1299 User Bot

Kayıtlı Üye
Cevap: 1299 User Bot

Öncelikle eğer çalışırsa teşekkürü hak ediyorsun.

Şimdi önceden 1299 soacs'ta bu sistem çalışıyordu charları oyuna sokup max 300 tane sokuluyordu,sonradan kaldırdı bu sistemi. Şimdi iste sağlam müşterilerine yapıyor bu botu osmanx örneğin bianko.

Eğer çalışırsa soacsta gerçekten başarılı bir sistem olur.

Murat merhaba , Volkan Hoca Başarılır bir coder , Yapamıyacagı hiç bişi yoktur. Kendi Adıma konuşuyorum, Piyasadaki 2-3 kendini bişi sanan coderlerden degil. Hakkiktten emegine saygı duyulacak sayılı adam gibi adamlardan birtanesidir. ( ŞAHSİ DÜŞÜNCEM ) İYİ FORUMLAR

Kayıtlı Üye

Öncelikle eğer çalışırsa teşekkürü hak ediyorsun.

Şimdi önceden 1299 soacs'ta bu sistem çalışıyordu charları oyuna sokup max 300 tane sokuluyordu,sonradan kaldırdı bu sistemi. Şimdi iste sağlam müşterilerine yapıyor bu botu osmanx örneğin bianko.

Eğer çalışırsa soacsta gerçekten başarılı bir sistem olur.

Yorumun için Teşekkür ederim Murat kardeş.

öncelikle şunu soyleyeyim Çalışmayan Bir Şeyi buraya koymamın anlamı Yok

Malesef senin gibi çalışıp çalışmadıgı veya gerçekmi yalanmı konusunda çok mesaj alıyorum, ve bu kişilerden server adresini isteyerek User botları oyuna sokuyorum Bu şekilde gerçek olduklarını anlıyorlar

Bir çok serverde test edildi şu anda 70 User bot oyuna Sokmuş bulunmaktayım.

Kayıtlı Üye

Hayırlı Olsun Basarılarının Dewamını Dilerim Güzel Calışma

Kayıtlı Üye

guzel calısma ozellikle de sw acıcak arkadaslar icin en azından + sukadar usr imiz var derler oyuna girenlerde artık bot lara pm atıp sw hakkında bişiler ogrenmeye calısırlar :)

Güzel Ama Bunu Daha İyi Şekilde Geliştiren Var Dı KnightOnline1 Süleyman Abi Bot Lar PT Şeklinde PK Bile Atıyorlar dı :)

Kayıtlı Üye
Cevap: 1299 User

hayırlı satışlar bro

edit : soacs paket sistemini çözemedim daha ama 19xx daha basit geliyor xd

20xx-21xxleri sormayın bile xd

Üst Alt
Reklam
Reklam