[1298] - Yeni Ronark Land (USKO Yeni CZ) [Parayla satılan]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayıtlı Üye
Teşekkürler

Kayıtlı Üye
sağol ama yinede satmasaydın keşke

Kayıtlı Üye
e aga iyi güzelde unpack exesi olmayan nasıl yapıcak

Kayıtlı Üye
teşekkürler dostum helal olsun

1

111Mutay

Guest
Beleş adamlar yığılsın bakayım buraya şimdi :D

Bilgi paylaştıkça çoğalır. Piyasaya 3 kuruş faydası dokunmamış insanların parayla boru öttürmesine karşıyım ben. Özkan sordu bana paylaşayım mı diye, paylaş dedim. Kıçı kırık bir map üzerinden prim yapmaya çalışıp, devlet sırrı gibi saklayanlara inat paylaş. Bugünden sonra da parayla satışa ne konursa aynısını çıkartıp paylaşıyoruz, özkanla ortak antlaşmamızdır bu.

Clientle uğraşmaktan pek haz etmem, özkan bilir. Ama ihtiyacı olan bilgiyi veririm, gereken programı hazırlarım onun için. Beleş adam mevzusuna gelince, emeğe saygı olduktan sonra paranın lüzumu yok zaten. İyi forumlar.

Administrator
Yönetici
Yönetici
e aga iyi güzelde unpack exesi olmayan nasıl yapıcak

Unpack exe derken ne demek istediğini anlamadım , burda exe paylamıyoruz dosyaları paylasıyorum.

Patch olarak verdirirsin dosyaları olur biter , TBL gomuluyse orasını bilemicem.

[MENTION=1]Nero[/MENTION] hiç yorum atmıyon ya indir bak nasıl yapmışım ;)

Beleş olimm beleş indirin kullanın :D

Kayıtlı Üye
hocam iyi güzelde herhangi bir sql kod girmemize gerek var mı ? dosyaları attım çalışmadı zones tbl deki satırları ekledım bıraz ayrıntılı anlatırmısın

hocam iyi güzelde herhangi bir sql kod girmemize gerek var mı ? dosyaları attım çalışmadı zones tbl deki satırları ekledım bıraz ayrıntılı anlatırmısın

Hiç bir SQL kod girmenize gerek yoktur.

Verdiğim Zones.tbl deki satırı Zones.tblye girerseniz ve patchleri attırırsanız düzgün bir şekilde çalışmasını sağlarsınız.

Not : Önceki Zones.tbl deki 2010 satırını komple siliniz. Bu verdiğim Zones.tbl deki satırı ekleyiniz.

Kayıtlı Üye
hocam çok doğru gerçekten bakmamışım 2 tane 2010 satırı olduğuna helal olsun , buarada güzel bir server projem var msn adresini verirmisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt
Reklam
Reklam