[YARDIM] Oyuna Girdikten 5 sn. Sonra Atıyor

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar ;

Yukardaki Başlıkta da Belirttiğim Gibi , Dc Falan Vermeden Direk Oyundan Atıyor. v1397 Client Kullanıyorum Oyunu Girince Hiç Birşey Yapmadan 5 sn sonra atıyor.

Sorun Nerede Kaynaklanıyor Acaba ?

Ve de Canavar Kesince Oyundan atıyor (DC Veriyor) DB_MAilsystem Kullanıyorum , Gerekli Prosedürlerinde Hepsi Var

Şimdiden Teşekkür Ederim.

Kayıtlı Üye
oyunu ayarlamaya çalışıyorsan db mail sistemi kapat ayarlarını yap

oyun açılırken açılmaya çalışan resim xp de oyunu kapatıyor

windows 7 kullanmanı tavsiye ederim

Kayıtlı Üye
db mail system ve ebenezer 2 side desteklemiyor ben vds sunucu olduğunu varsayarak yazdım client için windows7 uygun xpde sorun çıkartıyor 1397 client oyuna gitişteki main resimleri açmak yerine oyunu kapatıyor exe ile ilgili bir sorun ben çözemedim işletim sistemimi değiştirdim

Kayıtlı Üye
Yorumlar İçin Teşekkür Ederim Fakat , Win7 Kullanıyordum SQL 2000 Desteklemediği İçin XP Çevirdim , Hiç Böyle Bişeyle Karşılaşmamıştım , Benim Sorunum Karakter Geldikten Sonra 5 Sn. İçinde Atıyor , ve de İlk Denemelerde Sorun Yoktu Canavar Kesince DC veriyordu , Sonralardan Oyun Kendi Kendine Kapanmaya Başladı , Database mi Değiştirmem Gerekecek ?

Kayıtlı Üye
db mail sistemi kapat ve oyunu 1 kaç level ilerlet

sonra db mail sistemi aç sıkıntı kalmaz client xp de sıkıntı yapıyor

ayrıca vindows 7 sql 2000 i destekler eşleştirme yolu ile kendine gore ayar çeker

maalesef db mail system ve ebenezer windows 7 de çalışmaz çalışsada sıkıntılı çalışır

Kayıtlı Üye
Ne alakası var w7 ebenezer desteklemiyor die -,-

Sağ tık özellikler uyumluluk Windows xp service pack 2 ;)

Kayıtlı Üye
Sorun Çözlmüştür Arkadaşlar Yorum Yapan , Okuyan ve Yardım Eden Herkezin Eline Yüreğini Sağlık....

ayni sorun bendede var suan oyuna girince 5 saniyede atiyor hic böyle yapmazdi nasi cözdünüz sorunu

Üst Alt
Reklam
Reklam