- Konu Yazar
merhaba değerli yöneticiler ve forumdaşlarım.uskodan yeni czyi 1453 clientime uyarlamaya uğraşıyorum. yeni czyi alabildim fakat czde sular çok az. gemiler su içinde değilde sudan çok havada asılı duruyor. bunun için zones dosyasında cznin opdsub uzantılı dosyaları var. bunları açıp değişiklik yapıp save yapacak editöre ihtiyacım var. ayriyetten opd editöründe save yapabilen editör lazım. acaba kimsede var mı? varsa paylaşırsanız çok memnun olurum
ve ek olarak 1 sorum daha czde gatenin içindeki pembe ışık yok. towerlardaki kırmızı ateşler yok. bunları nasıl yapabilirim. fxb vb editlenecekse nasıl editlenecek bilgisi olan var mı?
hiçbirinden anlamam diyip ama 1453 yeni czli client buldum al indir diyen varsa onun içinde teşekkür ederim

ve ek olarak 1 sorum daha czde gatenin içindeki pembe ışık yok. towerlardaki kırmızı ateşler yok. bunları nasıl yapabilirim. fxb vb editlenecekse nasıl editlenecek bilgisi olan var mı?
hiçbirinden anlamam diyip ama 1453 yeni czli client buldum al indir diyen varsa onun içinde teşekkür ederim