Yeni Karakter Geliyor ... Knight Online

Merhabalar, Araştırmalarım sonuç'u knight online oyun temeli, oyuncu düşüklüğü nedeniyle yenilikler olmuyordu bir süredir. Knight Online yapımcıları birşeyler yapmak zorundalardı ve sanırım yapmışlar gibi fakat bu ne kadar ilgi odağı olur orasını meçhul, ama yeni karakter ve yeni şeyler oyunun yapısının değişmesi gibi şeyler, oyuncu düşüklüğüne dahada fazla katkı sağlamasına sebeb oluyor.

Çünkü Knight Online 'ın en iyi dönemi v1453 ve onun alt sürümleriydi. Hatta en çok oynanan sürüm ise 13xx sürümleridir. İlerleyen süreçlerde neler olacak neler değişecek bilinmez ama yeni karakterleri sizlere sunayım...

Yeni Karakterlerden Resim;

1.jpg

2.jpg

4.jpg

3.jpg

Kısa bir Video:

Burada bulunan gizli verileri görebilmeniz için önce yanıt vermelisiniz.

Bu Karakterler Şuan için sadece KRKO tarafından TEST sunucusunda açılmıştır, ilerleyen zamanlarda JPKO,USKO,EUKO sunucularına gelecektir...

Not: Karakterleri şuanda 1299'a uyarlamaya çalışıyorum bittiğinde resimleriyle birlikte sizlere sunacağım..

Kayıtlı Üye
Cevap: Yeni Karakter Geliyor ... Knight Online

off fenna bişy beklıyorz by_bts başarılar hayırlısı..

Administrator
Yönetici
Yönetici

Batuhan Gercekten Güzel Karakterler Ve senın yapacağına inanıyorum Başarılar.

By_Bts Gercekten cok güzel karakterler en azından oyundan bazı deişklkler olur ve yenı yenı karakterler cıkartarak ortaya iyi projeler cıkarırsn inş en kısa sürede yaparsın

Kayıtlı Üye

sanırsam bunlar geldiğine göre ne bileyim 3. bi ırk felan gelebilir gibi belki gelmeli bence

Kısa bi bildirim paylaşayım. Kanat gibi bunuda uyarlamak çok zor...

Kayıtlı Üye

Ben kısaca birşey söyliyeyim artık USKO diye birşey kalmadı eğer bu karakterlerde gelirse USKO devri kapanır bu karakterlerin USKO ile ne alakası var anlayabilmiş değilim By_Bts yanlış anlama ama seninde bunları kolay kolay pek oyuna gömecegini sanmıyorum çok kolay birşey degil diyeceksin ki sen ne biliyorsun benim bildigim bana yetiyor herkezin düşüncesi farklı ve kendine göredir iyi çalışmalar.

Kayıtlı Üye

bu karakterleri monster olarak bazı serverlar oyuna ekledi 1298 de var yani.

Kayıtlı Üye

:S çok oldu bu haber çıkalı koreako da test etmiştim bu karakteri bi ara denemesi yapılmıştı. ama pek beğenmedim açıkcası oyunu bozuyor bence projende başarılar .

Kayıtlı Üye

Sesli güldüm :hiddensmoking:

Bunda gülünecek bir şey yok gercekleri söyledim.

benim cevabım bir üstteki arkadaşaydı 1298 13xx de olabileceğini soylemekdi amacım

oskodan bir resim

FaustTarak_zpsecabe509.jpg

bunu race olarak oyuna ekleyebilirler panelden değişim yaptırılabilir.Tabi zırh gibi itemler giyince üzerinde gözüküyormu yada bunun itemleri varmı bilmiyorum yoksada uğrasılacak bir şey yok fazla

baska bir arkadaşım daha monster olarak ekledi resimlerini şuan bulamadım.

Bu arada psikologa falan git buna güldüysen ruh halin pek iyi değil galiba :D :cool:

basarılı gercekten cok hos olmasada farklılık guzel bır sey

Kayıtlı Üye

14xx yapılabılır

1299 cakma kadınmage gibi birşey olucaktır.

Kayıtlı Üye

Düzeltiyorum o zaman berkay yapmış .. Fakat benim uğraştığım dosyalar farklı çünkü çok farklı yerlerden okuyor karakterleri

Kayıtlı Üye

olabılır yapmıstım duruyor ıslevı yokkı nerde kullancaz olsa race olarak ekleyecektım hevesım kactı duruyor ole tek 1 hakkımız var oyunda race kullanmak ıcın onuda herkez ya kız mage yada hera olarak kullanıyor bı ırkı yok edıp kullanılcak yada hıc kullanılmayacak :D

olabılır yapmıstım duruyor ıslevı yokkı nerde kullancaz olsa race olarak ekleyecektım hevesım kactı duruyor ole tek 1 hakkımız var oyunda race kullanmak ıcın onuda herkez ya kız mage yada hera olarak kullanıyor bı ırkı yok edıp kullanılcak yada hıc kullanılmayacak :D

Yeni bi işsevlik yaratılabilir berkay başka şeylerde..

Üst Alt
Reklam
Reklam