1397 serverlarla ugrasanlar içeri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GeliSmiSPhic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kayıtlı Üye
tmm kardesim 1 bug daha cıktı ıtem kırdırma bıfrost gemlerını kırdırırken sherion u farklı atıyor

onu duzeltınız farkında olun yanıı

Kayıtlı Üye
samba kardeş sw sorunsuz kurdum fakat worm felan keserken dc weriyor oyun kasıyor gibi anlamdım bigin warsa baylaşırmısın

G

GeliSmiSPhic

Guest
dostum vermiş oldugum db yi kurduysan hata almaman lazım eger lvn v2 kurduysanorjinal onda alırsın.suan işteyim eve gectigimde konuyu toparlıyacagım.

Kayıtlı Üye
o sw fileslerdieki db kulandım sen werdiğin

---------- Yorum eklendi 22:58'da ---------- Önceki yorum 22:34'da ----------

soruz suz bir şekilde tek link yaparsan sw files client ayrı link olursa sevinirim şimdiden teşekuler

G

GeliSmiSPhic

Guest
arkadaslar konuyu toparlıyorum.kullandıgım database server files ve clienti uplıyacagım suan rapid in doldurmasını bekliyorum.o yuzden kusura bakmayın

G

GeliSmiSPhic

Guest
yarına kadar sabredin arkadaslar rapid e suan upluyorum yarın full sw files client ve db paylasıcam kendi kullandıgım son yedek db ile sabrınız için tesekkurler.

Kayıtlı Üye
yarına kadar sabredin arkadaslar rapid e suan upluyorum yarın full sw files client ve db paylasıcam kendi kullandıgım son yedek db ile sabrınız için tesekkurler.

npc sorunları fln da gıderır demı yoksa npc sorunu benden kaynaklanan bır sorunmu monterlerde yok

G

GeliSmiSPhic

Guest
Senden kaynaklanan bi sorundur ben sorunsuz giriyor ve goruyorum

G

GeliSmiSPhic

Guest
sharbone bende oyle acıyorum direk beklemeden login ai ebenezer aujard db mail sorunsuz acıyor arada ebenezer kapatıyom geri acıyom hiç sorun olmuyor.

arkadaslar konu altına son yedek db ile patch yuklenmiştir. rapidshaare limkleri olanlardır yarında sw files ve client paylascam rapid de hata aldıgım için yarına kaldı.

G

GeliSmiSPhic

Guest
son yedek data klasoruyle db yi linklere ekledim indir dene dostum.

Kayıtlı Üye
son db yıde ındırdım fakat gene olmadı galıba sw fileslerden olsa gerek yenı paylasımını beklıyorum

G

GeliSmiSPhic

Guest
zipledim rapidle atmayı denicem olmassa ziddu yla devam edicem sagolasın anlayısın için

Kayıtlı Üye
aimapde sorun var galbıa rardan cıkarırken map/map/33.evt dosyasında CRC hastası dıyor :S

herseyı yapıyorum sorunsuz 4 clınent ındırdım 5 tanede sw fıles var ama olmyuo ebenzer saymıyo ve npc gozukmyuo :S

G

GeliSmiSPhic

Guest
dostum bekle siteye uplıam sw filesi onlar alısan sw files kendine uyarla onla dene bide ok

Üst Alt
Reklam
Reklam