendi data klasörüne geçir düzeliyor. 1534'e kadar yükledikten sonra alttaki patchi at.
Patch 1507.rar
oto günceleme... quest al ver. savaş skill cz alt tab aciliyo ama kesince np gelmiyo sag tarafa np gelmiyo ft cart curt hic bi yazi yok![]()