Kayıtlı Üye
- Konu Yazar
Exp (Monster Expleri De Dahil) Drop Orta-Zor Şekilde Ayarlandı
83 Lvl Eklendi (Exp Oranları 1 Haftada Kasılabilecek Şekilde Ayarlandı. )
Skillerde Pek Sorun Yoktu Hatırladığım Kadarıyla
LVN Usko Databasedeki Rebirht Sistem Ekli ( Sadece Sheller )
Krowaz Zone Ve Quest Sistem
Krowaz Armor ve Krowaz İtemleri Sorunsuz Upgrade Ediliyor (70 Quest İtemler De Dahil)
Bahamut Gryphon Ve Valkry Exchange Sistem
Chaotic Generator Sorunsuz
Ft sorunsuz
Karakterler 1 Lvl başlar ve sadece 1m para bulunur invertory de
Her Karakter İçin Gerekli Scrollar Sundriestedir.
Oda Olarak Sadece Ultima Room Aktif Bifrosttan Girebilirsiniz (Her Fragmentten Bir Tane Olması Şartıyla )
Dosyaların Arasında Data Dosyası Da Var Arkadaşların Zorluk Çekmemeleri İçin Client Açısından
Delos War Her Cumartesi akşam 9 da Oto açılır ( Saatini Tam Hatırlamıyorum Heralde Öyleydi )
DN : Bu Database 1453 Fire Drake Moradon Arkadaşlar Dikkat Edin ( Bazı Kendini Bilmez Arkadaşlar Daha Smd yi Çözemediği İçin Npc yerleri kayık gateler çalışmıyor gibi konuşuyorlar dikkat edin )
Evt Kodlamasını %100 Bilmediğim İçin 70 Questini Yapmadım.Çalışmıyor Görev Saymıyor Buglu Yani Onu Da Siz Eklersiniz Artık
Bugunlere Gelmem De Emeği Olan Aziz Dostum [MENTION=84]PENTAGRAM[/MENTION] Mustafa ' ya Selamlar... =)
83 Lvl Eklendi (Exp Oranları 1 Haftada Kasılabilecek Şekilde Ayarlandı. )
Skillerde Pek Sorun Yoktu Hatırladığım Kadarıyla
LVN Usko Databasedeki Rebirht Sistem Ekli ( Sadece Sheller )
Krowaz Zone Ve Quest Sistem
Krowaz Armor ve Krowaz İtemleri Sorunsuz Upgrade Ediliyor (70 Quest İtemler De Dahil)
Bahamut Gryphon Ve Valkry Exchange Sistem
Chaotic Generator Sorunsuz
Ft sorunsuz
Karakterler 1 Lvl başlar ve sadece 1m para bulunur invertory de
Her Karakter İçin Gerekli Scrollar Sundriestedir.
Oda Olarak Sadece Ultima Room Aktif Bifrosttan Girebilirsiniz (Her Fragmentten Bir Tane Olması Şartıyla )
Dosyaların Arasında Data Dosyası Da Var Arkadaşların Zorluk Çekmemeleri İçin Client Açısından
Delos War Her Cumartesi akşam 9 da Oto açılır ( Saatini Tam Hatırlamıyorum Heralde Öyleydi )
DN : Bu Database 1453 Fire Drake Moradon Arkadaşlar Dikkat Edin ( Bazı Kendini Bilmez Arkadaşlar Daha Smd yi Çözemediği İçin Npc yerleri kayık gateler çalışmıyor gibi konuşuyorlar dikkat edin )
Evt Kodlamasını %100 Bilmediğim İçin 70 Questini Yapmadım.Çalışmıyor Görev Saymıyor Buglu Yani Onu Da Siz Eklersiniz Artık
Bugunlere Gelmem De Emeği Olan Aziz Dostum [MENTION=84]PENTAGRAM[/MENTION] Mustafa ' ya Selamlar... =)