v2xx Server Ortaklar ve Deneyimli Çalışma Arkadaşları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan clkO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yeni Üye
Öncelikle merhabalar arkadaşlar,

Geçen yıl almış olduğum v24xx knight online sunucuma bazı sebeplerden dolayı uzun bir süredir dokunamadım.
Tek başıma aldım uğraştım çabaladım birşeyler yapmaya çalıştım anti firmasının yardımlarıyla birşeyler yaptım.
öncelikle şunu belirtmeliyim ki server antisinde hiçbir problem olmayacağının garantisini veririm son derece güvenli saldırılara karşı dayanıklıdır.

Esas konuya gelicek olursak ben bir miktar para harcadım bu database anti sunucu vs için ve maddi durumlarım suanda bunu kaldırmıyor.
Ben çok mükemmeliyetçiyim bu yüzden en başından bu işi baştan salma bişey olarak yapmak istemiyorum.Bu yüzden yanıma maddi olarak biraz destek olabilecek bilgili daha önce bu işi yapmış,
deneyimli sorun çözebilecek birkaç arkadaş arıyorum. Reklam konusunda destek olabilecek Sosyal medya uzmanı (Google , Youtube , Facebook ,İnstagram) reklamlarına hakim olabilecek ve bu bölümlerde destek sağlayabilecek 1-2 arkadaş ve oyun içerisinde destek verebilecek birkaç arkadaş düşünüyorum. Tabiki herkesin fikrine ve kararına uygun şekilde hareket edeceğiz sonuçta bu bir kişinin yapabileceği bir iş değil bu bir ekip işi.Herkes elini taşın altına koyacak ve güzel bir oyun deneyimi sunacağız.

Bu Konuda kendine güvenen ben yaparım diyen maddi manevi anlamda her konuda ekibe ve oyundaki arkadaşlarımıza destek verebilecek arkadaşlar benle iletişime geçebilirler.

mail = [email protected]

Herkese hayırlı akşamlar dilerim kendinize dikkat edin hoşçakalın.

Üst Alt
Reklam
Reklam