1397 Server Files + map + evt + data klasoru IncorrigibLe db v2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayıtlı Üye
Harika olmuş gerçekten...

Bazı bilip bilmeden atıp tutan arkadaşlarımız içinde güzel bir cevap oldu.

Başarılarının devamını dilerim :)

G

GeliSmiSPhic

Guest
kardesim eline saglık guzel olmus ancak beni yanlıs anlama ben zaten belirttim benim fileslerle actım usko oldugundan bir tek key görevi duzdun duruyodu.

G

GeliSmiSPhic

Guest
ben banada laf geldi sandım.neyse buyutmeye gerek yok sen paylasımını yaptın yararlanan yararlanır yararlanamayanda editleyenlerden bekler.basarılarının devamını bekliyorum.

Kayıtlı Üye
ben banada laf geldi sandım.neyse buyutmeye gerek yok sen paylasımını yaptın yararlanan yararlanır yararlanamayanda editleyenlerden bekler.basarılarının devamını bekliyorum.

Allah razı olsun kardeşim :) Hayırlısı Bir nebze olsun ileriye taşıyabilirsek bu işi ne mutlu bizlere.

Kayıtlı Üye
Yalnız ben bi uyarıda bulunmak istiyorum belki arkadaşların dikkatinden kaçabilir.

Db de Rogue isimli başlangıç item karakteri Game Master olarak kayıt edilmiş oyunu açacağınız zaman o charı Gm likten alın şifre bilen arkadaşlarımız girip oyununuzu alt üst etmesinler :)

İyi forumlar...

Kayıtlı Üye
ß~y_Das[-]acK;27356' Alıntı:
Yalnız ben bi uyarıda bulunmak istiyorum belki arkadaşların dikkatinden kaçabilir.

Db de Rogue isimli başlangıç item karakteri Game Master olarak kayıt edilmiş oyunu açacağınız zaman o charı Gm likten alın şifre bilen arkadaşlarımız girip oyununuzu alt üst etmesinler :)

İyi forumlar...

Databaseyi Exec DbTemizle Koduyla Temizleyebilirsiniz.

Kayıtlı Üye
Db yi temizledikleri zaman başlangıç itemli başlar mı ki sen başlangıç itemleri o karakterlere göre eklemişsin onlar silinirse başlangıç itemde silinmezmi acaba ?

Kayıtlı Üye
ß~y_Das[-]acK;27388' Alıntı:
Db yi temizledikleri zaman başlangıç itemli başlar mı ki sen başlangıç itemleri o karakterlere göre eklemişsin onlar silinirse başlangıç itemde silinmezmi acaba ?

Başlangıç İtemleri Ekli Değil Ki :)) Başlangıç İtemsiz Sadece 1m Para

Kayıtlı Üye
Başlangıç İtemleri Ekli Değil Ki :)) Başlangıç İtemsiz Sadece 1m Para

sorun bende olmalı muhtemelen yardımcı olur musun:q:

monster kesince chara dc geliyor ebenezerda kapanma yok ama?

levelı da düsürdüm:korsanh: yine dc veriyo.

1-2-3-5 20 e kadar dc gelmedi relog attım master açıldı sonra dc vermeye başladı

Kayıtlı Üye
sorun bende olmalı muhtemelen yardımcı olur musun:q:

monster kesince chara dc geliyor ebenezerda kapanma yok ama?

levelı da düsürdüm:korsanh: yine dc veriyo.

1-2-3-5 20 e kadar dc gelmedi relog attım master açıldı sonra dc vermeye başladı

6-DB Mail Systemi Açtın Mı ?

Kayıtlı Üye
ß~y_Das[-]acK;27648' Alıntı:
Hayır soacs ile çalıştıramazsın

Çalıştırırsın Ama Cospre İtemler Gözükmez reb Sheller gözükmez. Onun da nedeni SOACS exesinin içinde data gömülü olması packli olması kendi datasını okur exeden

Dosyalar Sağlam & Sorunsuz Denenmiştir.. Teşekkürler Paylaşım İçin.

Kayıtlı Üye
Db Süperde Bu 1453 Maradon Patchıda Paylaşşaydın İyi Olurdu Arıyorum Arıyorum Bulamadım Bi Türlüü

Kayıtlı Üye
kardeş linke bi haller olmuş düzeltirmisin ve ayrıca sunubelirtmek istiyorum geotik genarator usko gibi duzgunmu ve saymalı görevler çalışıyormu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt
Reklam
Reklam