Vip-Sunucu . net DOLANDIRICIDIR ![SSli]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan essmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

essmer

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar
öncelikle amacım benim yaşadığımı kimsenin yaşamamısı dır arkadaşlar, yaşadığıma gelecek olursak
28 pazartesi günü Vip-sunucu.com sitesinden satış mail adresi olan [email protected] (Serhan) ile yapmış olduğum görüşmede 100 tl lik olan sunucuyu 1 aylık kiralamak istediğimi dile getirdim ardından parayı havale edip işlemimi gerçekleştirdim.
Bana doldurmam için "yeni müşteri formu" gönderdi doldurduğumu söyledim ardından elinde bir iş olduğunu bitince sizinkine geçeceğim dedi bende rahat ol bekliyorum dedim ve ardından o saat bu saattir ne konusmalarıma cevap ne telefonlarıma neden mesajlarıma cevap attı. Beraber çalıştığı kişi olan [email protected] mail adresli volkan ile görüşme yaptık bize dediği sunucularda sıkıntı oldugu beklememizi istedi düşününki diyorum kardeşim ulaşamıyormusun serhana bende ulaşamıyorum diyerek atlattı 2 gün gece saat 3 - 4'e kadar uyumadım bekledim hiç habersiz skype'tan çıkış yaptı Serhan bugün yine aradım ve açmadı mesaj attım cevap atmadı skype'a girdi ordandanda yazdım cevap vermedi bende forumlara konu açacağımı ve yarın savcılığa dilekçe vereceğimi söyleyip irtibatı kestim.
uzun lafın kısası ben yandım siz yanmayın arkadaşlar teşekkürler iyi forumlar

Unutmadan bu bilgiyede sonradan sahip oldum Vip-sunucu.net'in Yer Saglayci Belgesi yoktur ...

Cevap: Vip-Sunucu . net DOLANDIRICIDIR ![SSli]

dicek hiç birşey bulamıyorum 50 100 tl için artık nerdeyse kendılerını satıcaklar

neyın peşındesınız :D

Edit: bide adam 18xx dio :D 12xx daha doğru düzgün bitmedı

Öncelikle Geçmiş olsun..

Eğer Konusmada Sozu Geçen Sahsın Kendi Hesabına Para Yatırmanizi istiyorsa. Onun Bir kopyasini Karakola Vermenizi Öneririm.

Ayrıyetten Size Vermiş oldugu Hesap Numarasini Bankaya Giderek Kimin İsmine Kayıtlı oldugunu Tam net olarak Ögrenebilirsiniz. Dolandirildim derseniz karakola vermem gerekiyor ismi ve soy ismi onun için lazım deyin.

Skype Gorusmelerinizi Silmeyin..

Konuya keşke Gözatsaydiniz : http://ko-fox.com/sikayet-ve-oneriler/9123-dolandirildiginizda-yapilmasi-gerekenler.html#post100066

Ayriyetten Site Saten Dandık Bir Veritabanından olusuyor İnsan bir Pvp-Hosting Ve poyrazbişilim Vs İsmi duyulmus sunucuların kullanmıs oldugu wep tabanına bakar :D saten adamlar siteden kaybediyor. Biraz Daha Dikkatli olsaymissin keşke.

gecmıs olsun kardesım

ya önce bi forumlardan arastirin acaba hangisi tutuyor kim daha iyi pvphosting.net en iyi bilisim ve host sirketi suanda tüm koruma sistemi lisanslarida onlarda yani

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam