Visual Studio Derleme Sorunu (Source Build Error)

Kayıtlı Üye
Herkese merhaba,

Knight Online Pvp forumlarının geneline bakacak olursak, bir vurdumduymazlık hâkim. Herkes zorunlu olarak konulara saçma sapan teşekkür ediyor, küfür ediyor (buna ben de dahil) ama yönetim tarafından bir yaptırım ya da sorunlara çözüm odaklı yaklaşım sunulmuyor.

Bu forumun amacı, bozuk dosyaları piyasaya sürüp, siteye gelen hitten fayda sağlamak mıdır?

Adam gibi birisi de çıkıp, "bak arkadaş bu iş böyle yapılıyor" neden demiyor?

Yardım bölümündeki pek çok kişi gibi ben de build sorunu yaşıyorum. Evet, belli ki bu işi bilmezsen yapamazsın. Birilerinin yardım etmesi şart. Araştırıyoruz, ediyoruz ama yine sorun, yine sorun.

Çıksın birisi adam akıllı baştan sona build işini anlatsın. Çok mu zor?

Ayrıca paylaşılan dosyaların tamamına yakını sorunlu olmasına rağmen, nedense paylaşan kişiler "%100 fix, mükemmel, harika, acayip" gibi uydurma laflarla piyasaya sürüyor. Tabi linki görmek isteyen yüzlerce insan da başlığı sürekli yukarıda tutuyor. Bir nevi kuru kalabalık olayı.

Bunun yerine, adam akıllı öğretici dersler olsa ve insanlar birlik olup adam akıllı, bugsuz dosyalar ortaya çıkarsa fena mı olur?

Üç kuruşun esiri olan insanlara zaten sözüm yok.

Neyse şu sorunu bilen yazsın:

Hata kodlarını /wd ile disable edince çıkıyor.

Ekran_Al_nt_s.png

VS 2015 Enterprise kullanıyorum.

Bir de bu kategorinin ismi "çözülen konular" olmasına rağmen, kimsenin sorunu çözülmemiş.

Yazık, yazık.

Üst Alt
Reklam
Reklam