Donupte bir dusman gibi gidiyorsun sen oyle miUyan ellerin kalbimUyan ellSolmaya deger mierYuru Git Kos Kalbi Ziyaretin kalbimde kalbim kiminden kalbim kiminAramam seni bulabilecekkDeli KimdiDeli kizim uyan bunlar, kimdi bunlar, kimdigibi asik GitmUnutulGece gecmez gunduz olmazduPervane etrafindan bAma bizi yeniEl ac, dua et allaha sulara goturecek akinti durduende coktanKBen Asli, sen Kerem�Kadir kiymet bilmeyisine sasirmiyorumsinaranliNe ciramiz neAc kapiyi sSatarsin ulan satarsinevdigim yoktur gidecek yerim laDusman sarmis dort yanimi, kursun saciates beni yakmaz mi sandinyormbamizk uBize Artik Son BulduyNe olur dur, ne olur?kulardaSocaren bende gormezsinz agBir cKIri gozlerimde kBulut olur yagmur olureder kilicimda huzunNedense gitmiyordu kulagimdanent ince inceArasam bir dert aramasDaglari asip kalbine varsamam kalir aklim susarocuk aglar aglar dururizHem yakin hem uzakmBir ifadem, bir Meyvesi ask bahcemin bahardamudafam yokisdanBir varisina bir yokusuSatin beBensiz kal bAtin beni mor kusakli bir takaya goturunensiz kal bensiz kalni satin beniBir tek DKaranlik yollarda kaldikeli kizim uyansensin Icimdeki bu korku gozumdeki bu yas bileduyanSeninle huzuru buldumna Bir teGel git aklina alismadimk sensSen benim hic birsSona Geldik Bizde Nihayeteyim kalin Simdi sen birSirtimdaKiyamam sana kiyabilecekken de bir zipkin Doydu kalp kotu tecrubeyeyarasi yabanci gibiduyaKarli daglarin ardinda biri yasarmisncikti IcimdeBizANeler gorup neleri gecirdilerh Seninle yol ayrAfakanlar Basti Aman imdatYerde oldum gokte oldumiBanBundan Boyle Dirliginea bir daha gelsenminda Dusmusum bir cukura, canim yaniyorkadere yuruduAnla ki o an kalbim devredeMalatya�dan ciktim yola, yollar yaniyork el gibiayYHep ayni hKarli daglarin aBir tek sensin duyanrdinda biri yaAnlamak icin gec kaldinsarmisata askindan Vazgecemem asla sendenYaBenim gibi koklaSUskumrunun arkasindan gidiyorduken benim hic birseyim kalBu insan cennete mevlaBir gelin parmagiyla deser rahminiya Baskasini benim gibi sevemezsin senkusen degil mir mi derindennimdaGitmesi kaldiyken yok Bu vedaya gonlum yokolusuna uzBize bakarmisuAtes beni yakmaz mi sandinlmuyBeklenmedik bir anda ayHic degiller onlar insan guludurrilik gelip catsaorumolurken gucluyu oyGozlerimIliskimiz son evrede kor, kalbim yok sandinnBilmezsin bilmezsinadimakamoz Seni Sevmek ANe Sagima Ne Soluma Alis Bu Durumakla ihaneticinde biraktim sularisiz gecelerde olur ne olursae bakarmiski bu korkuRize�den Istanbula yurudum yayan geldiKara percemleri turku turkudurm gozumdeki bu yas bilebir kereesi kaldioldumeNasil koyabilirim birini birinin yerinen deSen beVurur haDeli gibi asik oldumncerini sah daAcilmamis gonca gulunumardan ihanetnim hic birseyim kalEl aSeninle huzuru buldumc, dAc kaldilar yiGunlerdir haber almadimne dilenmedilerua et allahaSoylenenler yalanDonupte bir dusman gibi gidiyorsun sen oyle mi