15 senedir 1975 serveri questleri çalışır bi şekilde ayarlayamadım bıktım artık

Kayıtlı Üye
koyun artık su fixs server filesleri 1000 lira istiyolar artık foruma koyunda kurtulalım bu dertten başka işlere bakalım muhabbet için girelim bu siteye

Cevap: 15 senedir 1975 serveri questleri çalışır bi şekilde ayarlayamadım bıktım artık

Her şey elinizin altında ben bu siteye ilk üye olduğum sıra sourceyi nasil build ederim diye millette soruyordum nereden nereye..

Kayıtlı Üye
Cevap: 15 senedir 1975 serveri questleri çalışır bi şekilde ayarlayamadım bıktım artık

herşey elinizin altında biraz kendinizi vermelisiniz sonra gerisi zaten kendiliğinden gelir.

Kayıtlı Üye

Her şey elinizin altında ben bu siteye ilk üye olduğum sıra sourceyi nasil build ederim diye millette soruyordum nereden nereye..

Aynen 3 yıl önce longturk bir el at server i kuramadım diyordum :D zamanla herşey oluyor hazır olduğu zaman sorun çıktığında müdahale edemezsin en kötü yanı bence çok server var bu duruma düşen hazır vds alıyor sorun çıktığında 1-2 gün kapalı kalıyor server firma sahibi gelip düzeltecek diye oturup bekliyorlar.

Kayıtlı Üye
19x geliştirmeye müsait lazım. Birine baktım genie yok, diğerine baktım give_item çalışmıyor...

Üst Alt
Reklam
Reklam