1397 Server Files + map + evt + data klasoru IncorrigibLe db v2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayıtlı Üye
Exp (Monster Expleri De Dahil) Drop Orta-Zor Şekilde Ayarlandı

83 Lvl Eklendi (Exp Oranları 1 Haftada Kasılabilecek Şekilde Ayarlandı. )

Skillerde Pek Sorun Yoktu Hatırladığım Kadarıyla

LVN Usko Databasedeki Rebirht Sistem Ekli ( Sadece Sheller )

Krowaz Zone Ve Quest Sistem

Krowaz Armor ve Krowaz İtemleri Sorunsuz Upgrade Ediliyor (70 Quest İtemler De Dahil)

Bahamut Gryphon Ve Valkry Exchange Sistem

Chaotic Generator Sorunsuz

Ft sorunsuz

Karakterler 1 Lvl başlar ve sadece 1m para bulunur invertory de

Her Karakter İçin Gerekli Scrollar Sundriestedir.

Oda Olarak Sadece Ultima Room Aktif Bifrosttan Girebilirsiniz (Her Fragmentten Bir Tane Olması Şartıyla )

Dosyaların Arasında Data Dosyası Da Var Arkadaşların Zorluk Çekmemeleri İçin Client Açısından

Delos War Her Cumartesi akşam 9 da Oto açılır ( Saatini Tam Hatırlamıyorum Heralde Öyleydi )

DN : Bu Database 1453 Fire Drake Moradon Arkadaşlar Dikkat Edin ( Bazı Kendini Bilmez Arkadaşlar Daha Smd yi Çözemediği İçin Npc yerleri kayık gateler çalışmıyor gibi konuşuyorlar dikkat edin )

Evt Kodlamasını %100 Bilmediğim İçin 70 Questini Yapmadım.Çalışmıyor Görev Saymıyor Buglu Yani Onu Da Siz Eklersiniz Artık

Bugunlere Gelmem De Emeği Olan Aziz Dostum [MENTION=84]PENTAGRAM[/MENTION] Mustafa ' ya Selamlar... =)

Keşke Devam Ettirseydin Kardeş..

Kayıtlı Üye
emeğine sağlık dostum paylaşım için çok teşekkürler . Takipteyim :)

---------- Yorum eklendi 04:53'da ---------- Önceki yorum 04:20'da ----------

Uzun Zamandır Uğraştıgım Bir Projeydi Bilgisayarım Bozulduğu İçin Yarım Bırakmak Zorunda Kaldım. Bilgi Paylaştıkça Çoğalır.Piyasada Bulabileceğiniz En Sağlam Databasedir.

http://www.mediafire.com/?n0t7tc42245w4l1

Arkadaşlar ben indirdim denedim fakat bende sürekli şifre yanlış diyordu bi türlü giriş yapamıyordum . sorunu çözdüm stored proccedure den account_login prosedürünü silip oto üyelik prosedürünü yazınca güzeldi

CREATE PROCEDURE ACCOUNT_LOGIN

@AccountID varchar(21),

@Password varchar(13),

@nRet smallint OUTPUT

AS

delete from currentuser where straccountid = @AccountID

---Coded By ShellX---

declare @cnt BigInt

declare @nDays smallint

select @nRet = count(straccountid) from tb_user where straccountid = @AccountID

if @nRet = 0

begin

insert into tb_user (straccountid, strpasswd, strSocNo, idays) values (@AccountID, @password, 1, '6')

end

select @cnt = count(straccountid) from currentuser

select @nDays = count(nDays) from PREMIUM_SERVICE where straccountid = @AccountID

if @cnt > 40 and @nDays = '0'

begin

set @nRet = 0

end

if @cnt > 40 and @nDays = null

begin

set @nRet = 0

end

DECLARE @Nation tinyint

SET @Nation = 0

-- tid login method by samma 2004.02.24

DECLARE @pwd varchar(13)

SET @pwd = null

SELECT @pwd = strPasswd FROM TB_USER WHERE strAccountID = @AccountID

IF @pwd IS null

BEGIN

SET @nRet = 0

RETURN

END

ELSE IF @pwd <> @Password

BEGIN

SET @nRet = 0

RETURN

END

SELECT @Nation = bNation FROM ACCOUNT_CHAR WHERE strAccountID = @AccountID

IF @@ROWCOUNT = 0

BEGIN

SET @nRet = 1

RETURN

END

BEGIN

SET @nRet = 1

RETURN

END

BEGIN

SET @nRet = @Nation+1

RETURN

END

GO

Aynı sorunu yaşayabilecek arkadaşlarımız için paylaştım umarım yarımcı olabilmişimdir . İyi forumlar

---------- Yorum eklendi 05:02'da ---------- Önceki yorum 04:53'da ----------

En sorunsuz database bumu sence ? hiç bişey olması gerektiği gibi değil . ne npc pozisyonları yerinde ne gate lere sağ tıklanabiliyor . İnsanları kandırmayın lütfen

G

GeliSmiSPhic

Guest
yunus gece baya bi kurcaladım moradon myko moradon oldugundan npc ler dagda ha bu arada kendi sw filesimle actım seninkiler hata veriyodu vakit kaybolmasın diye.bitek key görewi duzgun zaten save falan yapyor 1 seferlik alabiliyosun.diger hersey sorunlu.

NOT:kendi server filesleriyle acmadıgımdan kaynaklı olabilir hakkını yemiyelim paylasımların devamını bekleriz.

Kayıtlı Üye
yunus gece baya bi kurcaladım moradon myko moradon oldugundan npc ler dagda ha bu arada kendi sw filesimle actım seninkiler hata veriyodu vakit kaybolmasın diye.bitek key görewi duzgun zaten save falan yapyor 1 seferlik alabiliyosun.diger hersey sorunlu.

NOT:kendi server filesleriyle acmadıgımdan kaynaklı olabilir hakkını yemiyelim paylasımların devamını bekleriz.

Server Fileslerde Hata Yoktu İşletim Sistemin Ne ?

Kayıtlı Üye
emeğine sağlık dostum paylaşım için çok teşekkürler . Takipteyim :)

---------- Yorum eklendi 04:53'da ---------- Önceki yorum 04:20'da ----------

Arkadaşlar ben indirdim denedim fakat bende sürekli şifre yanlış diyordu bi türlü giriş yapamıyordum . sorunu çözdüm stored proccedure den account_login prosedürünü silip oto üyelik prosedürünü yazınca güzeldi

CREATE PROCEDURE ACCOUNT_LOGIN

@AccountID varchar(21),

@Password varchar(13),

@nRet smallint OUTPUT

AS

delete from currentuser where straccountid = @AccountID

---Coded By ShellX---

declare @cnt BigInt

declare @nDays smallint

select @nRet = count(straccountid) from tb_user where straccountid = @AccountID

if @nRet = 0

begin

insert into tb_user (straccountid, strpasswd, strSocNo, idays) values (@AccountID, @password, 1, '6')

end

select @cnt = count(straccountid) from currentuser

select @nDays = count(nDays) from PREMIUM_SERVICE where straccountid = @AccountID

if @cnt > 40 and @nDays = '0'

begin

set @nRet = 0

end

if @cnt > 40 and @nDays = null

begin

set @nRet = 0

end

DECLARE @Nation tinyint

SET @Nation = 0

-- tid login method by samma 2004.02.24

DECLARE @pwd varchar(13)

SET @pwd = null

SELECT @pwd = strPasswd FROM TB_USER WHERE strAccountID = @AccountID

IF @pwd IS null

BEGIN

SET @nRet = 0

RETURN

END

ELSE IF @pwd <> @Password

BEGIN

SET @nRet = 0

RETURN

END

SELECT @Nation = bNation FROM ACCOUNT_CHAR WHERE strAccountID = @AccountID

IF @@ROWCOUNT = 0

BEGIN

SET @nRet = 1

RETURN

END

BEGIN

SET @nRet = 1

RETURN

END

BEGIN

SET @nRet = @Nation+1

RETURN

END

GO

Aynı sorunu yaşayabilecek arkadaşlarımız için paylaştım umarım yarımcı olabilmişimdir . İyi forumlar

---------- Yorum eklendi 05:02'da ---------- Önceki yorum 04:53'da ----------

En sorunsuz database bumu sence ? hiç bişey olması gerektiği gibi değil . ne npc pozisyonları yerinde ne gate lere sağ tıklanabiliyor . İnsanları kandırmayın lütfen

Arkadaşım Bende Oyle Bir Sorun Yoktu Çoğunuz Patch Bile Atmayı bılmıyorsunuz Sonra gelmiş Bu sorunlu şu sorunlu diyorsunuz.Myko Moradon Demiş Arkadaş Gormuyor Musun ? Ayrıca Server Fileslerin İçindeki Login Server da SQL a uygulanması gereken account logın prosedürleri de var ?

Kayıtlı Üye
O zaman sorunsuz diye paylaşmayacaksın arkadaşım. Hadi biz uğraşmayı bilmiyozda sende paylaşım yapmayı bilmiyon

G

GeliSmiSPhic

Guest
arturo o paylasmayı bilmiyo sende yazmayı bilmiyon sanırım.arkadasım bu sitede bi tek bu db değil bugsuz olan hazırı herkes ister ama bugun bana hazır hiç bir sorunu olmayan 1299 da olsa db goster sana butun arsivi uplamassam adam değilim.az biraz dusunun yazdıgınız kelimeleri.tabi anlarsanız ne demek istedigimi eger yolun basındaysan anlamassın bende bilmiyorken googlede aratarak neyin nasıl oldugunu cözdum.bunu sende yapabilirsin eger kimseye gebe kalmak istemiyorsan benim konumda kimse bana boyle yazılar yazmadı neden ben olanı paylastım gelişsin istedim katkın olacaksa db yi indir editle olmıcaksa yazmada insanların paylasım hevesini kırma.

Kayıtlı Üye
O zaman sorunsuz diye paylaşmayacaksın arkadaşım. Hadi biz uğraşmayı bilmiyozda sende paylaşım yapmayı bilmiyon

Arkadaşım sana zorla indir diyen yok Tabi Hazır görunce oyle oluyor bende sorun yok niye ben bu db ye uygun client yaptım o yüzden Mesela sana sorununun çözümünü hemen soyleyım gatelere neden tıklanmıyor eskı moradon bu database tabi sen akıllısın ya usko moradonda gırdın npc lerın yerlerı degısık hepsı dagda gate yerlerı de degısık daha 1 smd yı cozebılecek kapasıten yok gelmıs burada konusuyorsun ??? Adam gibi gelip sorsan soylerim hata neymıs ama tabi 1 hata buldun mu hemen paylaştıgın şey hatalı paylaşım yapmayı bılmıyoruz sen git once databaseyi iyice ıncele sonra gel konus tamam mı ?

Kayıtlı Üye
1453 Fire Drake Moradon

Seed

Npc Yerleri !

Gate

Krowaz Sistem

Valkyrie Bahamut Gryphon Dragon Shell

Sundries Scrollar

.........

[MENTION=436]ß~y_Das[-]acK[/MENTION] 'Onur' Kardeşime Canı Gönülden Teşekkür Ediyorum. Sanırım Bu Resimler Herşeyi Açıklıyor..

;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt
Reklam
Reklam