1299 Under The Castle Map Full ( Harita + Mob)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan LostMan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kayıtlı Üye
2 gündür bu projeyle uğraşıyordum kesinlikle ücretle falan almadım ve forumlarda paylaşımını gormedim bende kendi db me eklemek istedim kendi emeğimle yapmış olduğum bi projedir.

@Zagor un paylaşımından sadece mob listesini içeren sql kod alınmıştır. Tüm Animasyonlar bana aittir. Bütün Monsterler Uskoyla aynı tüm hareketleri yapmaktadır.

Bu forumda yaklaşık 1.5 aydır bulunuyorum bu sürec oncesine kadar pvp server kurma hakkında 0 bilgim vardı şuan kendimi çok geliştirdim keşke bu işlere daha önce başlasaymışım özgün şeyler yapılabilinirmiş şimdi işin içine girince anlıyor insan daha güzel eventler falan yapılabilir.

Şuana kadar kendimi geliştirmemde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Özellikle şu kişilerin yardımı çok dokunmuştur.

@POWER @CHROME @Patitiko sorularımla bunaltmış olabilirim ama bir işin temelinden ögrenmek mantıgını anlamak benim hayat anlayışımdır.

Ayrıca Mükemmel paylaşımlarından ötürü @Zagor @Patitiko @ImQustaH ya teşekkürlerimi sunarım.

Şuan Nerdeyse Uskoyla aynı diyecebileceğim bir database editledim efeckler zoneler silahlar ve zırhların bir kısmı çok hoş ve güzel bir şekilde bitirdim.1299 Usko Client + 1299 Usko Database(Sayılır :p) ve + Sorunsuz PUS+PANEL olarak arşivime koyacagım.

Kısmet belki birgün bu database yi hayata geçirebilirim ama şimdilik kalıcak çünkü Çarşamba günü Askere gidiyorum. 6 ay yokum döndüğümde neler olur bilmiyorum.

Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim.

Şimdi resimlere geçelim çok uğraştım ama bitirdim onun keyfiyle paylaşmak istedim.

knQ8Jq.jpg

vnGN84.jpg

1MbZDB.jpg

yLWpLn.jpg

NrX2Ag.jpg

3Y5lop.jpg

Go74z3.jpg

92zrgo.jpg

W1zpgP.jpg

rZ4N3V.jpg

5M0ngD.jpg

7MJ1Na.jpg

Jn9zlj.jpg

m1bNJP.jpg

vnGNJp.jpg

qP0NJQ.jpg

bunlarda öylesine çekilmiş bi kaç görüntü

nLdNb1.jpg

1MbZp1.jpg

Kayıtlı Üye
Cevap: 1299 Under The Castle Map Full ( Harita + Mob)

Başarılı çalışma olmuş tebrik ederim kısa zamanda bilgilerini bayağı geliştirdin çalışmalarının devamını dilerim, ayrıca şimdiden hayırlı tezkereler :)

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

Safak 27 uleeeeeee

Kayıtlı Üye

kardeşinde tez zamanda dönsün şafağı hızlı atsın

Kayıtlı Üye

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Üst Alt
Reklam
Reklam