Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni Karakterler ve skillerinden bazi goruntuler(YENI)
Cevap: Yeni Karakterler ve skillerinden bazi goruntuler(YENI)
öncelikle teşekürler vfor videoyu bize sunduğun için
knight online gittikce berbatlaşıyor + yenı karakterler çok iğrenc karakterler knightonline böyle giderse private serverlar daha cok iyi yerlere gelıcektır diye düşüncem.
öncelikle teşekürler vfor videoyu bize sunduğun için
knight online gittikce berbatlaşıyor + yenı karakterler çok iğrenc karakterler knightonline böyle giderse private serverlar daha cok iyi yerlere gelıcektır diye düşüncem.
Tamamen katılıyorum Knight Online oyuna bir yenilik getireyim derken hem oyunun hikayesinden kopmaya basladı hemde görsel acıdan tabiri caizse iğrençleşmeye başladı.Benimde şahsi görüşüm aynı şekilde artık usko zaten pek revaçta değil private serverler daha revaçta bu yüzden bu karakterler uskoya bir canlılık getirmicektir .Bu arada VFor vidyo paylasımın için teşekkürler.
Re: Cevap: Yeni Karakterler ve skillerinden bazi goruntuler(YENI)
2. nizede Katılıyorum, bu gidişle pvp serverler daha çok tutulucaktır , karekterler oyunun alt yapısını oluşturur, knight online gittikçe berbatlaşıyor.
Cevap: Yeni Karakterler ve skillerinden bazi goruntuler(YENI)
O tutup çekme ve yanına uçması bana Lol'ü hatırlattı karakterin duruşu elindeki raptorun duruşu dahi hiç hoşuma gitmedi belki bitmemiş olduğundandır yahut artık çok çocuklaştırdılar oyunu