[Yeni] 1299 PK-Farm Database Projem

Arkadaşlar herkese merhabalar,

Geçtiğimiz iki haftadır yeni bir Database üzerinde çalışıyorum. Alışılmışın dışında, PK ve hafif ITEM-FARM şeklinde bir Database. Bu Database hakkında ki fikirlerinizi duymak istiyorum sadece. User toplar mı? Tutar mı? vs.

NOT: Konu yanlış yerde ise çok özür dilerim. Kapatabilirsiniz. Sadece fikir almak istedim.

NOT: Destek ITEM oyun içi takılır ve çıkarılır, omuzluğa takılır.. sorunsuz..

Özellikleri;

* Game Max Level 69'dur. 69 Level Colony Zone PK Serverdır.

* NP ve Chaotic Generatör üzerine kurulu bir Database.

* 8 Item sondur, 9 olamaz ve Takı +1 sondur, 2 olamaz. Upgrade kapalı.

* Sorunsuz oyun için entegre edilmiş PUS ve KC Kırdırma

* Standar USKO NP sistemi.. Kill +50 Dead -50 NP.. yani NP Önemlidir ve FREE-NP yoktur!

* 1500 HP, 300 AC ve Attack SC ile başlarsınız. Başka scroll yoktur üzerinizde.. Sebebini aşağıda anlayacaksınız :)

* Maradonda gerekli droplar, diğer tüm droplar sıfırlandı.

* Panelden FREE NCS&JOB&IRK

* 69 Level itemli başlangıç. +8 Shell, +8 Silah ve +1 Takı olarak. Anti-Defans takıları başlangıçta yok.(Iron Neck,Iron Belt,Glass Belt vb.) 120 Skill, 222 Stat Point, master açık şekilde oyuna başlıyorsunuz.

* Ücretsiz Stat&Skill Sıfırlama NPC Maradon townda, Arena NPC Maradon townda..(Buraya taşıdım)

Geriye kalan özellikler standart PK Server, eşit damageler, ayarlanmış özel NT'ye izin veren Guard Tower hasarı, USKO CZ, monument, Chaos Stone, BDW&Juriad&BDW vs.

Extralar;

* Tüm bosslardan Fragment&Gem çıkmaktadır. Grup-Drop olarak ayarlanmıştır. Tüm bosslardan aynı gem&fragment veya farklı gem&fragment çıkabilir. Atross, Riote ve OBL'de buna dahildir. CZ ve Eslantta Bosslar vardır.

* Chaotic Generatörden sorunsuz Fragment ve Gemlerinizi kırdırabilirsiniz. Bu Fragment ve Gem'lerden boyutuna göre cazip itemler çıkmaktadır.

* Yalnız! Fragment&Gem'lerden çıkan itemler (+5)'dir. Bunları basmanız gerekmektedir.

Fragment ve Gem'den Çıkan Itemler;

- Tüm Classlara (+5) Krowaz Shell! Normal Shellden çok daha güçlü

- Bus (Boş drop anlamına geliyor :D pot falan koymadım gereksiz..)

- Tüm (+5) Krowaz Silahlar! Shard,Raptor vs.'den daha iyi biliyorsunuz

- Bunları (+8)'e daha rahat basmak için Trina. Yakma riski de var tabii ki :)

- 2000 HP, 350 AC, Lion Power Scroll

- Destek ITEM (Oyun içi takıp-çıkarılabilir ve PUS'ta satılıyor aynı zamanda..)

- Anti Deffans takıları.. Iron Neck, Iron Belt, Glass Belt, Skeleton Belt, SoS +1

- Başlangıç takılarından daha güçlü takılar; +1 Hero, +1 Lego, +1 EME, +1 PE, +1 Minitot, +1 Howling R vb.

NOT: Daha güçlü olan bu SC'ler sınırlıdır..

NOT: Gem'in büyüklüğüne göre, attığı item kalitesi değişmektedir. Destek ITEM sadece en büyük gem ve fragmentte %1 olarak mevcuttur.

Extralar;

* NP Ver-Item AL NPC'si maradon townda..

* Fragment ve Gemlerden çıkan tüm droplar aynı zamanda bu NPC'de yer almaktadır..!

NP Ver - Item AL NPC'sinde alınabilecek Itemler;

- Destek ITEM / 500K NP

- Iron Neck / 250K NP

- Iron Belt / 100K NP

- Glas Belt / 75K NP

- SoS +1 / 75K NP

- (+1) Hero veya (+1) Lego / 50K NP

- (+1 HR veya (+1) Mino / 75K NP

- (+1) EME veya (+1) PE / 50K NP

- 2000 HP veya 350 AC veya Lion SC / 20K NP

- Krowaz Sheller(+5), Tüm Classlar için seçenek mevcut / 10K NP Tanesi..

- Krowaz Silahlar(+5), Tüm Hepsi mevcut / 20K NP Tanesi..

- Trina 10K NP

Eventlar;

- Juriad Event.. Sunucunun en önemli eventidir. Çünkü GEM&Fragment üzerine kurulu bir server olduğu için, bu da bu eventi vazgeçilmez kılıyor.

- BDW

- 1v1

- CZ Chaos Stone, BOSS yani Fragment&Gem!

Upgrade Oranları;

+5 -> +6 = %70 ama Trina ile %90

+6 -> +7 = %40 ama Trina ile %60

+7 -> +8 = %5 ama Trina ile %15

Serverin amacı;

Serverin amacı hem eşit PK tadını vermek, hemde oyuncular arası az da olsa bir üstünlük farkı kurabilmek. Ayrıca boss,gem,fragment,NP kovalamanın heyecanı.. Bunun oyunu gayet zevkli ve uzun bir süre heyecan verici kılacağını tahmin ediyorum. Yani en azından bunu ümit ediyorum :D Oyun için entegre edilmiş P.U.S ve KC Kırdırma sistemi ile bu itemlerin oyun-içi ticareti sağlanabilir..

P.U.S;

- Destek ITEM Satışı ( Ancak bu destek item çok basittir.. 300 hp 500 mana, 100 attack 100 deff verir..)

- 2000 HP, 350 AC, Lion Scroll

- (+5) Krowaz Sheller, tüm classlar için..

- (+5) Krowaz Silahlar, tüm hepsi..

- Trina

Yani oyun içerisinde gem&fragmentten çıkan veya NP ile alınan itemleri[ANTI DEFF Takıları ve +1 güçlü takılar HARIÇ!! onlar oyuna özel :)] P.U.S'dan KC karşılığı alabilirsiniz..

Evet arkadaşlar, buraya kadar okuduysanız öncelikle çok teşekkür ediyorum. Şu an bu databaseyi kodlamış ve editlemiş bulunuyorum.. Alışılmışın dışında bir Database, yeni bir heyecan.. Tutar mı tutmaz mı? Fikir ve önerileriniz nelerdir? Şimdiden çok teşekkür ederim..

Resimler;

LEaYLZ.png
rRQm73.png
7PkV4N.png
PBqYgO.png
52doZD.png
B4MEmD.png

2011 Yılında Kurduğum BaseTR - Orijinal Ronark Land Base 69 Level PK Server'dan bir kaç video.. Bu Database, taa o zamandan esinlenilmiştir.. :) Ancak; RBL' patchinin çok büyük olması, user kaçırması vs. sebeplerden dolayı bu sefer CZ üzerine 69 Level server kurmaya karar verdim. Yorumlarınızı bekliyorum !

[video=youtube;keDf8JgEvPI]https://www.youtube.com/watch?v=keDf8JgEvPI[/video]

[video=youtube;LyWvnLl-Bko]https://www.youtube.com/watch?v=LyWvnLl-Bko[/video]

Kayıtlı Üye
Cevap: [Yeni] 1299 PK-Farm Database Projem

Merhabalar projenizde başarılar dilerim fikrimi sunmak isterim

1: Colony Zone yerine RBL kullanmak daha mantıklı olur sonuçta gamemax level 69

2: Upgrade oranları Light Farm kategorisine göre aşırı derecede zor olmuş

3: Light farm'da extra itemler herzaman ilgi odağı olmuştur (Krko,Japko itemler)Darkness vesayre

Kayıtlı Üye

Başarılı Bir Çalışma Olmuş Kardeşim Ama Pek Rabet Görceni Sanmam Zaman Kaybı 19xx Üzerin Çalışırsan Aslında Daha İyi Ola Bilir.

Kayıtlı Üye

1299 'un bu saaten sonra pek raabet göreceğini sanmam

Kolay gelsin ,

Şahsen alışılmışın dışında birşey göremedim ben db de.

Eğer lightfarm yapıcaksan değişik japko itemleri ekle değişik bir kaç event yaptır programcılara ve yabancı user kitlesine yönel.

Herşey yolunda giderse 100-200 useri biraz değişiklikle swde tutabilirsin.

Üst Alt
Reklam
Reklam