1299 Yeni Classlar Ve Skilleri Operasyonu

Kayıtlı Üye
Merhaba değerli Ko-Fox Ailesi,bir süredir aklımda olupta çalışmaları başlatamadığım ama haberini önceden verdiğim yeni classları entegre etme operasyonu, 1299 ACS sistemini ön plana attığım için ancak nefes alabildim ayrıca 1299 ACS sistemimizde sona erdi şimdilik deneme sürecinde sizlere trial olarak sunulacaktır. Ve Hızlıca yeni Gelen Classlar üzerinde çalışmalara başladım.Daha önce Hera transform üzerinde çalışmalar yürütmüştüm iyi bir sonuç aldım ve özgüvenle hareket etmeye başladım.Bu akşam üzeri başlayan çalışmalarıma yorgunluğum nedeniyle bu gecelik ara vermek zorundayım ve sürekli sizleri bu konudan haberdar etmek için konuyu güncel tutmaya kararlıyım.

Bu akşam kısmen iyi sonuçlarda alsam da istediğim veriyi elde edemedim, nedeni ise henüz bu sistem Test aşamasında olduğu için bende Official üzerinden çalıştığım için yeterli bilgi kaynağına ulaşamadım.

Elimde ki imkanlar dahilinde bir kaç eksik ve animasyon sorunu dışında diğer bir deyimle ipin ucunu yakaladım gerisi zaten gelecektir..

Biraz baş ağrısı biraz da yorgunluk olduğundan üzerinde fazla düşünemedim ama tahmini olarak projeyi en fazla 2 Haftaya kadar bitirmeyi planlıyorum.

YENI GUNCELLEME YENI HABER;

Sistem ZaGoR arkadaşımın da yardımlarıyla Animasyon Problemi giderildi.Yeni Bir Class üzerine gittiğim projede Files ve exe nedenli problemler nedeniyle değişikliğe gitmek zorunda kaldım.Kısaca Sistem Race yahut Scroll üzerinden yürümeye başladı.

Her ne kadar Skill problemlerini çözsem de,zor bir sistemin içinde daha yavaş yürümek yerine daha hızlı gitmeyi tercih etmekte olduğumu bildiriyorum.

Bu sistemin ardından CHAOS sistemini yeni bir eventla yapmayı planlıyorum, bu looks mantığını cözdügümde event olarak sizlere sunulacaktır. Yeni Kareler;

vf58k.jpg

Animasyon problemimi gidermem de yardımcı olan ZaGoR'a ayrıca teşekkürler.

vf0k7.jpg

Yanı sıra bugün 2 Hata aldım,Kol ve Kafa görünmeme problemi,problemin ne olduğunu cözsem de dosyalar eksik olduğun da benim de elimden pek birşey gelemiyor şu an için ama aklımda farklı fikirlerde mevcut.

Skillleri ise ayıkladım ve gereken dosyaları arşivime ekledim vizyon sorununu çözdüğüm de Skiller hemen arkasından Sunucu ve istemciye eklenecek.

Dediğim gibi proje bu akşam başladığı için eksiği çoktur zamanla düzelecektir.

Konu'nun amacı sizleri haberdar etmektir.

KONU GÜNCELLENİYOR,VİZYONEL SIKINTI ANİMASYON HARİCİNDE PROBLEM KALMADI.

YENİ BİR RACE OLARAK DEĞİL YENİ BİR CLASS OLARAK ENTEGRE EDİLDİ.

Bu da yeni resim arkadaşlar 11.12.2013;

vdfx9.jpg

Bu akşam ki Çalışmamdan birer görüntü 04.11.2013;

v5z5s.jpg

v5z69.jpg

Gördüğünüz üzere NPC'ye dayalı bir sistem değildir.

Konu'dan sürekli haberdar edeceğim.

Ve yanı sıra gelmesini istediğiniz, ya da bu olsa çok güzel olurdu dediğiniz düşünceleriniz varsa lütfen yorum olarak yazınız,elde ki imkanlar ve ortak çalışmayla çözebiliriz dostlar :)

Cevap: 1299 Yeni Classlar Ve Skilleri Operasyonu

Konunuz onaylanmıştır..projenizde başarılar..

Kayıtlı Üye

Diğer karakterle hiç bir alakası olmayan bir karakter.Bence çok gereksiz ama uğraşın güzel bir şey, başarılarının devamını dilerim:)

Administrator
Yönetici
Yönetici

Başarıların devamını dilerim

Che

Kayıtlı Üye

Eridia katılıyorum dıger karakterlerle tamamen alakası yok ama qüzel en azından farklılık :D

Başarılar kardesım

Kayıtlı Üye

Diğer karakterle hiç bir alakası olmayan bir karakter.Bence çok gereksiz ama uğraşın güzel bir şey, başarılarının devamını dilerim:)

Evet haklısın biraz fanteziye kaçan bir durumdu aslında ama niye olmasın diye çıktım yola ipin ucunu yakaladım bir şekilde gerisinin gelecegini umuyorum teşekkür ederim :))

Kayıtlı Üye

Eridia katılıyorum dıger karakterlerle tamamen alakası yok ama qüzel en azından farklılık :D

Başarılar kardesım

Teşekkürler dostum evet biraz öyle oldu. Muhtemelen bu projeyi bitirdiğim de Wing sistemini de getirebileceğimi umuyorum mantık olarak aynı gibi birşey aslında :)) 1299 üzerinde ki çalışmalarımı 19xx'e gecirecegim o yüzden en hakim oldugum sistem üzerinde gelistirmeye devam ediyorum :)

Administrator
Yönetici
Yönetici

Kurain Dosyalarin Tblleri sorunlu , 3d cizim bilgin varsa eksikleri gidebilirsin ... ya kafasi yada bi yeri eksik cıkar sorunlu cizimler var :)

Başarilar..

Kayıtlı Üye

Kurain Dosyalarin Tblleri sorunlu , 3d cizim bilgin varsa eksikleri gidebilirsin ... ya kafasi yada bi yeri eksik cıkar sorunlu cizimler var :)

Başarilar..

Evet dostum sorunun tamamen test amaçlı olduğunu ve Official sürüme tamamen desteği eklenmediğini farkettim.

En önemli kısmı ise anim dosyalarının eksikliğini hissetirmesi.Başka kafa başka kolla yapmak elbette mümkün olsada gerekli animasyonu yakalayamadığın da pek sağlıklı durmuyor.Daha doğrusu ise benim hayalimde ki gibi olmadı şu ana kadar ama yine de aşama kaydettim. Sağol dostum bittiğinde 1299 sistemleri de benim için bitmiş olacak :)

Che

Kayıtlı Üye

Bu yenı karakterler hıc tutulmadı kendını gelıstırmek ıcın yapabılırsın ama kullanılıcagını hıc sanmıyorum.Basarılar

bunların görünüşlerini sorunsuz yapmada sıkıntı yok sıkıntı atak skili kullanırken başlıyo o animasyonları yok

Administrator
Yönetici
Yönetici

Özel item dxt leri yapıp item dxtlerini texture olarak boş okutursan shell vb taktıgı zaman görüntüde bozulma olmaz ancak görüntüsüde değişmez. Scroll şekline çevirilip Userlere eğlence amaçlıda verilebilir. Yeni Skillere Yeni Kıyafetlere hiç gerek yok diye düşünüyorum 1299 un tercih edilme sebebi eski oyunun sevilmesidir. Ancak SCROLL le eğlenceli hale gelebilir.

Başarılar

Kayıtlı Üye

Özel item dxt leri yapıp item dxtlerini texture olarak boş okutursan shell vb taktıgı zaman görüntüde bozulma olmaz ancak görüntüsüde değişmez. Scroll şekline çevirilip Userlere eğlence amaçlıda verilebilir. Yeni Skillere Yeni Kıyafetlere hiç gerek yok diye düşünüyorum 1299 un tercih edilme sebebi eski oyunun sevilmesidir. Ancak SCROLL le eğlenceli hale gelebilir.

Başarılar

evet bende öyle düşündüm dostum hatta üzerinde armor unutmuşum dedim ne oluyor o zaman farkettim.Ama patchlerinde de ciddi sıkıntılar var Yeni sistem de senaryo sistemleri gelistirmisler bu yüzden biraz zorlandım.Yeni bir mob yada kafam da güzel bir düsünce var..Teşekkürler umarım bitecek :)

Kayıtlı Üye

bunların görünüşlerini sorunsuz yapmada sıkıntı yok sıkıntı atak skili kullanırken başlıyo o animasyonları yok

Evet problem animasyonlar da.Test Client üzerinde çalışıyorum tabi daha da yeni şeyler keşfetme fırsatım oldu bu sayede.

Basarılar farklı projeler gelıstırmeye bakarsan daha cok gelısebılırsın :)

Kayıtlı Üye

Çalışmalarında Başarılar Dilerim Kardeşim

Kayıtlı Üye

cok gereksiz bence kendını farklı calısmlara uzerınden gelıstırebılırsin.Basarılar kardesım

Kayıtlı Üye

Ellerine sağlık hacım sen yaparsın bu işi kötü yorumlara filan kulak asma kanat projemdede herkes imkansız ıvır zıvır dedi ama videoyu koyunca gördüler imkansız diye birşeyin olmadığını. Projenin kısa süre içinde tamamlanacağına inanıyorum, başarılar :)

Kayıtlı Üye

Ellerine sağlık hacım sen yaparsın bu işi kötü yorumlara filan kulak asma kanat projemdede herkes imkansız ıvır zıvır dedi ama videoyu koyunca gördüler imkansız diye birşeyin olmadığını. Projenin kısa süre içinde tamamlanacağına inanıyorum, başarılar :)

Sağol dostum.Kulak asmam ben pek olmayacak işe de pek girişmem zaten haklısın. Senin kanat konusunda ne kadar emek verip araştırdığını biliyorum bir şekilde oluyor ama en doğru yöntemi bulmak gerekiyor.Yeni Skillerini hallettim ve sorunsuzca calısıyor görüntü problemi dışında birşey kalmadı animasyonlar da yani bitti sayılır:))

Üst Alt
Reklam
Reklam